Şampiyonluğa giden yolda sadece bir basamaksın Oğuz, hedef değil![]()
Şampiyonluğa giden yolda sadece bir basamaksın Oğuz, hedef değil![]()
madrid yavaştan kopmuş sanki valencia ve sevilla tam gaz devam ediyor iki takımıda çok severim transfersiz ve yıldız futblocusunu elinden çıkaran sevilla daha yukarda bitirirse efsanevi bir kariyer olur![]()
madrid avrupa ligini alıcak bence bu sezon valencia kötü kurra çekmiş sağlık olsun yapcak bişey yok
not:kırmızı kartlar olmasa valencia bir sürpriz yapabilirmiş aslında 9 kişiyle 1-0 iyi direnmişler
Madrid'e para pek yaramamışValencia Navas transferiyle kendi için büyük bir transfer yapmış görünse de Sevilla'nın tablodaki yeri ortada ....Hala Sevilla böyle az para harcayıp başarıyı yakalayan takımların hastasıyız..- Kahrolsun endüstriyel futbol
![]()
Barcelona"dan nefret ediyorum,balderesispor7 8 Atardık da iki oyuncum yoktu malesef
Barcelona,Real Madrid,Valencia,A.Madrid bu takımlar 3 kulvarda yarışıyordu,bu Sevilla için avantajdı.Zaten on numara takımı var.Sevilla"nın iyi olduğundan değil,Real ve Barça"nın kötü olduğundan böyle![]()
Sanırım hala oynuyosunuz. Yeni başladım sizi takip etmeye. Valla çok zevkli bi oyun oluyor. Sevilla yı destekliyorum. Navas ı satmasaydın keşke
. Madrid de AL yi rahat alır. Valencia da çok şanssız
![]()
Bu ara Atletic Bilbao maçını ben oynamadımHaliller avrupa kapışırken uyuya kalmışım
![]()
Sıralama aynen 3 - 4 - 5 olarak biticek bence
Valencia candırşl'ye gitsin yeter
![]()
Sevilla ve Valencia bu formu sürdürsün ve Atletico'yu ŞL'den mahrum etsin![]()
Sakatlıklar olmasaydı,ben şuan Şampiyondum
Halil"in ilk 5 de bitirmesi çok zor.
Adam tek kupa da mücadele etti,kupa da ilk turda elendi
Şampiyonlar ligi banko,3.bitirirsek direkt gideriz,bu daha iyi olur bizim için![]()
avrupa bizim ligde farkı kapatıp şl yede gideriz
atletico nun avrupa ligini alması zorligde ise büyük bir düşük yaşamazsa sevilla şl ye gidecek 4. lük için valencia ve atletico çekişir ondan farkı korumak lazım oğuz