başarılar güzel başlamışsın
Gayet iyi skorlar almışsın. Galatasaray ve Anzhi maçları hariç gayet iyi ama söylediğin gibi gol sıkıntıların var. Fierro'ya antreman olarak fırsatçı golcü olarak çalıştırmaya başla. Janko'yu satmadıysan onuda deniyebilirsin. Janko ilk sezon bendeyken iyi işler çıkartıyordu.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Targetman hedef oyuncu demek, oyuncu pivot santrafor karşılığı
Eh işte sağol
Janko duruyor kimse gitmedi sadece gençleri pilot takımlara yolladım. Fierro'ya fırsatçı hemen vereceğim bir de Halil'den veya Janko'dan özel ders verdirttireceğim. Belki çift forvet yapabilirim Sven Halil şeklinde.
Sağolasın hemen deneyeceğim.
Olabilir yani forvet hattında Janko ile Halil seni 1-2 sene taşır. En kötü 1 sene oynat iyi fiyattan ver gitsinler![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Çok değişik bir defans olmuş fakat 3lü defans 2 bek ile 5li defans yapmışsın taktiğe ısınırlarsa iş yapar fakat ısınana kadar kurban olmazsan iyidirşu resimleri ne ile kaydediyorsun ? PNG formatı baya zor açılıyor ve aramızda kotalı arkadaşlar varsa konuya ilgi gösteremezler.
Jose Mourinho
3 stoper midiğer 2 bek ofannsta daha etkili olur bu taktikte ama akhisara karşı falan 3 stoper fazla olmaz mı sonra adın çıkmasın aykut kocaman gibi
![]()
Şu an Antalya fark atıyor bu maçtan sonra istifa gelebilir![]()
Antalya ve Kasımpaşa skorları hariç diğerleri iyi ama cidden 3 stoper ve 2 ofansif bek biraz fazla olmuş. Savunmayı düşünen bir takım havası olmuş![]()
Jose Mourinho
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=114408 bu taktikti ve ben bu taktik ile baya bi başarı sağladım![]()
Jose Mourinho
İçerideki kasımpaşa ve eskişehir maçları dışında gayet iyi başarılar kardeşim
Jose Mourinho
Trabzon'a sokmayacaklar seni böyle gidersen![]()