Quote Originally Posted by Aydin View Post
Bu yaşananlara verdiğin tepkiyle alakalı bir şey sormak istiyorum.

Bu yaşanan olaylara hükümet gözüyle baktığını biliyoruz ve seni bu konuda suçlamıyorum. Sonuçta 27 yaşındasın ve 28 Şubat'ı hatırlayan birisindir. Daha ötesini hatırlamazsın benim gibi. Sadece okumuşsundur.

28 Şubat bir ayıptı bence. Muhafazakar kardeşlerimize yapılan bir ayıptı. Ve iktidar, buranın üstünden çok oy topladı. Normaldir. Muhafazakar parti. Mazlum edebiyatı yapıp oy toplaması normaldir. 12 eylülde bile mazlum edebiyatı yapıp oy referandumda "evet" toplamaya çalışması ne kadar anormalse, şu zamana kadar muhafazakarlara yapılanlardan ötürü mazlum edebiyatı yapması da o kadar normaldir bence.

Sorum şu. Muhafazakar olduğunu düşünüyorum. Ki bunu sen de kabul edersin, sonuçta bir ayıp değil. Dinin, Müslümanlığın zorunluluklarının benden daha fazla farkındasındır. Filistin'deki kardeşlerimiz için benden daha fazla üzülüyorsundur muhtemelen.

Buraya kadar doğru muyum? Ona göre bir şey soracam.
hükümeti destekliyorum sosyal açıdan ve kendi açımdan sebeplerim var ama muhafazakarlık konusunda aşırı bi tutumum yok
Filistindeki kardeşlerim için elbette üzülüyorum üzüllmek için de müslüman değil insan olmak yeterli