Sayfa 815 / 896 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
24,421 ile 24,450 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe' nin transferleri "ismen" güzel. Ancak benim anlamadığım ne yapmaya çalıştıkları.

Bu takımın teknik direktörü yok henüz. Teknik adam gelmemiş, takımı incelememiş, hangi taktiği uygulayacağına karar vermemiş, takımın eksikliklerini çıkarmamış, transfer raporu vermemiş.

Bunlara rağmen yapılan transferler var. Bir teknik adam ile anlaşılmış ve onun mentalitesine göre transfer yapılıyordur diyen olabilir. Ancak bu sefer de akla madem anlaşıldı, neden gelip takımın başına geçmiyor diye bir soru gelebilir.

Aklıma yatmıyor şuan izlenen transfer politikası....
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kocaman'ın verdiği bölgelere alınıyor da olabilir haklısın ama alınan oyuncuları kim istemeyebilir ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bayer Leverkusen 04 Futbol Kulübü oyuncusu Michal Kadlec'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
    Oyuncu ile 3 sezonluk (2015-2016 sezon sonuna kadar) imzalanan sözleşme çerçevesinde sezonda ödenecek garanti ücret 2.100.000 Euro, Maç başı ücreti 10.000 Euro'dur.
    Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 4.500.000 Euro'dur.

Kimse yazmamış detayları, hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Kocaman'ın verdiği bölgelere alınıyor da olabilir haklısın ama alınan oyuncuları kim istemeyebilir ki ?
    Kadlec' i bek olarak mı stoper olarak mı aldılar bilmiyorum. Ancak yeni gelen teknik adam daha hücumcu bir bek isteyebilir. Defansı çok önde kurmayı planlıyordur veya yaş konusuna önem veriyordur, Bruno Alves yerine çok daha seri veya genç bir stoper düşünebilir.

Bilemezsin yeni teknik adamın ne isteyeceğini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktör belirlenmiştir de şuan açıklamıyorlardır. Yoksa TD belli olmadan bu transferler yapılmaz, çok saçma yani.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ekotto'ya burun kıvırmıştım ama Kadlec'ten daha iyiydi. Kadlec defansif bir bek Ekotto hücuma yönelik. Ama şunu göz önünde bulundurmak lazım, sağ tarafta Kuyt olduğu için Gökhan her seferinde hücuma çıkıyor ama solda Sow olduğu için daha defansif bir adam lazım diye düşündüler galiba. Bir de bence Ekotto FB'yi istemedi, ben de olsam gelmezdim.
    Ekotto'nun da çok ofansif özelliği yok aslında abi, aksine defansif olarak harika bir oyuncu. Stoch ile oynayabilirdi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kadlec' i bek olarak mı stoper olarak mı aldılar bilmiyorum. Ancak yeni gelen teknik adam daha hücumcu bir bek isteyebilir. Defansı çok önde kurmayı planlıyordur veya yaş konusuna önem veriyordur, Bruno Alves yerine çok daha seri veya genç bir stoper düşünebilir.

Bilemezsin yeni teknik adamın ne isteyeceğini.
    Aziz Yıldırım varken bir önemi var mı abi teknik direktörün isteğinin ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Teknik Direktör belirlenmiştir de şuan açıklamıyorlardır. Yoksa TD belli olmadan bu transferler yapılmaz, çok saçma yani.
    Neden açıklanmıyor olabilir ki ?

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aziz Yıldırım varken bir önemi var mı abi teknik direktörün isteğinin ?
    Sen de haklısın. Teknik direktörün önemi varmış gibi düşünürsek, teknik direktör gelmeden transfer yapılmasının mantığını çözemiyorum.
    Last edited by Corpus : 15.Haziran.2013 at 21:19

