1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Meydanlara sopayla mı çıktık ? Birilerine zarar vermek için mi çıktık ?
    hiç zarar vermediniz canım ortalık güllük gülistanlık

beni ve benim gibi düşünenleri köşeye sıkıştırmak için harcadığınız zamanı aradığınız site sözlük twit ve face sayfalarını keşke biraz sakin olup mantıklı düşünmek için harcasanız daha iyi bi tartışma ortamı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

beni ve benim gibi düşünenleri köşeye sıkıştırmak için harcadığınız zamanı aradığınız site sözlük twit ve face sayfalarını keşke biraz sakin olup mantıklı düşünmek için harcasanız daha iyi bi tartışma ortamı olur.
    Bir gecede 450 Milyon Dolar "VİSKİ ŞİRKETİNİN" borcunu silen hükümete koymaz 100 Milyon Dolar..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun abicim Ben hiç zarar verilmedi mi dedim ? Meydanlara çıkanlar direk şiddete mi başvurdu ? Polisin gaddarca müdahale etmesine rağmen bazı provokatörler hariç binlerce kişi kendilerine yapılan şiddete sözlü cevap verdi sadece

Düşünmesi gereken sensin,biz 10 yıl boyu düşündük,hala düşünüyoruz,çünkü hiç bir insan düşünmeden insan olamaz Düşüncelerimizle varız,Erdoğan'ın sözleriyle değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mantıklı düşünmek lafını senden duymak ibretlik.

Sen masum bir şekilde eylem yapmak isteyen insanlara yapılan orantısız uygulamayı reva gören, burada ilk günden beri kazandık naraları atan kişi değil misin ? Sen neden sonuç ilişkisinden bihaber olan, sadece sonuca bakan kişi değil misin ? Sen ve senin gibileri köşeye sıkıştırmak için hiç bir yere bakmaya gerek yok, siz zaten bir öyle bir böyle konuştuğunuz için genelde köşeye sıkışmış ve sağlı sollu kroşeleri yemeye mahkum boksörler gibisiniz.

Sen Tayyip'i niye seviyorsun, bu zatın bir siyası görüşü yok, din temelli bir siyaset anlayışı güdüyor. Sağ kesimden alıyor oylarını, eskiden Mhp'ye giden oylar falan artık Akp'ye gidiyor. Akp seçmeninin 1. önceliği muhafazakar olması, bu durumda günlerdir yazdıkların tersini gösterse de sen Müslüman oluyorsun. Sizde hiç Allah korkusu yok mu peki ? 2 dakika yürekli olup insanlarla dalga geçmek yerine açık açık yazabilsen düşüncelerini keşke. Hangi özgürlük goygoyunu yapıyorsun sürekli, eskilere gidiyorsun. Sen ve senin gibi düşününlere yanlış yapıldıysa zamanında sen şimdi oh olsun, beter olsun diyerek intikam mı alıyorsun ? Doğru bunun neresinde ? Yanlışa yanlış demeyen, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Yalan makinesine bağlasan makinenin mavi ekran vereceği RTE'yi savunmak için insanlıktan çıkmayın, hiç bir kişi veya kurumu körü körüne savunmak doğru değil. En başından beri hem kendisi hem de siz destekçileri bu yapılanlar yanlış diyebilseydiniz ne maddi manevi bu kadar zarar olacaktı, ne de bu kadar ayrışacaktık.

Mesaj Yetkileri