Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 74 sonuç

Konu: Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Jonsson ve Modise müthiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

ilk sezona kötü diyemeyiz bence, ikinci sezon lider olup bir üst lige çıkacağına eminim. başarılar endop, takipteyim.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Jonsson ve Modise müthiş.
    Lig yeni başladı ve ikisinin katkıları müthiş. Jönsson'un bonservisini almaya çalışacağım seneye. Olmadı yine kiralarım.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    ilk sezona kötü diyemeyiz bence, ikinci sezon lider olup bir üst lige çıkacağına eminim. başarılar endop, takipteyim.
    Eyvallah

DFB Pokal 1.Tur

Bundesliga II 1.-6. Haftalar

Sezona çok iyi bir giriş yaparak 6. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturduk. Umarım bir daha da bırakmayız !

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süperiz kesin terfi ederiz umarım,taktiği ve kadroyu görebilir miyim acaba ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok samimi söyleyeceğim sunum harika gerçekten benim bile oynama isteğim geldi 1860 München ile gerçekten harika bu arada bende taktiği kadroyu antreman vb. paylaşırsan mutlu olurum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mikemmel bir başlayış yapmışız bence hadi bir sakatlık falan olmazsa ilk devreyi lider kapatırız bu gazla ^^

Süperiz kesin terfi ederiz umarım,taktiği ve kadroyu görebilir miyim acaba ?
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Çok samimi söyleyeceğim sunum harika gerçekten benim bile oynama isteğim geldi 1860 München ile gerçekten harika bu arada bende taktiği kadroyu antreman vb. paylaşırsan mutlu olurum
    Teşekkürler arkadaşlar. Şu an müsait değilim 1-1 buçuk saate koyarım istediklerinizi buraya.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Mikemmel bir başlayış yapmışız bence hadi bir sakatlık falan olmazsa ilk devreyi lider kapatırız bu gazla ^^
    Eyvallah İsot. Her maç bankö 1 sakatlık oluyor ne saçma şey :/

Bundesliga II 7.-12. Haftalar

Ufaktan puan farkını açıyoruz gibi gibi Hücum hattın Jönsson ve Halfar'ın katkıları müthiş. Kai Bülow ve Schindler'de duran toplarda rakibin korkulu rüyaları Size özellike tavsiyem, taçarı uzun kullanın çok etkili olabilirsiniz.

Oyuncu ve Takım Verileri

Taktik ve Kadro

Halfar ve Jönnson

Bu da %100 1860 altyapısından çıkan hayaz çocuk Bobby. 2. kez antrenmanı astı bende 2 haftalık maaş kesintisi verip direk U21 takıma yolladım keratayı. Devre arası yolcu.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bende bir 1860 Munchen kariyeri açtım çok zevkli kadroya çok dokunmadım ligde 5 te 5 yaptık kaiserslautern i 5-0 yendim yani maçlarım sürekli 4-0 4-1 3-1 3-0 gibi farklı bitiyor halfar frikiklerde harika uzun taç atan bir adamımız var ve onun sayesinde kai bülow çok kafa golü atıyor Bobby i oynatmaya çalışıyorum fena değil gol de atıyor arada şuanda lig beni zorlamadı ama daha başındayız Bu sene sen şampiyon olursun rahat gözüküyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Valla hocam senin kariyeri görünce FM oynayasım geldi.Yarı-Pro yaptım.Portekiz 3.Lig'ten Mirandela diye bir takım bana teklif yaptı,kabul ettim.Baya zevkli oluyor (İşsiz başladım)

Bende bir 1860 Munchen kariyeri açtım çok zevkli kadroya çok dokunmadım ligde 5 te 5 yaptık kaiserslautern i 5-0 yendim yani maçlarım sürekli 4-0 4-1 3-1 3-0 gibi farklı bitiyor halfar frikiklerde harika uzun taç atan bir adamımız var ve onun sayesinde kai bülow çok kafa golü atıyor Bobby i oynatmaya çalışıyorum fena değil gol de atıyor arada şuanda lig beni zorlamadı ama daha başındayız Bu sene sen şampiyon olursun rahat gözüküyor
    Wojtkowiak'ı diyorsun sanırım Ben de taçları ona kullandırtıyorum uzun olarak, her maç tehlike yaratıyoruz Bobby'i ben oynatamadım bir türlü. Schindler var defansta ona iyi bak. Ben ilk sezon oynatmadım ama dehşet gelişti şu an Bundesliga'ya çıkınca taş gibi stoper olur. Gelişmiş halini koyarım buraya

