Quote Originally Posted by Mamadou View Post
Beşiktaş başkanına yakışan karar açıklanana kadar seçimleri ertelemektir. Her ne kadar Fikret Orman'ın seçilmesini istesem de Serdal Adalı'nın suçsuz olduğuna inanıyorum. Adil davranılmalı kurnazlığa yer yok.
Fikret Orman erteleyemez tek başına diye biliyorum. Kurulun erteleme yetkisi var herhalde. Fikret Orman başkan seçilmek için ertelenmesi yönünde görüş belirtmiyor bence. Stadın sembolik yıkımı gibi yaptığı hareketlerde bence başkan seçilmek için yapılan hareketler. Ben daha önce hiç stad yapan bi klüpte böyle bir şey görmedim.

Seçimin ertlenmemesi bizim için çok kötü olur.Başkan büyük ihtimalle Serdal Adalı olacak gibi görünüyor.Yönetimi çok sağlam.Açıklamalarıda heyecanlandırdı bence kongre üyelerini. Serdal Adalı başkan olduktan 20 gün sonra karar verilecek Serdal Adalı ve bizim hakkımızda. Serdal Adalı'nın alehinde bi karar olursa başkanlığı sadece 20 gün sürecek ve başkanlığı düşecek. Fikret Orman'da ondan sonra aday olmaz. Zaten camiada aday olabilecek isimler var ama kimse çıkıp aday olmuyor.Beşiktaş başkanı olabilecek güçte olmayanlar o zaman gelir başkan olur.