-temel hak ve özgürlükler referanduma götürülemez.
ayrıca
-devletin, anayasal ve demokratik haklarından biri olan protesto hakkını kullanan vatandaslarına(avukatlar dahil) orantısız polis müdahalesi, şiddeti uygulamasının suc olması,
-medya sansürü
-valinin ve bazı makam sahiplerinin halka söyledigi yalanlar ve bölücü söylemler,
-basbakanın provakatif, ayrımcı, ırkçı, saldırgan tavırları-söylemleri
-ve polis devlet terörünün ortaklasa kırdığı kemikler, öldürdüğü ve sakat bıraktığı insanlar
göz ardı edilip, referandum konusu bile olmayacagından istenmeyen referandumdur.
Last edited by Nocna Mora : 13.Haziran.2013 at 02:31
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yolcu'cuğum (artık o kadar samimi olduk ki seninle "cuğum" demeyi kendime hak görüyorum), düşün ki senin evinin önünde park var. belediye ilk başta diyo ki, ben o parkı yıkayım yerine şöyle avm'li camii'li ortaya karışık bir şey yapayım. sen diyorsun ki "tamam da benim çocukluğum o parkta geçmişti, benim söz hakkım yok mu", sonra o söz hakkını kaldırım taşı atmadan arayanlardan biri olarak parkta protestonu yapıyorsun. adam gibi protesto yaparken biber gazı soluyorusun, adam gibi protesto yaparken arkadaşın biber gazı kapsülünü kafasına yiyor. sonra da senden alakasız kişiler gidip belediye başkanıyla görüşüyor. belediye başkanı da diyor o zaman "referandum yapak yieaa" diyor.
oraya giden sendin. kapsülü yiyen arkadaşındı. sen bir taş atmadın. ama yine de bu olayın çözüm aşamasında senin sözün bile geçmiyor, senin gibi düşünen biri senin adına konuşamıyor.
oraya hiç gitmeyen, sırf ideolojisi uğrana, inat uğruna kime oy vereceği belli olan bir kesim de işin içine giriyor.
ee sen bu olayların neresindesin?
(biliyorum sen devletine 20 bilmem kaç milyon zarar getiren bir olayın içinde bulunmazsın ama bir de böyle düşün)
Başbakan REFARANDUM yaparsa elinde patlar seçim.Şu an GARANTİ (BENİM BİLDİĞİM) 7 tane O parkın yapılmaması için oy var...
Artık diğer evleri sen düşün..
Ayrıca son genel seçimde..
İstanbul'da 2,932,786 Oy kullanılmış Seçmen Sayısı:3,373,219
Ak Parti : 1,389,224
Chp : 964,237
Mhp : 259,218
Oy almış..İstnabul'da refaranduma gidilirse o projeye onay cıkmaz.
Bu arada Ankara'da hala müdahale devam ediyor.
Birden bütün Tunalının elektrikleri kesildi, öncesindeyse patlamaya benzer bişey duyduk.Bu gece nasıl sonlanacak?!?
Last edited by petrol_fb12 : 13.Haziran.2013 at 02:48