Sana söylenecek söz bulamıyorum cidden bu oyunu oynamayı biliyosun. Yakında bende kariyeri mi paylaşacağım takip ederseniz sevinirim
. Bu arada ŞL uzak değil !!! :d
Sana söylenecek söz bulamıyorum cidden bu oyunu oynamayı biliyosun. Yakında bende kariyeri mi paylaşacağım takip ederseniz sevinirim
. Bu arada ŞL uzak değil !!! :d
zart zurtligde açık ara yapmışsın
Bayern maçı yüzünden bunlar hep ^^
Bende öyle düşünüyorum.Fakat 1 sezon daha kalmak var kafamda en azından bir ŞL daha görmek istiyorum
Maalesef Türkiye'de şu anda hiçbir anadolu takımı bu kadar uzun süre bir teknik direktörü takımda tutmaz![]()
atilla bak 21 asist yapmış herif
Bu senede hayal oldu
Transferlerimiz
Oynanmış Maçlar
Leroy
Kaliteli ve önü açık bir defans oyuncusuydu.Aldık ihtiyaç anında
Denis
Yine potansiyelli bir arkadaşımızdı.Fuentes'i satıp ona yer açtık.
Millet
Basic gitti fakat yerine gelecekte ondan daha iyi olma potansiyeline sahip bir gençle anlaştık.Önü açık
Nazih
Bedava ve yetenekli olduğunu görünce dayanamadım.En azından ligimizdeki bir takımın işine yaradı
Mesut
Adı yeterdi
Nuri
Aynı sebebten fakat bunuda kiralamak istiyorduk.Araya Galatasaray girince mecbur satın aldık
Martinos
O'da önü açık arkadaşlarımızdan 2 sene sonra forma şansı bulabileceğini düşünüyorum.
4. Hafta
Sonunda Başkan Gidiyor
Şampiyonlar Ligi F Grubu
1. Maç
Adamlar Barca beyler
12. Hafta
Şampiyonlar Ligi F Grubu
5. Maç
Onlar Barcaysa bizde Orduyuz yani
13. Hafta
14. Hafta
6. Maç
Revirden çok kötü bir haber geldi
15. Hafta
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
16. Hafta
5. Ön Eleme
Rakip Man Utd
barça yı yenmeler falan ooooo manu bize vız gelir: D
Barca ve R.Madrid düşüşte oyuncuları yaşlandığı halde pek değişmeye yanaşmadığı için.İngilizler ise sürekli yeni oyunculara kapılarını açıyorlar.ManU'dan daha çok korkuyorum açıkçası
Uzanamadık 1. liğeBu arada Özil iyileşecek 1 aya eğer ilerleyebilirsek avrupada işe yarar belki
Yıkılmıycaz![]()
17. Hafta
Cihan artık her yerde isminin gözükmesine alıştı
Duman Orduspor'dan ayrılabilir mi?
Maçlar
Çeyrek Finalde Rakibimiz
Türkiye Kupası final maçı haric valla yolluyorum asistanı
Oyuncu temizliği yapıldı
20. Hafta
21. Hafta
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme 1. Ayak
O gölü yemeseydik daha iyi olucaktı
22. Hafta
23. Hafta
Tamamen saçmalıktan ibaret bir maçtı
Türkiye Kupası Yarı Final 1. Ayak
Aynı terane
24. Hafta
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme 2. Ayak
Yok arkadaş yok.Rakipler 10 kişiyken bile tek kale oynuyor.Bizim 40 yıllık topçular pas atamaza dönüyor.Bir türlü önemli anlarda bizim pozisyonlar gözükmüyor.Hep rakip geliyor.Hiçbir şey anlamadım şu maçtan.İstifa edicektim.Sonra dedim sezon sonuna kadar tatile alıyım bari.Ligi ve Türkiye kupasını almışız sonrada istifa ettim...
Baum'da garibim imzalamamı istiyor
Cihan alanda ben tatildeyken ölmüş garibim.3-4 özelliği düşmüş.Ama nasılsa genç düzeltir bir ara.
Diğer Maçlar
Takımı bu hale getirdik
Geçmişimiz
Cihan birçok yere adını yazdırdı
Kadromuz
Görevi bıraktım.Yönetim üzgün değilmiş
İlk defa böyle bir şey gördüm.Oyunda olsa duygulandım.Ardımdan 30'a yakın kişinin istifa etmesi cidden ilginçti
Bir süpriz daha yaşadım.Takımdan ayrıldıktan birkaç ay sonra son durumlar ne diye bir bakayım derken soyadımı taşıyan bir stad yaptıklarını gördümO stadda nice zaferler kazanmak isterdim ama artık çok geç.Umarım bensiz kazanırlar o zaferleri.Yerime Abdullah Avcı'yı getirmişler o kadar adam dururken
![]()
Türkiye Süper Lig
Çalışma Masamız
Avrupa Ligi
Transfere para vermez ama bunlar yapar
Şampiyonlar Ligi
Beklenmedik bir şampiyon
Takımımız