Valla hocam senin kariyeri görünce FM oynayasım geldi.Yarı-Pro yaptım.Portekiz 3.Lig'ten Mirandela diye bir takım bana teklif yaptı,kabul ettim.Baya zevkli oluyor (İşsiz başladım)
    Senin gerçek yerin Bundesliga. Geri dön

Şaka bir yana ilham olduğum için sevindim. Benim de oynayasım geldi valla

DFB Pokal 2. Tur

Bundesliga I ekibi Nürnberg'i sahadan siliyoruz. 3. turda rakibimiz Stuttgart

Bundesliga II 13.-17. Haftalar

Günlük, Aralık 2013

"Her şey çok güzeldi. İstediğimi yiyor, istediğimi içiyor, takımın gidişatından kenime pay kopararak "Bu sene kesin şampiyonuz" nidalarıyla gece klüplerini yıkıyordum. Çalsın sazlar oynasın kızlar !

Ve çöküşümüz başladı. Önce Freiburg'a yenilip liderlik koltuğunu bıraktık. Kısa süre sonra aldığımız Bochum beraberliğiyle liderlik koltuğunu geri alsakta galibiyetsiz serimiz sürüyordu. İlk yarının son maçında kaybediyor ve devre arasına moralsiz giriyorduk. 90 dakikayı bitiren düdük çaldığında umutsuzca soyunma odasına giden tünele yöneldim. Deplasmana gelen az sayıda taraftarımız vardı. 2-3 yaşında bir bebe bana hareket çekti. Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylesemde dil çıkarıp yüzüme tükürdü.

Neyi doğru, neyi yanlış yaptığımı, hatalarımı nasıl düzeltebileceğimi, bu çöküşün nedenini araştırmak için geceyi bir otelde geçirdim. Bir formül, bir çözüm bulmalı, hakkımız olan liderlik koltuğunu geri almalıydım."

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bebek hahahaha

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu sezon gayet iyi gidiyoruz.Liderliği geri alabileceğimizi düşünüyorum sadece 2 puan fark var aranızda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haha geleceğin holiganı
    2. olanda direk çıkmıyor mu?Liderliği geri alırız ama 2. olsakta sorun değil bence ?

Haha geleceğin holiganı
    2. olanda direk çıkmıyor mu?Liderliği geri alırız ama 2. olsakta sorun değil bence ?
    "2. olan ilk kaybedendir." diye bir söz var İsotum bilir misin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    "2. olan ilk kaybedendir." diye bir söz var İsotum bilir misin
    FM 2013 te Galatasaray bir kere 1 puan farkla bir kerede averajla önümde bitirdiğinde unuttum ben o sözleri

DFB Pokal 3. Tur

Gücümüz yetmedi :/

Bundesliga II 18.-23. Haftalar

1.liği zora soktuk :/ Devre arası hazırlık kampını ve kalan maçlarımızı aşağıda görebilirsiniz.

Ve puan tablosu. Kalan maçlarda kredimiz '0'. Ya 1. olup çıkıcaz, ya hiç çıkmıcaz bu böyle biline

4 puan fark kalmış hocam daha 11 maç var rahat hatta açık ara birinci olursun bu ligde

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sanırım takımlar senin taktiği çözdü . Taktiksel değişime gitmen gerekebilir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gümledik ..

Bundesliga II 24.-30. Haftalar

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    4 puan fark kalmış hocam daha 11 maç var rahat hatta açık ara birinci olursun bu ligde
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Sanırım takımlar senin taktiği çözdü . Taktiksel değişime gitmen gerekebilir
    Gümledik ..

Malesef 1. devrenin sonundan beri bir türlü istikrar yakalayamadı takım Sakatlıklarda can yakıyor, as takımdan 3 oyuncu sezonu kapattı. Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik artık Freiburg'a...

Bundesliga II 31.-33. Haftalar

Son hafta öncesi heyecan dorukta. 1860 München mi yoksa Augsburg mu doğrudan Bundesliga'ya çıkacak ? Biz deplasmanda Bochum ile karşılaşırken Braunschweig, Augsburg'u ağırlayacak.

Bundesliga II 34. Hafta

LÖLÖLÖLÖLÖLÖLÖLÖLÖ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emir fotoları jpgye çevir png 10 saatte açılıyor üstad ya
    2. lik hayırlı olsun bu arada kervana hoşgeldin

Önemli Liglerden Puan Durumları

Klüpten Haberler

Günlük, Haziran 2014

"Yeni sezonun başlamasına 1 ay civarı bir süre vardı. Yönetimden gelen mailde 2014-2015 sezonu içinde Bundesliga içerisinde mücadele edeceğimizi, fakat bana transfer bütçesi verilemeyeceğini, maaş bütçemin ise geçtiğimiz sezonla aynı olacağını bildiren mail geldi. Şaşıp kalmıştım. Başkanı telefonla arayıp bunun doğru olup olmadığını sordum. Onayladı. Klüp mali kriz içindeydi.

'Üzüldüğünü ve kaygı içine düştüğünü biliyorum. Ama yapacak bir şey yok. Bu takım düşeceksede onurlu bir biçimde düşmeli. Sana güveniyorum.'

Sözleşmem Haziran 2015'te bitiyordu. Yani muhtemelen düşeceğimiz sezon sonu. Geleceğimi düşünerek acilen bir karar vermem gerekiyordu. Ya gemiyi terketmeyip, önümüzdeki fırtınalı günlerden güneşli günlere sürmem, ya da istifamı verip kariyerime başka bir denizde devam etmem gerekiyordu. Başkana seçeneklerimi düşünmem gerektiğini söyledim.

'Sorun yok, ayrılmanı ne taraftar, ne takım, ne de ben isterim fakat tercih senin. Bu senin kariyerin. Ayrılmak istersen gerekli zemini hazırlarız.'

Başkana teşekkür edip telefonu kapattım. Düşünmek için birkaç saat gerekiyordu. Ceketimi alıp Münih sokaklarına çıktım. Bu soğuk şehir bir buçuk yıldır evim olmuştu. Yıllardır Bundesliga özelemi çeken 1860, bu sene Bundesliga'da olacaktı. Gönlünde bu takımın sevgisi olan herkese ihanet etmiş olacaktım. Ama ben buraya ait değildim. Kendimi düşünmem gerekiyordu. Münih'te birkaç saat boyunca amaçsızca dolaştım. Bir kafeye girdim ve telefonumdan başkanın numarasını çevirdim.

'Ayrılmak istiyorum.', dedim ona.

'Yolun açık olsun.', dedi.

Bavullarımı toplayıp ertesi gün takımla vedalaştım. Gelecek sezonda onlara başarılar diledim ve birkaç haftalık bir tatilin kendime iyi geleceğine karar verip Londra'ya bir bilet ayarladım."
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 16.Haziran.2013 at 18:25

Emir fotoları jpgye çevir png 10 saatte açılıyor üstad ya
    2. lik hayırlı olsun bu arada kervana hoşgeldin
    Hoşbulduk Pekala öyleyse bundan sonra JPG olarak kaydederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada iyi yapmışsın ayrılmakla sonuçta bu kariyerde hedefimiz kendi lüksümüzdü.Doğal olarak kulüp isteklerimizi yerine getirmiyorsa en iyisi ayrılmak olurdu.Umarım en kısa sürede takım buluruz

Swensea'deyiz !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Senin sayende 1860 Munchen kariyeri açtım ve zevklide gidiyor bende ayrılmanı istemezdim Bundesligada belkide başarı yakalayabilirdik ama olsun yinede çok güzeldi Swansea farklı olabilir Geçen sezon 12. bitirmişler Başarılar ))

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri