1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burası Tem..

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Burası Tem..

Şimdi biri bana söylesin

o insanların benim yolumu kesmeye ne hakkı var ?

hani nerde özgürlük nerde özgürlükçüler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Şimdi biri bana söylesin

o insanların benim yolumu kesmeye ne hakkı var ?

hani nerde özgürlük nerde özgürlükçüler
    Eğer benim demokratik hakkım engelleniyorsa o yoluda keserler ben niye 9 Eylül saat 22den sonra içki alamıyorum bana bunu açıklayabilir misin? Eğer benim özgürlüğüm engelleniyorsa o insanlar orada yürüyecek hükümete tepki gösterecek çünkü; muhalefet bu işi yürütemiyor.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Eğer benim demokratik hakkım engelleniyorsa o yoluda keserler ben niye 9 Eylül saat 22den sonra içki alamıyorum bana bunu açıklayabilir misin? Eğer benim özgürlüğüm engelleniyorsa o insanlar orada yürüyecek hükümete tepki gösterecek çünkü; muhalefet bu işi yürütemiyor.
    Buda yanlış.

Ben yanlışa yanlış diyorum zaten

Ama siz şiddeti savunuyorsunuz burda

adam çıkmış tek şerit bırakabilrlerdi diyor varmı böyle bişey

Nesil
    2006

Buda yanlış.

Ben yanlışa yanlış diyorum zaten

Ama siz şiddeti savunuyorsunuz burda

adam çıkmış tek şerit bırakabilrlerdi diyor varmı böyle bişey
    Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.

Ben burada şiddet olmadığı sürece her türlü protestonun yapılmasını destekleyeceğim ben çünkü AKP'nin ülkeyi doğru yönetemediğini 12 yıldır mağduru oynayarak oy topladığını, dini istismar edip benim imamım benim camiimim dediği bir partidir. Bu partiyi muhalefet eğer indiremiyorsa halkda ne yazık ki böyle yapar.

O zaman polis de böyle müdahale eder kimsede sesini çıkaramaz

ayrıca sormak istiyorum ne mağduru oynadı ?

Nesil
    2006

O zaman polis de böyle müdahale eder kimsede sesini çıkaramaz
    Elinde silah olmayan kimseye saldırı yapamazsın. Eğer engelli birisi su yiyor, 13 yaşındaki çocuğun başı yarılıyorsa kusura bakmayın, polis bunları yapmasaydı kimse sokağa dökülmeyecekti.

Nesil
    2007

Ne alakası var? Şu dediklerinizin demokrasiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Biz Mısır vs. gibi yönetilmiyoruz. Eğer muhalefeti beğenmiyorsanız parti kurun, muhalefet olun. Böyle hükümet düşmez, düşmemeli. Eylem hakkınız var ancak başkalarının hakkını yiyerek yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ne alakası var? Şu dediklerinizin demokrasiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Biz Mısır vs. gibi yönetilmiyoruz. Eğer muhalefeti beğenmiyorsanız parti kurun, muhalefet olun. Böyle hükümet düşmez, düşmemeli.
    Hükümet seçim kararı alır, sonra seçim yapılır eğer gene oy alırlarsa devleti yönetirler. Ne yazık ki yüzde10 barajı var iken inandığım partiye oy veremiyorum. Bir işe yaramıyor çünkü. Meclise giremiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Burası Tem..
    Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.

Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.

Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.

Hak aramak var, hak aramak var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben buna karşıyım işte, Yaşadığım için de biliyorum, bu yanlış. Hiç bir hak, başkalarının haklarını gasp ederek savunulmaz. Ben 10 dakikalık bir işimi böyle saçma bir yöntem yüzünden 2.5 saatte hallettim hem de tonla işim varken. Sen şimdi bunu yaparsan sizin hak aramanıza sempatiyle bakan insanları illallah ettirirsin.

Tem alanı için demiyorum, benim içinde kaldığım durum için ; Boş sahil şeridi var, yol kenarında geniş bir alan var ama sen eylem için yolun ortasından yürürsen ve bu yol da en işlek cadde olursa, yaptığın hak arama değil aptallığın ve insanları mağdur etmenin en önde geleni olur.

Polis müdahaleleri oluyor böyle durumlara, videolarda görme şansımız oluyor, Polisin normal bir şekilde eylemini yapan göstericilere müdahalesi ne kadar yanlışsa, yolun ortasına çöp tenekelerini devirip içinde ateş yakarak yolu kapatanlara müdahale etmesi o kadar doğru.

Hak aramak var, hak aramak var.
    Bilmiyorum dediğim gibi iki şerif bırakılabilirdi.Yada 1 Şerit bu foto cekildiğinde eminim yürüyorlardı.Belkide bıraktılar.Bilemiyorsun.

Mesaj Yetkileri