1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yapma yaa.Belki ben gittim gezi parkında kalıyorum 20 gündür sen onlara terörist diyorsun ben bu durumda ne oluyorum ?
    ben "sen" diye yorumuma bakmadın sen sadece goundun dostum. ha sende yakıp yıktıysan orda artık bunun adını ben değil sen koy

Quote Originally Posted by Universal View Post
    apoya sayın ATATÜRKe ayyaş dedi bunu söyle bunu söylemeyesin korkaksın.
    atatürke ayyaş ne zaman dedi ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben "sen" diye yorumuma bakmadın sen sadece goundun dostum. ha sende yakıp yıktıysan orda artık bunun adını ben değil sen koy

atatürke ayyaş ne zaman dedi ?
    apoya sayın dedi hala yanıt yok...

meclis konuşmasında dedi gazeteci sorduğunda yalanlayamadı bunu geçtiğimiz haftalarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    apoya sayın dedi hala yanıt yok...

meclis konuşmasında dedi gazeteci sorduğunda yalanlayamadı bunu geçtiğimiz haftalarda.
    şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
    90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
    şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
    90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
    şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz
    evet cehape suçlu di mi?

yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.

bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.

bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.

Mesaj Yetkileri