Originally Posted by _yoLcu_ tek şerit yol kesseler diğer şeritleri açsalar özgürlükle alakası ne yol kesme eyleminin lütfen anlatır mısınız Orda rahat 3-4 bin kişi yürüyor.Sesimi duyurursam söylerim.
Originally Posted by petrol_fb12 Orda rahat 3-4 bin kişi yürüyor.Duyurursam söylerim. yani bu konuda herhangi bi fikrin yok bunu mu anlamalıyım bu sözünden
twitch
Originally Posted by _yoLcu_ yani bu konuda herhangi bi fikrin yok bunu mu anlamalıyım bu sözünden Ben fotoraf paylaştım.Fotoraf paylaşılınca durum öyleydi.Umarım açılmıştır. Ne diyim ben ? Helipkopter orayımı gidiyim yolu acın diye ?
Originally Posted by petrol_fb12 Ben fotoraf paylaştım.Fotoraf paylaşılınca durum öyleydi.Umarım açılmıştır. Ne diyim ben ? Helipkopter orayımı gidiyim yolu acın diye ? ben sana herhangi bir müdahale et demiyorum kardeş sadece yol kesmenin özgürlükle alakası ne ha pardon yürüyüşün
Originally Posted by _yoLcu_ ben sana herhangi bir müdahale et demiyorum kardeş sadece yol kesmenin özgürlükle alakası ne ha pardon yürüyüşün Polis'in sabah 5 'te biber gazı atıp çadırlarını yakması ne kadar haksa bunun o kadar hak olduğunu düşünmek saçma olmaz ? Ne bekliyorsun ? Ne diyim.
Originally Posted by petrol_fb12 Polis'in sabah 5 'te biber gazı atıp çadırlarını yakması ne kadar haksa bunun o kadar hak olduğunu düşünmek saçma olmaz ? Ne bekliyorsun ? Ne diyim. polisin sabah beşte yaptığı yanlış senin de diyeceğin şey basit yol kesme de yanlış
Originally Posted by _yoLcu_ polisin sabah beşte yaptığı yanlış senin de diyeceğin şey basit yol kesme de yanlış O fotoraf çekildiği "AN,SANİYE,SALİSE" öyleydi.Şimdi düzeltmiştir.Bilmedne yorum yapamasın.. Ayrıca arkdaşlar senden cevap bekliyor. Bana verdiğin cevapları arkadaşlara vermeni bekliyorum. Originally Posted by SAİT71 #direnturksportal BU İYİYDİ
Forum Rules