1 ile 30 arası toplam 358 sonuç

Konu: Yeni Diyarlara Yolcukuk!!!(11.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

ucuza gitmiş iso ama boca ya bak ucuza daha iyilerini çıkartırsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    ucuza gitmiş iso ama boca ya bak ucuza daha iyilerini çıkartırsın
    Aşırı ucuza gitti Chelsea taraftarı bu kadar ucuza kapattığı için mutlu falan yazıyordu hatta oyun bile anladı.Ama maalesef konumumuz sebebiyle tok satıcı rolünü oynayamadık.Oyuncu direk ağladı.
    Daha iyisi bulunur.Seneye tranfer ederiz ama vardır ya o kan uyuşması.Takıma tamamen uymuştu arkadaş.Bize Avrupa Ligini kazandıran oydu.Gönül isterdi ki takımda efsane olsun.Ama genç olması gaza gelmesine sebebiyet verdı
    Buda arkadaşın ilk hali yemedik yidirdik.Giymedik giydirdik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası B Grubu
    3. Maç

Baum
    Madem paramız var transfer yapak dedik

4. Maç

18. Hafta

5. Maç

Javier
    Defansı kuvvetlendirdik.

19. Hafta
    Ligdeki ilk yenilgimizi Galatasaray'dan alıyoruz

Güle Güle Kaptan

6. Maç

Rakipler Belirlendi

Transfer giriş çıkışı

20. Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gavanghin iyii gelişmiş ama profili de mükemmel değilmiş 16 iyi fiyat bence zaten cihan gayet hızlı bir oyuncu gavanhin in de en büyük artısı oymuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gavanghin iyii gelişmiş ama profili de mükemmel değilmiş 16 iyi fiyat bence zaten cihan gayet hızlı bir oyuncu gavanhin in de en büyük artısı oymuş
    Gavagnin'in şöyle bir artısı vardı.Takımda her şeyi yapan futbolcular olur ya.Nereye koysan oynar.Her şeye ayak uydurur.Öyle bir futbolcuydu.Örneğin 2. yarı oyuna soksam bile hemen adapte olup günü kurtarabiliyordu.Böyle futbolcularda profilden çok ben gizli profilinin iyi olduğunu o yüzden maçta etkili olduklarını düşünüyorum.Yani 2 sezondur ilk tercihim Cihan olmasına rağmen Gavagnin Türkiye'nin en iyi oyuncusu seçiliyordu.Ha bu sezon Cihan baya bir açıldı şu anda kimse tutamıyor(30 maç 30 gol 10 asist falan şimdi kapalı tam hatırlamıyorum. ) o ayrı meselede.Ben Gavagnin'in o kel kafasını daha sempatik buluyordum
    Piyasası çok yükselmişti bu arada Gavagnin'in o yüzden 20 de ısrar etsem büyük ihtimalle verirlerdi.16'da büyük para hele peşin olması çok büyük bir artı oldu kulüp açısından ama insan özlüyor işte

Mesaj Yetkileri