1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sen olaylar geçerken orda mıydın yoksa kendi yandaş medyandan mı öğrenerek bu maddeleri yazdın ?
    Yandaş medyadan izledim doğrudur. NTV, CNNTürk ve HaberTürk sağolsun 15 gündür ilk kez sabahın köründe yayın yaptılar ve ne hikmetse bu olaylar patlak verdi. Ayrıca TOMA'ların ordakileri ıskalaması, yavaş su sıkması falan kameranın oyunu demeyeceksin inşallah. Yeterince güldüm çünkü daha fazlasına kalbim dayanmaz. Hee orda değilsen emin konuşma tarzı falan bi kontraya gireceksen hiç zorlama kendini onu da söyleyeyim. Orada olan arkadaşlarımla sürekli irtibat halindeyim. Onlara erzakta, ilaçta yolladım zaman zaman, gittim destekte verdim, merak etme yani.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yandaş medyadan izledim doğrudur. NTV, CNNTürk ve HaberTürk sağolsun 15 gündür ilk kez sabahın köründe yayın yaptılar ve ne hikmetse bu olaylar patlak verdi. Ayrıca TOMA'ların ordakileri ıskalaması, yavaş su sıkması falan kameranın oyunu demeyeceksin inşallah. Yeterince güldüm çünkü daha fazlasına kalbim dayanmaz. Hee orda değilsen emin konuşma tarzı falan bi kontraya gireceksen hiç zorlama kendini onu da söyleyeyim. Orada olan arkadaşlarımla sürekli irtibat halindeyim. Onlara erzakta, ilaçta yolladım zaman zaman, gittim destekte verdim, merak etme yani.
    cevabın için teşekkürler ben cevabımı aldım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    cevabın için teşekkürler ben cevabımı aldım
    Ah birde ben cevaplarımı alabilsem Ahmet abi, birde beni bilgilendirsen.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri