Çok merak ediyorum Beşiktaşlı arkadaşları. Siz kongre üyesi olasınız kime verirsiniz?
FM Gazetesi
Fikret Orman.
Çok kararsızım, salonda karar verirdim herhalde.
Edit: Kararımı verdim, Serdal Adalı'ya atardım oyumu.
Last edited by darkkobal123 : 14.Haziran.2013 at 17:50
Canım FEDA olsun sana !
Kesinlikle Serdal Adalı!
![]()
SERDAL ADALI: Bu seçim Beşiktaş'ın 3 yılının belirleneceği bir seçim değil. Vizyon, hedef ve rakipler ile durumumuzu belirleyecek bir seçim bu. Sportif başarıyı kazanacak iyi bir takım olması gerekiyor. İstediğimiz futbolcuyu alır gelir istediğimiz teknik direktörü da takıma kazandırırız. Basketbolda hedefimiz şampiyonluk. Hazırlıklarımız tamam. Final Four hedefliyoruz. Görmek istediğimiz Beşiktaş'ı herkese göstereceğiz.
SERDAL ADALI: Arkadaşlarım Eto'o ile İtalya'da görüştüler. Kendisi Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Çarşı grubunu seviyor. Beşiktaş'a sempatisi var. Ben ve yönetim kurulum kendi cebinden ödeyecek. Beşiktaş'a yük olmayacak. Bu iş vizyon hadisesi. Eto'o'nun geleceğine pek ihtimal vermiyorlar. Niang'ı nereden aldı sayın başkan twitter'da görmüş. Teknik direktörün ismini söylersem 'buraya gelir mi?' dersiniz.
SERDAL ADALI: Keşke İnönü Stadı parça parça yıkılıp yapılacak bir şekilde olsaydı. Ortada bir maket var. 'Bir senede bitereceğim' diyor. Bursa'daki stat 2 sene sürmüş. Bunun aşkla sevgiyle alakası yok. Her 10 günde bir süreyi arttırıyor. Realist olmak lazım. 12 ayda 15 ayda bitme gibi bir olanağı yok. Dün bir havayolu şirketi açıklama yaptı. Başkan da haddini aştı. Bu firma ile biz 15 gündür görüşüyoruz. Çırağan Oteli'nde buluştuk. Ben de dahil oldum toplantıya. Sıcak bir teklif yaptılar. Ne zaman ki öğlen Vodafone ile imzaladık haberi geldi arkasından da o firmadan açıklama geldi. Görüştüğümüz insanları aradık. Bu açıklamadan onların da haberi yok. İşin aslı ortaya çıkacak kimse merak etmesin. Başkanın acelesi ne? Seçime 3 gün kala bu anlaşmayı açıklamanın ne anlamı var. Bir firma daha olsa kötü mü olabilir. Vodafone'a karşı olabileceğimiz bir durum yok. Spor tarihinin en büyük anlaşması olduğunu söylüyorlar. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz. Üç gün daha beklenemez miydi?
SERDAL ADALI: Fikret Orman'ın ağzından çıkanı kulağı duymuyor, ben kendisini sukünete devam ediyorum. Arkasından işler çevriliyormuş. Açıklasın o işleri. Herkes bilsin. Benim anneme kadar aradılar zamanında 'aday olmasın' diye. Ben netim o da net konuşsun.
SERDAL ADALI: Muhasebede yapılan değişikliklerle beraber borç 580 Milyon Lira'ya düşmüş. 100 Milyon Lira düştüğü gibi bir şey söz konusu yok. Bankalardan kredi ve sermaye attırımı kaynak değildir. Sportif başarı ile mali tablo paraleldir. Küçülerek olmaz. Galatasaray ve Fenerbahçe ile aramızda ciddi fark var. Artık bizi büyük saymamaya başladılar. Beşiktaş'ın yeni sezonda şampiyonluktan başka hiçbir hedefi yok.
Oy verme şansım olsa Fikret Orman'a oy verirdim. Serdal Adalı'nın açıklamaları hâlâ samimi gelmiyor bana. Söz konusu Beşiktaş'ın menfaatleri diyorlarsa tek çatı altında birleşmeli Fikret Orman ve Serdal Adalı o zaman Beşiktaş durdulamayacak bir güç olacaktır.
Fikret Orman
Evet Fikret Orman 3, Serdal Adalı 2 gidiyor gerçeği de böyle olur inşallah.
beşiktaşlı değildim beşiktaşlı olsam fikret ormana şuanki halimle serdal adalıya verirdim![]()
Serdal Adalı'yı severim ama Beşiktaş'ın geleceği için bin tane oyum olsa bin tanesini Fikret Orman'a atardım.
Fikret Orman daha görev adamı, Serdar Adalı şovmen gibi geliyor bana da. Bakalım hayırlısı olsun Beşiktaş için
Fikret Orman Kanaltürk'te canlı yayında.
FM Gazetesi
Olimpiyat stadında oynama ihtimali %5 oran verdi Orman.
FM Gazetesi
Yanlış yere yazmışımNeyse stat konusunda yorum yapayım. İnşallah Kasımpaşa'nın stadında oynarız ama asla Olimpiyatta oynamayız.
Fernandes ile 3 sene imzalanacak
FM Gazetesi
Olimpiyat Stadı için % 5 dedi ve hoca için, bir kez daha yabancı olacağını söyledi. Umarım, söyledikleriyle yaptıkları örtüşür, eğer başkan seçilirse.
Şu stadı söyleseydi iyi olurdu. İnsanlar aklında soru işareti kalmadan oylarını kullanabilirdi.
Canım FEDA olsun sana !
İlk yarı Seyrantepe ikinci yarı Kadıköy kesin gibi stad olayı.
Seçim kacta yapılacak
Yarin 10 da baslayacak diye biliyorum
Bugün değilmi yahu?
Şimdi bjk tv de canlı bır kongre felan var acaba suan mı
Umarım Arena'da oynamayı gündeme getirmeyecek aday başkan olur. Tahminime göre Serdal Adalı kazanacak hem de sağlam bir farkla ama vaatlerinin çoğunu yerine getiremeyeceğini düşünüyorum, tarz olarak daha çok Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören gibi duruyor, yani çok laf az iş.
Beşiktaş kongre üyelik ücreti 1.200 TL Olarak kaldı. Aylık 12 taksit 120 TL olarak aynen kabul edildi.
FM Gazetesi
İsabetli bir karar olmuş. Bu arada seçim bugün değil yarın. 10'da başlayacak, 17-18 civarı da oylar sayılmaya başlanacak.
Canım FEDA olsun sana !