Valencia
Atlético Madrid
Sevilla
Málaga
fark 4 gol krallığını paylaşırmısınız
Originally Posted by kaanb fark 4 gol krallığını paylaşırmısınız Onun maçı önceden bitti,6puan fark var
Originally Posted by Moussa Sow7 Onun maçı önceden bitti,6puan fark var olsun oda kapanır
Originally Posted by Moussa Sow7 Onun maçı önceden bitti,6puan fark var daha da iyi bu şl ye gitmek şart
Originally Posted by kaanb olsun oda kapanır Kaybettik,fark 3 Originally Posted by The Special One daha da iyi bu şl ye gitmek şart Fark 3 e indi ama şöyle avantajımız var,Şimdi Halil AL maçına cıkacak,ardından deplasmana yani bize gelecek
Originally Posted by kaanb fark 4 gol krallığını paylaşırmısınız Oyuncu verilerinde paylaştım
Originally Posted by tgylmz Oyuncu verilerinde paylaştım gördüm saolasın. messi sakat mı? vergi borcundan içeri mi almışlar
Originally Posted by kaanb gördüm saolasın. messi sakat mı? vergi borcundan içeri mi almışlar ligin başında 3 ay sakatlandı ,
Originally Posted by 19karabulut07 ligin başında 3 ay sakatlandı , Hatırladığım kadarıyla Barçayla olan ilk maçta sakatlamıştık
Originally Posted by tgylmz Hatırladığım kadarıyla Barçayla olan ilk maçta sakatlamıştık
Originally Posted by tgylmz Hatırladığım kadarıyla Barçayla olan ilk maçta sakatlamıştık seneye de ronaldo'yu sakatla çok gol atmış
Originally Posted by kaanb seneye de ronaldo'yu sakatla çok gol atmış Bi talimatımıza bakar
messi yi ben sorcaktım arkadaş daha önce sormuş ligde ise atletico dan 1 puanı koparmıışız şl geliyo gibi
Originally Posted by The Special One messi yi ben sorcaktım arkadaş daha önce sormuş ligde ise atletico dan 1 puanı koparmıışız şl geliyo gibi Dipnot : Falcao 'da 10 maç kaçırdı sakatlıkdan dolayı ona rağmen şuan Negredo ve Soldado'nun üstünde gol krallığında
Forum Rules