polat aciklamalariyla saskinlik yaratti![]()
polat aciklamalariyla saskinlik yaratti![]()
Yekta Kopan @yektakopan 1 dk
Toplantı boyunca ayran içmişler belli ki. Kafa bin birim!
Necati şaşmaz da mı gitmiş oraya? Neyi, kimi temsilen gitmiş bilen var mı?
Olecek misin? 10 yillik dizi bitiyor mu diye sordu galiba basbakan.
necati sasmaz'in ne dedigini anlamaya calisirken ben ->
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ben kaçırdım şaşmazı. var mı link beyler?
link pls plssplspls
buyur aydin necati sasmazin tekrari olan konusmasi
http://www.youtube.com/watch?v=U8K6b...ature=youtu.be
Başbakan Erdoğan’la görüşen 11 kişilik heyette yer alan tiyatro sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:
,
“Biz bugüne kadar ki gözlemlerimizi tek tek aktardık. Başbakan hiç kesmeden araya girmeden, gerilim yaratmadan dikkatle dinledi ve not aldı. Tamamı farklı kesimlerden gelen, ortak ideolojileri olmayan ama Gezi Parkı hakkında son derece kaygılı olan, polisin orantısız şiddetini eleştiren 11 kişinin konuşmalarını sükunetle dinledi, notlarını aldı. 4.5 saat biz konuştuk. Yarım saat de Başbakan konuştu. Katıldığı katılmadığı yanları söyledi. Bu toplantının eğer varsa bir kazanımı şudur: Başbakan Gezi Parkı ve çevresinin, AKM’nin değil, Topçu Kışlası’nın referanduma götürülebileceğini, bunun MKYK’da değerlendirileceğini, buna MKYK’nın karar vereceğini söyledi. Benim bütün dileğim ağır bir müdahale, bir gerilim olmadan inşallah bu Gezi Parkı’ndaki gerilim sona erer. Çünkü bir adım atıldığını düşünüyorum. Bunun bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Ancak tabiki kimseyi temsil ediyor değilim. Bireysel olarak dileğim bu. Gezi Parkı için zaman daralıyor. Biz, ‘Provokatörlerle Gezi Parkı’ndaki gençleri birbirinden ayırarak bir şekilde orayı temizlemek boşaltmak zorundayız İstanbul’da hayatın devam etmesi için, nefes alması için. Bunun için zamanımız daralıyor. Şimdi biz referandumdan bahsediyoruz artık Gezi Parkı’nın boşaltılması lazım’ olarak algıladık.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
sanırım....
[YOUTUBE="Rn6rQrOxVCc"]sfasgfsg[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
edit: ilk 1 dakika da ya cok yorgun ya da sarhos oldugunu düsündüm fakat zamanla adamın üslubuna, konusma tarzına alıstım.
ve bence;
dile o kadar takılınmazsa -ki fazlasıyla imla hatası, cümle kesilmesi, düşünce akışı değişiklikleri var- olan bitene kendi penceresinden bakıp konustugunu görmek mümkün.
akıcı konusamamak bir kusur olsa bile bu kadar eleştiriyi hak etmedigini düsünüyorum. herkes akıcı konusacak diye bir kaide yok ve en nihayetinde bu tahammül edilebilir bir sey. soyle ki, bilmem hic kekeme tanıdıgınız var mı fakat onların cümleyi bitirmelerini beklerken sıkılsanız bile -en azından insana ve insani degerlere saygınız varsa- sıkıldıgınızı onları kırmamak icin belli etmez, cümlelerini bitirmelerini sabırla beklersiniz. bu da boyle bir tahammül durumu.
akıcı olmasa bile kendi fikirlerini, düsüncelerini belirtmiş ki bu düsünceler ne kadar yüzeysel ve komik olsa da yine de ezberden baskalarının düsüncelerini tekrarlamaktan iyidir.
Last edited by Nocna Mora : 13.Haziran.2013 at 01:50
Futbolcu Bilgileri
Yıllardır izlemiyorum ve saçmalığın daniskası buluyorum oynadığı diziyi. Şimdi iyi ki izlememişim diyorum. Gereksiz, saçma sapan bir adam.
FM Gazetesi
1. dakikaya gelmeden kapadım.
arif haklıymış. Özet için sağ ol çapulcu arif.
Bu ne ya iki cümleyi bir araya getiremiyor.
Cem Mumcu @cemmumcu 12 dk
silindi ama ben silinmeden görmüş bulundum pic.twitter.com/tlc2MHjsNV
![]()
ANKARA ! (AN İTİBARİYLE)
![]()
necati sasmaz"in 10 yil onceki abisiymis
http://s7.directupload.net/images/130612/wjjz3zhm.swf
aciz demeye dilim varmiyor ama bu adam akil adami seçilmisti galiba 2 kelimeyi 1 araya getiremiyor yahu.
geceden gunduze... dunden yarina degil.. acele de degil.. cabuk cabuk. olmasi lazim
@petrol_fb12
polatin aciklamalari ankarayi costurmus desene![]()
Gercekten Ciddi Ciddi soruyorum Size Necati şaşmaz ne demek istedi Anlayan varasa anlatsın, bu adam 10 sene boyunca nasıl bu dizide oynadı![]()
suna koptum zaten, cuk oturmus
Aslı Çapulcuoğlu @asliyazicioglu 1 sa
Necati hadi ablam kalk yerine yat.
Yekta Kopan tarafından retweetlendi
benim hala anlamadığım, necati şaşmaz'ın orada işi neydi?
gitmiş gözlemlemiş mi ki olayı? adamı bir kere görmedim. ne alaka?
gezi'ye gitmeden etmeden oturdukları yerden zaten buradaki arkadaşlara bir türlü olan biteni anlatmaya çalışmak deveye aduket çektirmekten daha zorken, bu olay neyin olayı?