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum ancak yapılan transferler bunu gösteriyor, yani TD'nin belli olduğunu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yapılan transferler bence tamamen Aykut Kocaman'ın listesi ve Aziz Yıldırım'la birlikte hazırlamışlar. Gelen hocaya da bu kadro ile oyna diyecekler. Zaten kadronun ihtiyacı olan bölgelere kaliteli oyuncular alınıyor, hangi hoca gelirse gelsin zaten bu tarzda oyuncular isterdi. Şu an bekler dışında her pozisyonun en az 3 alternatifi bulunuyor, oyuncuların formuna birşey diyemem ama hepsi de oldukça kaliteli futbolcular. Hangi hoca bu kadroya itiraz ederki. Üstelik Carddozo da aınırsa bence üst düzey bir kadro olacak. Belki gelen hoca kaliteli bir ofansif orta saha ister o kadar, başka hiçbir pozisyona ihtiyaç yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu takımı A'dan Z'ye Aziz Yıldırım yönetiyor zaten, hocalardan daha çok soyunma odalarına girmiş çıkmışlığı var, bu yüzden hocanın varlığı yokluğu pek mühim değil rahat olun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktör'e oyuncuları alıp işte bunları oynatacaksın mı denecek yani ? Bana saçma geliyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yapılan transferler bence tamamen Aykut Kocaman'ın listesi ve Aziz Yıldırım'la birlikte hazırlamışlar. Gelen hocaya da bu kadro ile oyna diyecekler. Zaten kadronun ihtiyacı olan bölgelere kaliteli oyuncular alınıyor, hangi hoca gelirse gelsin zaten bu tarzda oyuncular isterdi. Şu an bekler dışında her pozisyonun en az 3 alternatifi bulunuyor, oyuncuların formuna birşey diyemem ama hepsi de oldukça kaliteli futbolcular. Hangi hoca bu kadroya itiraz ederki. Üstelik Carddozo da aınırsa bence üst düzey bir kadro olacak. Belki gelen hoca kaliteli bir ofansif orta saha ister o kadar, başka hiçbir pozisyona ihtiyaç yok.
    Senin dediğinden teknik direktörün taktik bilgisinin, takıma hiçbir katkısı yoktur, çıkıyor. Bilmiyorum yanlış mı anladım.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Teknik Direktör Ersun Yanal olacak,ancak henüz açıklanmadı belkide ersun hoca kabul etmiştir listeyi bilip bilmeden buraya yorum yapmak doğru olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fenerbahçe cardozo yerine niye adam gibi bir sol açık almıyor anlayabilmiş değilim. stoch ve krasiç gidecekse eğer takımda dribling yapabilecek tek bir adam bile kalmıyor. bir tek caner var o da kafasız. sow u solda kullanmak çok saçma. iyi bir sol açık alması lazım fenerbahçe nin. cardozo gereksiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Senin dediğinden teknik direktörün taktik bilgisinin, takıma hiçbir katkısı yoktur, çıkıyor. Bilmiyorum yanlış mı anladım.
    Evet, yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim takımda her türlü taktik yapılacak bir kadro var. Sadece çok kaliteli bir orta saha yok (Cardozo dahil edilince). İsteyen istediği türlü taktiği oynatacak oyuncuları bulabilir. Ben teknik direktör olsam ve FB'nin başına geçsem 4-5 farklı takrik kurabilirim, çünkü her bölgede ciddi alternatif var ve farklı tarzda oyuncular. Hangi teknk direktör çıkıp bu kadroya itiraz ederki. Tabiki transferler hocaya bırakılsa farklı oyuncular alabilirdi ama alınan oyuncular Alper, Alves ve Kadlec yani her takımda oynayabilecek kalitede oyuncular.

Örneğin sol kanatta hücumcu Stoch ile dengeli Caner var, sağ tarafta dengeli Kuyt, Topuz ile hücumcu Krasic var. Orta sahanın ortası zibille oyuncu dolu. Forvette Sow gibi çok kalitei bir oyuncu ve yanında Webo var, buraya Cardozo da alınacak gibi düşün. Defansta Alves, Yobo, Egemen var ve Kadlec de stoper oynayabiliyor. Sol bekte 2 tane dengeli Kadlec ve Hasan var. Kalede zaten Volkan var. Sadece sağ bek alternatifsiz o kadar, onda da Gökhan senede 5-6 maç oynamasa oraya idareten Topuz, Bekir gibi oyuncuları koyabilirsin. Oyuncuların formunu hariç tutarsan daha ne transfer yapacaksın. Her türlü oyuncu var kadroda. Daha önce de dediğim gibi takımda ofansif orta saha hariç her türlü oyuncu bulunuyor ve birçoğu da çok kaliteli oyuncular.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Evet, yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim takımda her türlü taktik yapılacak bir kadro var. Sadece çok kaliteli bir orta saha yok (Cardozo dahil edilince). İsteyen istediği türlü taktiği oynatacak oyuncuları bulabilir. Ben teknik direktör olsam ve FB'nin başına geçsem 4-5 farklı takrik kurabilirim, çünkü her bölgede ciddi alternatif var ve farklı tarzda oyuncular. Hangi teknk direktör çıkıp bu kadroya itiraz ederki. Tabiki transferler hocaya bırakılsa farklı oyuncular alabilirdi ama alınan oyuncular Alper, Alves ve Kadlec yani her takımda oynayabilecek kalitede oyuncular.

Örneğin sol kanatta hücumcu Stoch ile dengeli Caner var, sağ tarafta dengeli Kuyt, Topuz ile hücumcu Krasic var. Orta sahanın ortası zibille oyuncu dolu. Forvette Sow gibi çok kalitei bir oyuncu ve yanında Webo var, buraya Cardozo da alınacak gibi düşün. Defansta Alves, Yobo, Egemen var ve Kadlec de stoper oynayabiliyor. Sol bekte 2 tane dengeli Kadlec ve Hasan var. Kalede zaten Volkan var. Sadece sağ bek alternatifsiz o kadar, onda da Gökhan senede 5-6 maç oynamasa oraya idareten Topuz, Bekir gibi oyuncuları koyabilirsin. Oyuncuların formunu hariç tutarsan daha ne transfer yapacaksın. Her türlü oyuncu var kadroda. Daha önce de dediğim gibi takımda ofansif orta saha hariç her türlü oyuncu bulunuyor ve birçoğu da çok kaliteli oyuncular.

Bu mantıkla bakarsak haklısın. Bakalım kim gelecek nasıl bir taktik kuracak. O zaman kadronun yeterli olup olmadığı üzerine daha iyi bir yorum yapılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yarın remy haberleri gelmeye başlar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe' nin transferleri "ismen" güzel. Ancak benim anlamadığım ne yapmaya çalıştıkları.

Bu takımın teknik direktörü yok henüz. Teknik adam gelmemiş, takımı incelememiş, hangi taktiği uygulayacağına karar vermemiş, takımın eksikliklerini çıkarmamış, transfer raporu vermemiş.

Bunlara rağmen yapılan transferler var. Bir teknik adam ile anlaşılmış ve onun mentalitesine göre transfer yapılıyordur diyen olabilir. Ancak bu sefer de akla madem anlaşıldı, neden gelip takımın başına geçmiyor diye bir soru gelebilir.

Aklıma yatmıyor şuan izlenen transfer politikası....
    Zaten kimsenin aklına, bu külübün nasıl yönetildiği yatmamışken, izlenen transfer politikasını anlamamak doğal olsa gerek

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu mantıkla bakarsak haklısın. Bakalım kim gelecek nasıl bir taktik kuracak. O zaman kadronun yeterli olup olmadığı üzerine daha iyi bir yorum yapılabilir.
    Bakalım nasıl olacak ama ben 4-3-3 taktiği ile oynayacağımızı düşünüyorum. Hoca da buna göre seçlecektir zaten. Bu kadar transfer hoca gelmeden yapılıyorsa tek açıklaması budur. Tabi benim yaptığım yorumlar tamamen oyuncuların kalitesi ile alakalı, sonuçta kadroda uzun süredir formsuz olan çok oyuncu var. Eğer bunlar istenmiyorsa daha iyi oyuncular kesinlikle alınmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alves'ten daha genç, daha ucuz bir adam vardır belki, belkide sistemine uygun başka tip bir stoper istiyordur. TD'nin isteklerini önemseden, daha TD belli olmadan takım kurmak ne kadar doğru olabilir ki ? Anca şöyle olur ; TD belli olmuştur, anlaşılmıştır, onunda onayını alarak bu transferler yapılmıştır. Madem TD belli oldu, neden açıklanmıyor ? Kafamda deli sorular ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Alves'ten daha genç, daha ucuz bir adam vardır belki, belkide sistemine uygun başka tip bir stoper istiyordur. TD'nin isteklerini önemseden, daha TD belli olmadan takım kurmak ne kadar doğru olabilir ki ? Anca şöyle olur ; TD belli olmuştur, anlaşılmıştır, onunda onayını alarak bu transferler yapılmıştır. Madem TD belli oldu, neden açıklanmıyor ? Kafamda deli sorular ...
    Ben zaten transferler harika demedimki, hepsi kaliteli oyuncular dedim. Ben takımın başında olsam Alves ve Kadlec'i hayatta almazdım, ama bana bu sene şampiyon olman gerek deseler ve bu adamları aldık deseler hayır da demezdim. Gelecek için çok verimli olmayabilirler ama kısa vadede çok iyi 2 transfer. Takımda Alves, Yobo, Egemen var ve Serdar Taşçı'nın peşindeler, daha hangi sisteme uygun stoper olacakki 3-4 sistem çıkar bu adamlardan. Zaten önceki mesajlarımda 2 transferin de doğru olmadığını söylemiştim(kalite değil, daha farklı sebeplerden). Benim dediğim TD belli değilse bile hocadan belirli bir şeyler isterler ve ona göre anlaşırlar. Gelen hoca da benim istediğim oyuncular değildi demez. Hedefi lig şampiyonluğu olan bir takım için gayet güzel bir kadro oluşmuş durumda. Bu kadroyla başarılı olamam diyen adam zaten kapıdan içeri girmesin. TD bence belli değil, büyük ihtimalle Lucescu gibi biri ile anlaşmaya çalışıyorlar ve olmazsa Yanal olacak. Daha hiçbirşey belli değil, ama hepimizin bir tahmini var.

Sizin kafanızdaki deli sorulardan bir tane de bende var. Lucescu'yla anlaştılar transferlere olur veriyor ama daha takımla anlaşamadıkları için bekliyorlar. Lucescu da zaten durmadan açıklama yapıyor "Ben artk size fadalı olmam, beni UCUZ BİR TAZMİNATLA bırakın" diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha düne kadar Bilica vadı stoperde.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vallahi Fenerbahçe'de teknik direktörün takıma etkisi ne kadardır bilemem. Ama Aziz Yıldırım şimdiye kadar sözünü dinletemediği hiç bir hocayla uzun süreli çalışmadı. Mesela Aragones.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cardozo'yu alıyorlar ama bonservis gerçekten fazla. O paraya aynı kalitede genç oyuncu da bulunabilirdi. Yaşlı oyunculara ciddi paralar harcamaya devam ediyoruz, bakalım sonumuz ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cardozo'yu alıyorlar ama bonservis gerçekten fazla. O paraya aynı kalitede genç oyuncu da bulunabilirdi. Yaşlı oyunculara ciddi paralar harcamaya devam ediyoruz, bakalım sonumuz ne olacak.
    yararlı olsunda fiyatı önemli değil.bana göre ileride ayağında top tutap saklayabilecek pas dağıtabilecek çakılı bir adama ihtiyacımız var.sow forvette oynadığında ilerde çoğalamıyorduk webo geldikten sonra sow soldan daha çok içeriye girerek oynaması sebebiyle ceza sahasında daha çok kalabalık olabiliyoruz.bence çalım atıp gidebilecek değil defansı yıpratıp yanındaki 2 forvetide(sow ve kuyt) pozisyona sokan birisi lazım

sence nasıl bir forvet tipi lazım bize?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çüşşş 14 milyon nedir ? Benteke'yi al daha iyi arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Çüşşş 14 milyon nedir ? Benteke'yi al daha iyi arkadaş.
    benteke için 30 milyondan açtılar kapıyı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O haberler abartıdır 20ye bırakırlardı bence Benteke'yi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    yararlı olsunda fiyatı önemli değil.bana göre ileride ayağında top tutap saklayabilecek pas dağıtabilecek çakılı bir adama ihtiyacımız var.sow forvette oynadığında ilerde çoğalamıyorduk webo geldikten sonra sow soldan daha çok içeriye girerek oynaması sebebiyle ceza sahasında daha çok kalabalık olabiliyoruz.bence çalım atıp gidebilecek değil defansı yıpratıp yanındaki 2 forvetide(sow ve kuyt) pozisyona sokan birisi lazım

sence nasıl bir forvet tipi lazım bize?
    Bence tam olarak Cardozo tipi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ben Cardozo'ya karşı çıkmadım zaten, fiyatı fazla geldi. Bence gerçekten çok para, tabi onun kalitesinde genç bir oyuncu bulmak ta zor ama 14 milyon çok fazla.

Mesaj Yetkileri