@petrol_fb12
Yav he he de diyorsun yani
Benim bu olaylarda en çok sevindiğim nokta , 17yaşımdan beri dile getirdiğim bazı gerçeklerin artık yavas yavas anlasılması.
-Medya gruplarının satılık ve her zaman paraya ve güce bakan müesseseler birliği olması
-AKP iktidarının dinle falan alakasının olmadıgı "ki Erbakan bile ölmeden önce olayları görmüş ve müdahele etmeye çalışmıştı" adamlarının olayının tamamen "götürmek" üzerine kurulu olması..
-Seçimlere hile karışmış olabileceği
-Türk solunun imajının siyaseti hiç bilmeyen aşırı sol gruplar yüzünden hep kötü gözüktüğü.
-Ekonominin söylendiği kadar güçlü olmadığı, özelleştirmelerle gelen sıcak paranın anlık iyileştirme yaptığı fakat dış borç açığının hayvani bir şekilde açılacağını (açıldı ve devam ediyor)
Bunu anladık mı bilmiyorum: (anlamadıysak da yakındır)
-Şeriatın falan hiç bir zaman gelmeyeceğini çünkü bu adamların derdinin bu olmadığını
Zira en lüks yemekleri kendileri yer en lüks arabalara onlar biner. Avrupadan Amerikadan ithal malların 1.numaralı tüketicilerinin bu adamlar olduğu..
10 sene sonunda da olsa insanlar bazı şeylerin farkına vardı ya o yüzden mutluyum ve umudum var.