Sayfa 10 / 19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

SAS 81-78 önde. Hadi SAS dayan 6 dakka kaldı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Final dediğin budur aga ya.Parker'in topu çok büyük şanstı bizim için.Adam yere düştü hemen kalkıp attı sayıyı.Maçın başı ve sonunu önde götürdük geri kalan kısımlarda Heat öndeydi kritik kısmı aldık ya önemli olan buydu.Maçın adamı şüphesiz Parker'dı.Lebron yoktu ortalıkta Wade elinden geleni yaptı ama eski Wade olmadığı için bi yere kadar tabi.Çok kritik bir galibiyet aldık 3 maç üst üste evimizde oynayacağız evimizde 3 maç alsak zaten şampiyonuz sabahladığıma değdi diyebilirim müthiş maçtı tebrikler takımıma özlemiştik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Baştan sona finallere yakışır bir mücadele örneği izledik.Tony Parker'ın atışının mucizevi eseri sayı olması maçın kaderini değiştiren olaydı.Spurs,çok önemli bir avantaj elde etti.Heat içinse bir sonraki maç hayati bir anlama büründü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    SAS bırakmaz gibi geliyor bana. Miami pota altı TD21'i zor durdurur. Bence bu seriyi belirleyen karakterler D-Wade ve Tony Parker olur.
    Gönlüm SAS'tan yana

İlk maçtan da tutturulmaz ki arkadaş , Kaan Kural halt etmiş

Şaka bir yana deplasman galibiyeti enfes oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Miami adına çok kritik bir maç olacak bugün.Evinde oynayacak olması ve bu maçtan sonra deplasmana gidecek olması onlar için çok büyük önem arz ediyor.Bu maç yenilirse işi biter.Ben bir seyirci olarak bu maçı Miami nin kazanmasını istiyorum çünkü SAS kazanırsa seri umduğumuzdan çok kısa sürebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dediğin gibi bu maç Miami için ölüm kalım niteliğinde bir maç.Spurs süpürmeyi seven bir ekip çünkü.Eğer bu maçı kazanırlarsa bence 4-0'a rahat giderler.Ama ben bu gece nedense Heat'in rahat kazanacağını düşünüyorum.Bir Spurs'lu olarak Spurs'un kazanmasını istiyorum orası ayrı ama Heat daha yakın galibiyete.Her şeyden önce ilk maçtaki gibi zevkli bir maç olsun yeter bizim için.Parker ve Duncan'ın yine şov yapmalarını bekliyorum.

Edit : Dediğim gibi oldu farklı bir Heat galibiyeti oldu tebrik etmek düşer bize.Leonard ve Green çok iyiydi ama tam tersine Parker ve Duncan çok kötülerdi maalesef.Biz sonuç olarak istediğimizi aldık evimizde 3 maç ard arda kazanıp taraftarımızın önünde şampiyon oluruz inşAllah.
    Last edited by Fearless Coward : 10.Haziran.2013 at 06:28

sakary Ali Misafir

NBA.com Pztesi gösteriyordu karşılaşmayı, kaçırdık boşu boşuna. Muhtemelen 7. maça giden bir final izleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maçın ilk yarısı gayet keyifliydi ancak ikinci yarıda Spurs oyundan düştü ve farka gitti Heat.Seri eşitlendi.Bakalım kendi evinde ne yapacak Spurs.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Miami Heat, Indiana Pacers karşısında yapamadığı boyalı alan kullanma olayını bu maçta iyi yapmayı başarınca San Antonio Spurs'un direnmesi mümkün olmadı. Kalan maçlarda bu tarz oyunu oynamaya devam ederlerse San Antonio için durum facia olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

50-44 ilk yarı spurs önde.Maç Spursun kontrolünde geçiyor.Arada bir Heat cephesi ivme yakalıyor ama Spurs hemen cevap veriyor.Yine keyifli bir maç oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

69-52 oldu durum dağıtıyoruz geçen maçın intikamını alıyoruz resmen inşAllah böyle devam ederiz.

Edit : 73-52 oldu Miller'da olmasa 30 küsür fark olacaktı fazla abarttık ama geçen maçta oyuncuların o yüzleri görülmeye değerdi güzel bir cevap maçı oluyor.

Edit 2 : 86-63 oldu iyice abarttık. Bu Neal nedir böyle yahu Karşıyaka'da oynamıştı bi ara hatırlarsınız belki maçın adamı diyebilirim.
    Last edited by Fearless Coward : 12.Haziran.2013 at 07:06

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ezmek diye buna denir bi ara 29 farka kadar çıktık

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bilirsiniz Spurs finallerde hiç şampiyonluk kaybetmedi.Spurs finallerin takımıdır bu hep böyleydi böyle olmaya da devam ediyor.Henüz maç bitmedi Popovich'in mola alması iyi oldu oyuncular uyudu 94-71'e geldi birden burdan bırakmayız tabi ama mola önemliydi Heat çabuk toparlanabilen bi takım.Biz evimizdeki 2 maçta da böyle oynayalım Heat'ın bizi durdurması çok zor olur diye düşünüyorum.Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın diyorum kaldı 2.

Edit : Green şov var 102-71.

Edit 2 : Yalnız bu nasıl bir eziştir yahu Heat bile bizi böyle ezmedi geçen maçta.

Edit 3 : 113-77 nedir yahu final maçı birde finalin en farklı skoru olabilir mi bu ? Tabiri caizse tecavüz ettik.
    Last edited by Fearless Coward : 12.Haziran.2013 at 07:31

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dile kolay 36 fark 2-1 oldu durum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben daha önce böyle bir tecavüz görmedim arkadaş üstelik canlı yayın. Heat moralman çökmüştür bence evimizdeki 2 maçı da alıp şampiyon oluruz diye düşünüyorum.Böyle oynayalım can kurban zaten takıma.5. Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın. Sabahladığımıza değdi teşekkürler Spurs.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Moralman çökme falan yok Neal ve Green playoff sayı rekorlarını sürekli geliştirecek değil çünkü. Şu maçı planladığı şekilde kazandığı iddia eden Spus fanı olduğunu sanmıyorum zaten. Gerçi fark 30 olunca çıkıyor genelde bu fanlar ama. Bir sonraki maçta fullcourt press yapan, her topa atlayan ultra agresif bir Heat olacak. Spurs yan oyuncuları bu şekilde kusursuz şut atarsa kazanabilir ancak. Yonsa yıldız oyuncuları gayet iyi savunuyor Miami. Seri 4-1 e falan gitmez burdan onu da söyliyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ben beklediğimi alamadım açıkcası.İlk yarısı güzel geçti çekişmeliydi ama ikinci yarıda fark açılınca maçı izlemeyi bıraktım ve fm açtım.Böyle sıkıcı ezici farklı maçlar istemiyor benim gibi seyirciler.Bize heyecan lazım adrenalin lazım.Son 2 maçtır ikinci yarılarda farka giden oyunlar izledik.Umuyorum ki diğer maçlar çekişmeli geçecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Moralman çökme falan yok Neal ve Green playoff sayı rekorlarını sürekli geliştirecek değil çünkü. Şu maçı planladığı şekilde kazandığı iddia eden Spus fanı olduğunu sanmıyorum zaten. Gerçi fark 30 olunca çıkıyor genelde bu fanlar ama. Bir sonraki maçta fullcourt press yapan, her topa atlayan ultra agresif bir Heat olacak. Spurs yan oyuncuları bu şekilde kusursuz şut atarsa kazanabilir ancak. Yonsa yıldız oyuncuları gayet iyi savunuyor Miami. Seri 4-1 e falan gitmez burdan onu da söyliyim.
    Hadi bakalım görücez. Lebron 20 sayı ve üzeri atamadı 3 maçta da yine atamayacaktır Spurs'e karşı şansı tutmuyor bu çok net görülüyor.Heat nasıl oynar bilmiyorum ama 2 gün çok uzun bir süre değil bu durumlarının üstüne çok fazla çıkacaklarını zannetmiyorum biz yine bu kadar olmasa da buna yakın sayılar buluruz diye düşünüyorum.Sıradaki maç Heat için kritik bir maç olacak Cuma günü alırsak 4-1 neden olmasın ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İzle ve gör Kaan Şu sözü ekliyim sadece "Don't ever underestimate the heart of a champion!"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynı şey mi o Onur. Onlarla Heat'in durumu benzemiyor bence.Onlar geçen sezonun şampiyonu olup sonuncu sıradan girip tarih yazmıştı ve o söz söylenmişti.Heat'i küçümsemiyoruz burada tam tersi büyümsüyoruz ama bu durumlarında diyecek fazla bir şey yok Houston 8. sıradan girmişti kim ne bekleyebilirdi ki o zaman ? Burda ise şampiyon takımın MVP'sinin halini görüyoruz o coşarsa Heat zaten şampiyon olur ama o da pek mümkün görünmüyor.Hayırlısı izlicez görücez 3 maçta da ilk yarılar mükemmel zevkliydi 2. yarılarda 2 takımda karşılıklı ezdiler birbirlerini kalan maçlar umarım ilk maçtaki gibi kafa kafaya gider de bizde heyecanla izleriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fark atmis spurs ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

serinin ucuncu maci mesaj maci oldu bence. Miaminin galibiyetine flas bir cevap geldi. Nba finalleri tarihinde bu kadar yuksek sayi farki hatirlamiyorum acikcasi. Var midir bir bilen goren duyan ?

Dallas son sampiyonlugunda bati finalinde lakersi duman etmisti bir mac yanlis hatirlamiyorsam ama nba finalinde boyle bir skor degisik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Lebron James'ten bir sonraki maçta geçen seneki Indiana Pacers maçlarında gösterdiği gözü dönmüş mücadelelerinden birini göstermesini bekliyorum.Lakin savunmada bu kadar berbat işler çıkaran Heat'in hücumda ne kadar iyi olursa olsun kazanması çok zor.Üst düzey hücum performansı şart.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yine çekişmeli bir ilk yarı oldu 49-49 sona erdi ilk yarı.Bi ara fark 9'a kadar çıkmıştı iyi toparladık ve ilk yarıyı eşitlikle tamamladık.Lebron bugün iyi oynuyor 2. yarıda bu sefer bi takım koparmaz gibime geliyor serinin ilk maçındaki gibi kafa kafaya devam eder diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Seriler maçı oluyor.Maçın başında san antonio seri yakalyıp farkı açmıştı.Daha sonra miami seri yakaladı ve farkı açtı.İlk yarının sonunda da San antonio tekrar bir seri yakalayıp beraberliği sağladı.Maç güzel gidiyor.Temennim maçın sonuna kadar farkın açılmaması ve galip gelecek tarafın 1 2 sayı ile maçı galip tamamlaması.İki ve üçüncü maçlarda 2. devre atı alan üsküdarı geçiyordu ve zevki kalmıyordu oyunun.Bakalım bu maçta nasıl olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Miami son çeyrekte maçı kopardı ve rahat bir galibiyet aldı.Takım kritik anlarda üçlük şovunu durdurunca kafa kafaya devam edemedik maça.Miami'nin süper 3'lüsü bugün muazzamdı bu 3'lü bir daha böyle oynayamaz diye düşünüyorum.Bizim için mağlubiyetten daha üzücü olan saha avantajının Heat'in eline geçmesiydi.Evimizdeki son maçı alıp Miami'ye 3-2 önde gideriz inşAllah.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlk yarısını izledim maçı çok iyi gidiyordu SAS sacma sapan top kayıplarıyla Miami'yi yaklastırdılar moralli gittiler soyunma odasına 2. yarıda koparmıslar demek.2-2 olması güzel oldu ne kadar uzarsa o kadar iyi 3 maç daha izleriz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maçlar bakımından istediğimiz çekişmeyi maçların ikinci devrelerinde göremesekte seri bakımından gerçekten iyi gidiyor durum.7 maç görmek istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Öyle demeyin beyler İndiana-Miami maçında 7. maçı gördükte noldu ? bırakın 4-2 alalım işte ben sizin gibi yaklaşamıyorum olaya Spurs fanıyız yıllardır. Ama banada son maça gider gibi geliyor evimizde 2 kez ard arda yenileceğimizi sanmıyorum Pazartesi günü kazanırız Miami'de evindeki ilk maçı kazanır son maça kalır herşey diye düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

5. maçı Heat alırsa işi bitirir 4-2 ile.

Sayfa 10 / 19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri