1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Beyler coşmayın. Hakaret etmeyin birbirinize. yolcu'nun üstüne de çullanmayın abartmayın.
    Adam hala bir şeyleri savunuyor. Şu olaylarda bile kabullenmiyor. Reco gözlerini kör etmiş. Maaşa mı bağlamış ne yapmış anlamak mümkün değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Adam hala bir şeyleri savunuyor. Şu olaylarda bile kabullenmiyor. Reco gözlerini kör etmiş. Maaşa mı bağlamış ne yapmış anlamak mümkün değil.
    senin nasıl bir düşünce yapın var anlamadım kardeş
    kabullenmiyor diyosun kabullenmek zorunda mıyım
    benim gibi düşünmüyor diyosun senin gibi düşünmek zorunda mıyım
    en ötüsü de senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyosun
    senin gibi düşünmediğim için hakaret yemek zorunda mıyım hakaretine jhakaretle karşılık verdim ama bunu sen istedin
    bence bi düşün kabullenmiyor savunuyor bu kelimeler özgürlük isteyen bir usluba değil benim dediğimi herkes kabullenecek diyen bi usluba sahip

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    senin nasıl bir düşünce yapın var anlamadım kardeş
    kabullenmiyor diyosun kabullenmek zorunda mıyım
    benim gibi düşünmüyor diyosun senin gibi düşünmek zorunda mıyım
    en ötüsü de senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyosun
    senin gibi düşünmediğim için hakaret yemek zorunda mıyım hakaretine jhakaretle karşılık verdim ama bunu sen istedin
    bence bi düşün kabullenmiyor savunuyor bu kelimeler özgürlük isteyen bir usluba değil benim dediğimi herkes kabullenecek diyen bi usluba sahip
    Kabullenmessin her şeyi eyvallah. Ona dediğimiz bir şey yok.

İnsanların görmesi gereken bazı şeyler vardır. Reel şeyler. Gerçekler. Yani gözü gören, düşünebilen, beyni olan insanlar için geçerli olan şeyler. Hani mutlak gerçekler anlatabildim mi? İngilizcedemi anlatsak acaba ne yapsak sana? Ne biliyim ya da başka bir dil mi biliyorsun, okuyup öğrenelim sana öğretelim.

Bak insanlar televizyonda ne halde. Ne için uğraşıyor bu insanlar? Neden uğraşıyor? Kim için? Genci, çocuğu, yaşlısı bir şeyler peşinde. Bir amaç peşinde. Sen oturduğun yerden "oh iyi oluyor, polis devam etsin bunlara" dediğinden adım gibi eminim. Ama biraz düşün. Düşünemiyorsan düşünmeye çalış. Düşünmeye çalışamıyorsan düşünmek İSTE.

Anlamaya çalış bazı şeyleri. Neler oluyor bu ülkede, kim neler söylüyor, hangi vali, hangi belediyebaşkanı, hangi milletvekili ve başbakan ne söylüyor, neler diyor bir bak. Azıcık farkında ol. Ne biliyim oku işte biraz. Bakın bir şeyler.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri