Sonunda hocamız sözünü tutmuş, Wilshere i getirmiş. Ne Messi ne Aguero hiçbiri bizi bu kadar sevindiremezdi.
Sezon sonunda Bayern transferin, Schalke olmayan gönüllerin, Dortmund umuzda tüm organizasyonların şampiyonu olacak.
Oğuz hoca şampiyon yap bizi sokaklara dök bizi![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
wilsherenin zihinseli akıyor arkadaş adam profesör olmuştransfer politikasıyla birlikte favorim dortmund her zaman genç,dinamik ve potansiyelli oyuncular geliyor
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !!!
#ŞampiyonDortmund
Platini'yi göreve çağırıyoruz , nerede finansal fair play bir kaç malum kulüp gerekli gereksiz herkesi borçla alıyor , futbolda zevk bırakmadılar ya buna bir yaptırım uygulanmalı artık
Platini uyuma Cezaları Unutma !!![]()
Last edited by benzema35 : 14.Haziran.2013 at 03:35
Hamsik ve Oscarla
Wilshere ile Damioyla
Capoue ile İlkayla
Çıktık bu yola
Şampiyonluk ile başladı ateşimiz
Söndüremezler bu ateşi
Ne Schalke nede Bayern
tutamaz artık bizi!
Oldu mu bilmiyorum ama kendimce yaptım bişeyler![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Beyler Bayern 3-0 yenerken oyun hata verdi daha kötüsü en son kayıt 18 .Hafta
yarın bir hal çaresine bakıcaz
Jose Mourinho
Bi daha seni Schalke'ye kabul etmiyorum , geçen kariyerde , South'tan Q.P.R'ye döndün , bu kariyerde Schalke'den , Dortmund'a , senin için zamanında FA Cup aldım ,Fierro dedin Fierro'yu almıştım, nankör taraftar
şaka bi yana dersler bittiyse senide aramızda görmek isteriz
33 sayfa okudum gözlerimin önünde baloncuklar uçuşmaya başladı velhasıl çok iyi kariyer ama Dordmund'tan bir türk beklentim var hatta isteğim olabilir hocam - Burak Yılmaz -Gökhan Gönül -Selçuk İnan -Semih Kaya bunlardan birini veya birkaçını kadroda görmek isteriz fantezide olsa....Bu arada endüstriyel futbolun sözlükteki karşılığı bayern ollmuşBaşarılar
On numara kariyer oluyor valla o piquenin halinedir ya baya düşmüş sakatlık felanmı geçirdi herneyse kariyere devam devam![]()
Jose Mourinho
müsait olduğunda bayern transfer geçmişini atabilir mi ?
ona kaldıysak eyvah
On numara olmus
Beni eleştiriyorsun ya,çar çöp ne varsa alıyor.İşte onları satıp alıyorum ben! Başka 50 60 m bütce vermiyor bize hatırlatırım
Aynen öyle,ne anlar![]()
Bilmiyorum Oğuz burada seni destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmaşampiyon yap bizi artık
![]()
Jose Mourinho
hayal kurmayın bu yılda şampiyon schalke![]()