-
16.Haziran.2013, 18:13
Önemli Liglerden Puan Durumları

Klüpten Haberler

Günlük, Haziran 2014
"Yeni sezonun başlamasına 1 ay civarı bir süre vardı. Yönetimden gelen mailde 2014-2015 sezonu içinde Bundesliga içerisinde mücadele edeceğimizi, fakat bana transfer bütçesi verilemeyeceğini, maaş bütçemin ise geçtiğimiz sezonla aynı olacağını bildiren mail geldi. Şaşıp kalmıştım. Başkanı telefonla arayıp bunun doğru olup olmadığını sordum. Onayladı. Klüp mali kriz içindeydi.
'Üzüldüğünü ve kaygı içine düştüğünü biliyorum. Ama yapacak bir şey yok. Bu takım düşeceksede onurlu bir biçimde düşmeli. Sana güveniyorum.'
Sözleşmem Haziran 2015'te bitiyordu. Yani muhtemelen düşeceğimiz sezon sonu. Geleceğimi düşünerek acilen bir karar vermem gerekiyordu. Ya gemiyi terketmeyip, önümüzdeki fırtınalı günlerden güneşli günlere sürmem, ya da istifamı verip kariyerime başka bir denizde devam etmem gerekiyordu. Başkana seçeneklerimi düşünmem gerektiğini söyledim.
'Sorun yok, ayrılmanı ne taraftar, ne takım, ne de ben isterim fakat tercih senin. Bu senin kariyerin. Ayrılmak istersen gerekli zemini hazırlarız.'
Başkana teşekkür edip telefonu kapattım. Düşünmek için birkaç saat gerekiyordu. Ceketimi alıp Münih sokaklarına çıktım. Bu soğuk şehir bir buçuk yıldır evim olmuştu. Yıllardır Bundesliga özelemi çeken 1860, bu sene Bundesliga'da olacaktı. Gönlünde bu takımın sevgisi olan herkese ihanet etmiş olacaktım. Ama ben buraya ait değildim. Kendimi düşünmem gerekiyordu. Münih'te birkaç saat boyunca amaçsızca dolaştım. Bir kafeye girdim ve telefonumdan başkanın numarasını çevirdim.
'Ayrılmak istiyorum.', dedim ona.
'Yolun açık olsun.', dedi.
Bavullarımı toplayıp ertesi gün takımla vedalaştım. Gelecek sezonda onlara başarılar diledim ve birkaç haftalık bir tatilin kendime iyi geleceğine karar verip Londra'ya bir bilet ayarladım."
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 16.Haziran.2013 at 18:25
Mesaj Yetkileri