1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yalnız şu RedHack'in başında ki kişi 14-15 yaşında ki bir delikanlı çıkarsa o yıllarda bilgisayar başımda yaptığım şeyleri düşünerek intihar bile edebilirim.
    1997 yılından beri faaliyet gösteriyorlarmış dostum. Teknik anlamda pek mümkün değil sanırım.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    1997 yılından beri faaliyet gösteriyorlarmış dostum. Teknik anlamda pek mümkün değil sanırım.
    97 mi bırakın evi o yıllarda mahallelerde bile internet yoktu. Helal olsun adamlara.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    97 mi bırakın evi o yıllarda mahallelerde bile internet yoktu. Helal olsun adamlara.
    O kadar acımasız değil Bizde PC vardı İnternete bağlanmak için.Süperonline ve telefon hattı gerekiyordu ..İnternet vardı ama bu kadar yaygın değildi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    O kadar acımasız değil Bizde PC vardı İnternete bağlanmak için.Süperonline ve telefon hattı gerekiyordu ..İnternet vardı ama bu kadar yaygın değildi
    Bize ilk 98 veya 99du bilgisayar geldi; ama internet daha geç sonra anet vardı, onla beraber bağlanıyorduk tabii bağlanamıyordum bizimkiler evin teli kesiliyor diye kızıyorlardı.

Mesaj Yetkileri