1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen olaylarin cigrindan cikmasini sagla , butun kontrolunu kaybet , insanlara demedigini birakma Bir tek savas cikarmadigin kalsin. Baktin olmuyor hadi referandum. Oldu pasam malkara kesan.

Fark 5 iken topun pesinde deli gibi Kosturan fark 1 e inince hadi mav bitti diyen cocuk vardi ya mahalle maclarinda. Tayyip iste aynen o.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sen olaylarin cigrindan cikmasini sagla , butun kontrolunu kaybet , insanlara demedigini birakma Bir tek savas cikarmadigin kalsin. Baktin olmuyor hadi referandum. Oldu pasam malkara kesan.

Fark 5 iken topun pesinde deli gibi Kosturan fark 1 e inince hadi mav bitti diyen cocuk vardi ya mahalle maclarinda. Tayyip iste aynen o.
    madem egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyorsunuz işte millete gidiliyor neden rahatsız oluyorsunuz ki yoksa halk bizden yana balonunun patlayacağından mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    madem egemenlik kayıtsız şartsız milletin diyorsunuz işte millete gidiliyor neden rahatsız oluyorsunuz ki yoksa halk bizden yana balonunun patlayacağından mı
    -temel hak ve özgürlükler referanduma götürülemez.

ayrıca

-devletin, anayasal ve demokratik haklarından biri olan protesto hakkını kullanan vatandaslarına(avukatlar dahil) orantısız polis müdahalesi, şiddeti uygulamasının suc olması,

-medya sansürü

-valinin ve bazı makam sahiplerinin halka söyledigi yalanlar ve bölücü söylemler,

-basbakanın provakatif, ayrımcı, ırkçı, saldırgan tavırları-söylemleri

-ve polis devlet terörünün ortaklasa kırdığı kemikler, öldürdüğü ve sakat bıraktığı insanlar

göz ardı edilip, referandum konusu bile olmayacagından istenmeyen referandumdur.
    Last edited by Nocna Mora : 13.Haziran.2013 at 02:31
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yolcu'cuğum (artık o kadar samimi olduk ki seninle "cuğum" demeyi kendime hak görüyorum ), düşün ki senin evinin önünde park var. belediye ilk başta diyo ki, ben o parkı yıkayım yerine şöyle avm'li camii'li ortaya karışık bir şey yapayım. sen diyorsun ki "tamam da benim çocukluğum o parkta geçmişti, benim söz hakkım yok mu", sonra o söz hakkını kaldırım taşı atmadan arayanlardan biri olarak parkta protestonu yapıyorsun. adam gibi protesto yaparken biber gazı soluyorusun, adam gibi protesto yaparken arkadaşın biber gazı kapsülünü kafasına yiyor. sonra da senden alakasız kişiler gidip belediye başkanıyla görüşüyor. belediye başkanı da diyor o zaman "referandum yapak yieaa" diyor.

oraya giden sendin. kapsülü yiyen arkadaşındı. sen bir taş atmadın. ama yine de bu olayın çözüm aşamasında senin sözün bile geçmiyor, senin gibi düşünen biri senin adına konuşamıyor.

oraya hiç gitmeyen, sırf ideolojisi uğrana, inat uğruna kime oy vereceği belli olan bir kesim de işin içine giriyor.

ee sen bu olayların neresindesin?

(biliyorum sen devletine 20 bilmem kaç milyon zarar getiren bir olayın içinde bulunmazsın ama bir de böyle düşün)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan REFARANDUM yaparsa elinde patlar seçim.Şu an GARANTİ (BENİM BİLDİĞİM) 7 tane O parkın yapılmaması için oy var...

Artık diğer evleri sen düşün..

Ayrıca son genel seçimde..

İstanbul'da 2,932,786 Oy kullanılmış Seçmen Sayısı:3,373,219

Ak Parti : 1,389,224

Chp : 964,237

Mhp : 259,218

Oy almış..İstnabul'da refaranduma gidilirse o projeye onay cıkmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Başbakan REFARANDUM yaparsa elinde patlar seçim.Şu an GARANTİ (BENİM BİLDİĞİM) 7 tane O parkın yapılmaması için oy var...

Artık diğer evleri sen düşün..

Ayrıca son genel seçimde..

İstanbul'da 2,932,786 Oy kullanılmış Seçmen Sayısı:3,373,219

Ak Parti : 1,389,224

Chp : 964,237

Mhp : 259,218

Oy almış..İstnabul'da refaranduma gidilirse o projeye onay cıkmaz.
    Benim bu olaylar öncesi akp'nin herhangi bir seçimde düşük oy alacağı konusundaki inancım %0'dı. Şu an %1. Bu olayların pek bir şey değiştireceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Ankara'da hala müdahale devam ediyor.

Birden bütün Tunalının elektrikleri kesildi, öncesindeyse patlamaya benzer bişey duyduk.Bu gece nasıl sonlanacak?!?
    Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 02:48

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok canim olur mu oyle sey ben halka guveniyorum ben cevreye guvenmiyorum .s.s

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Çünkü ;

Oy verenler hiçbir şeye karar vermez. Oyları sayanlar herşeye karar verir. Joseph Stalin

Stalin'i günahım kadar sevmesem de doğruyu söylemiş.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri