Sayfa 117 / 163 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu direnişin en güzel karalerinden.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Allah büyük. Melih Gökçek yaratığı Ankara'da yardırıyor resmen. Ankara'da yaşayıp gören hiç iyi şeyler yazmıyor.

Bu akşam kaç saat yayında kaldı bilmiyorum ama Beyaz TV'de de şovunu yaptı. Bir sürü resim bastırmış, manual slayt gösterisi yaptı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ankara...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Ankara...
    Orada bir bayan polis görüyorum.Sen yaptırma bari,yok arkadaş anlamak çözmek mümkün değil.Başbakan Sincan'a gelsin,bizde Kızılay'dayız bekleriz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Şimdi polisin yaptığı bu orantisız güce sonuna kadar bende karşıyım. Polisin amacı düzenimi sağlamak yoksa şiddetle insalara mı saldırmak? Orada bulunan yada şuan bu direnişe destek veren herkesin nedenleri farklı; Bir ağaç kesimine karşı çıkılmasıyla başlayan ve Akparti iktidarına karşı olan kim varsa fırsat bu fırsat diyip içinde ne varsa birlik olup haykırmaya başladı. Bunu fitilleyen gezi parkına yapılmak istenen şey ve o direnişe karşı gelen insanlara polisin uyguladığı şiddet. Şiddete karşıyız. Ama suç sadece polistemi? Sonuçta sen ben öfkemi neden polisten çıkarıyorum? Seçimle gelen seçimle gitsin. Ama neden bu sokaklara dökülmeler? Polis şiddet uyguluyor diye aynısını ona yapılması istemek? Mevcut direnişin sonu AKPARTİ iktidarını indirmekse eğer ben zannetmiyorum bunun olacağını.. Akpartiyide tutmuyorum. Ama sokağa çıkıp direngezi parkıda demiyorum. Dememde... Ama şunu da beklerdim. Halktan özürdileyip polisi geri çekmesini başbakanın.Ama oda dediğim dedik. Sonuçta direnişe direnişle karşılık veriyor şuan insanlar ve bu işin sonu pekte iyi değil. Üzgünüm
    Sen 76 Milyonu Robot gibi aynı yapmaya çalışırsan.Sistem bir yerde YETER DER !

Seni sevmeyen insanlara saygı göstermek zorundasın.Bu ülkede yaşayan 21 Milyon Kişi yok bu ülkede 76 Milyon kişi var.50 Milyon Seçmen var.Ve olayın farkında ama 18 yaş altında olan bir çok kişi var..

Başbakan'ın bu tutumu bu olayları bugüne getirdi.Millet içindeki kusuyor..

Kimse AK PARTİ iktidarı'nı indirmek gibi bir niyeti yok..

29 Ekim yasakla-19 Mayıs Yasakla-23 Nisan Yasakla-1 Mayıs Yasakla her şeyi yasakla.Onu yapma bunu yapma şunu yap bununla görüşme.

Bayrak taşıyana biber gazı sıktır.Toma'larınla su sıktır.Sana karşı gelen içeri at.Seni seveni büyüt.

Bir yerden sonra.FM'deki gibi..Crash Dump hatası alırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nasıl niyeti yok yahu ? Bal gibi de benim niyetim var şahsen.Sokaktaki o kadar insanın da bu niyeti taşıyarak oralar da direndiğini düşünüyorum.

Direnenlerden şu anki iktidardan memnun kimse gösteremezsin.Bu da iktidarın düşmesini istemek anlamanına geliyor zaten.

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Orada bir bayan polis görüyorum.Sen yaptırma bari,yok arkadaş anlamak çözmek mümkün değil.Başbakan Sincan'a gelsin,bizde Kızılay'dayız bekleriz
    Dikkat edersen kafasında kask olan, kızın saçlarını yolma girişiminde bulunan canlı formu da kadın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Evet yanlış görmüşüm o da kadınmış kusura bakma.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

..........................
    Last edited by petrol_fb12 : 15.Haziran.2013 at 13:55

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-tayyip-istifa

Konusan parlementer Paul Murphy. Kendisi Gazze'ye insani yardim filosunda bizzat bulunup Israil tarafindan tutuklanmis delikanli bir solcu abimizdir. Avrupa'nin en harbi memleketi Irlanda'nin cocugudur.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Keşke erken seçim olsa...
    Erken seçim şu anki şartlar altında olmamalı.

Elektrik direklerinin, ölülerin seçmen yapıldığı, darülaceze'deki yaşlı ve oy verme yetisini kaybetmiş hastaların bile oy kullanmaya zorlandığı bir çark dönüyor.

İlk başta oylama sistemi düzenlenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ethem Sarısülük'ün otopsisi sonucunda kafasından mermi çekirdeği çıkarıldı.

Melih Gökçek isimli kalitesiz adam , bir ölünün üzerinden attığı yalanı temizleyebilecek mi bakalım.

Karakter fukaraları.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ethem Sarısülük'ün otopsisi sonucunda kafasından mermi çekirdeği çıkarıldı.

Melih Gökçek isimli kalitesiz adam , bir ölünün üzerinden attığı yalanı temizleyebilecek mi bakalım.

Karakter fukaraları.
    Şimdi foruma üye olup yazar.

