ucuza gitmiş isoama boca ya bak ucuza daha iyilerini çıkartırsın
ucuza gitmiş isoama boca ya bak ucuza daha iyilerini çıkartırsın
Aşırı ucuza gitti Chelsea taraftarı bu kadar ucuza kapattığı için mutlu falan yazıyordu hatta oyun bile anladı.Ama maalesef konumumuz sebebiyle tok satıcı rolünü oynayamadık.Oyuncu direk ağladı.
Daha iyisi bulunur.Seneye tranfer ederiz ama vardır ya o kan uyuşması.Takıma tamamen uymuştu arkadaş.Bize Avrupa Ligini kazandıran oydu.Gönül isterdi ki takımda efsane olsun.Ama genç olması gaza gelmesine sebebiyet verdı
Buda arkadaşın ilk hali yemedik yidirdik.Giymedik giydirdik
![]()
Türkiye Kupası B Grubu
3. Maç
Baum
Madem paramız var transfer yapak dedik
4. Maç
18. Hafta
5. Maç
Javier
Defansı kuvvetlendirdik.
19. Hafta
Ligdeki ilk yenilgimizi Galatasaray'dan alıyoruz
Güle Güle Kaptan
6. Maç
Rakipler Belirlendi
Transfer giriş çıkışı
20. Hafta
gavanghin iyii gelişmiş ama profili de mükemmel değilmiş 16 iyi fiyat bence zaten cihan gayet hızlı bir oyuncu gavanhin in de en büyük artısı oymuş
Gavagnin'in şöyle bir artısı vardı.Takımda her şeyi yapan futbolcular olur ya.Nereye koysan oynar.Her şeye ayak uydurur.Öyle bir futbolcuydu.Örneğin 2. yarı oyuna soksam bile hemen adapte olup günü kurtarabiliyordu.Böyle futbolcularda profilden çok ben gizli profilinin iyi olduğunu o yüzden maçta etkili olduklarını düşünüyorum.Yani 2 sezondur ilk tercihim Cihan olmasına rağmen Gavagnin Türkiye'nin en iyi oyuncusu seçiliyordu.Ha bu sezon Cihan baya bir açıldı şu anda kimse tutamıyor(30 maç 30 gol 10 asist falan şimdi kapalı tam hatırlamıyorum. ) o ayrı meselede.Ben Gavagnin'in o kel kafasını daha sempatik buluyordum
Piyasası çok yükselmişti bu arada Gavagnin'in o yüzden 20 de ısrar etsem büyük ihtimalle verirlerdi.16'da büyük para hele peşin olması çok büyük bir artı oldu kulüp açısından ama insan özlüyor işte![]()