Anıl! Sen Beşiktaşlı Anıl değil misin? Mahkemede görüşürüz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazmazsa darılırım abi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Farkettiğim bir şey var.Bu olaylar sürüdüğü sürece."HÜRRİYET.COM.TR" kullanıcıları cok muhalif bir tutum izliyordu.Destek yorumlarına hemen hemen hepsine 500 Olumlu oy alıyorsa 2500 Olumsuz oy alıyordu.Bugun Direnişe destek mesajları ise 2500 Olumlu oy 400 Olumsuz oy alıyor.Hatta Ak Parti mitingi olumsuz bir şey yazan 8500 Olumlu oy almış 12 olumsuz oy almış..

Milliyet.com.tr Direniş boyunca destek mesajlarına 1500 llumlu oy 400 Olumsuz oy alıyordu..

Bugun destek devam sözlerine "YARI YARIYA" 500 Oy veriliyorsa 220 olumlu 280 olumsuz.Yarı yarıya bir muhalif var.

Milliyet.com.tr Artık Ak Parti'ye oy vericem diyenlere 133 Olumlu oy alıkren 66 olumsuz alıyor..

Milliyet.com.tr taban ya Hürriyet kaydı Yada Hürriyetteki Ak Parti'lilleer fikir değiştirdi..Yada Hürriyet.com.tr taban daima muhalifti.Yada Milliyet kullanan kitle olayları daha iyi süzüyor.

@anil luque'yi

Yedirmeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

akp de oylarinin bu surecte yitirildigini dusundugunden daha secimlere 8 ay varken mitinglere basladi. 3.5 atmaya basladilar, eger ki bunlar bizi etkilemez diyorlarsa bu mitingler neden diye sorarlar. medyamiz da saolsun saksakciligini yapip bir guzel propaganda yapilir. halkimiz bunlara goz yummaz umarim, hem siyasilerin hem de madyanin maskesi bu surecte dusmustur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    akp de oylarinin bu surecte yitirildigini dusundugunden daha secimlere 8 ay varken mitinglere basladi. 3.5 atmaya basladilar, eger ki bunlar bizi etkilemez diyorlarsa bu mitingler neden diye sorarlar. medyamiz da saolsun saksakciligini yapip bir guzel propaganda yapilir. halkimiz bunlara goz yummaz umarim, hem siyasilerin hem de madyanin maskesi bu surecte dusmustur.
    Kanallar ilk haber olarak geçmeye başladılar bile Aytaç abi

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Aydın Lministrator olmak insana hakaret hakkı vermez mahkemede görüşürüz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ülke ne hale geldi şuraya bakın yahu saçma sapan biir ağaç yüzünden hadi saçmada demiyelim bende kesilmesine karşıyım fakat şöyle diyelim küçük kolayca çözülebilecek bir sorun ne hale geldi bütün dünyada manşet olduk resmen.Bütün devletin devletin arkasındakiler çıkarcılar için fırsat oluşturduk resmen bravo bize şimdi çık içinden çıkabilirsen hangisi devleti, ortalığı karıştırmak için orda, hangisi dagdaki pkk için orda, hangisi muhalefet kuklası,hangisi yalamak için orda gel çık bakalım işin içinden.Umarım kısa süre içinde bu dava kapanır türkiye güç kaybediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başbakan : Yargıya uyacağız !

halk : helal olsun adam YARGIYA BİLE UYUYOR daha ne yapsın sizin için. Hadi dağılın artık...

böyle bir tepki mi bekliyordu acaba başbakan. Çok garip insan vesselam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    böyle bir tepki mi bekliyordu acaba başbakan. Çok garip insan vesselam
    Komediye devam diyosun devam et

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu an Ankara'da çok kötü yağmur yağıyor,Eryaman'da oturuyorum,Sincan çok yakın.Fırtına,kıyamet,dışarıda insan yok.Rabbim de görüyor olanları,çok şükür.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Komediye devam diyosun devam et
    Ağlanacak halimize gülmeye devam evet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

@anil luque'yi

Yedirmeyiz
    Eyvallah

yalnız bu adam hala camiye ayakkabıyla girdiler , içki içtiler bilmem ne diyor.

Küfür edince küfür etti oluyor sonra. Allahım sabır ver.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Halk tv de komediye devam ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Miting alanında MHP bayrağı açıldı. Çok enteresan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Kadının saçını çeken de bayan polis. Sorsan, 'kadına şiddete hayır' da derler bunlar!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

MHP bayrağı acılması bir kenara bırakıyorum.Benim MHP sempatim vardır uzaktan (OY VERMEM DEVLET BAHCELİ OLDUĞU SÜRECE).Milliyetçi duygularım ağır bastığı için..Yanlız onları MHP ile alakası olduğunu sanmıyorum çakmalar..MHP görünümlü AKP'ciler..

Ankaragücü atkısı ayrı bir ironi.Tamamen duygu sömürme.Ankaragücü sevmez hükümeti...(GERÇEK ANKARAGÜCÜLÜLER)

.
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Halk tv de komediye devam ediyo
    Parayla satın alınanların devam ettiği gibi ..

Ayrıca her şehirden gelen "ÖZEL OTOBÜSLERLE GELEN" insanları kenara bırakıyorum...

Şu da var hala inatla "İÇKİ İÇTİLER DİYOR"....İspatla ! Cumar günü video hazırdı.Montaj mı yapamadınız ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Başbakan : Taksim boşaltıldı boşaltıldı, boşaltılmadığı taktirde bu devletin güvenlik güçleri orayı boşaltmayı bilir !
    Ulen 15 gündür boşaltmaya çalışıyorsunuz zaten

Hep beraber "beraber yürüdük bu yollardaaaa"

Yıllardır konserlere giderim. Böyle konser izlemedim.

Mesaj Yetkileri