navas iyi fiyata gitmiş
Hocam kullandığınız hd logo paketinin linkini pmden atarmısınız ?
Beyler kusura bakmayın çok beklettik birazdan güncelliycem son oyuncumu bekliyorum , fena kadrıo kurdum bu yıl , Forza Madrid olacak bu yıl
Transferde kazıklamışsın milletini yine hocam![]()
Madridden iddialı sözlerbu arada üni arkadaşımla birlikte ortak kariyer yapıcaz bomba gibi olucak inşallah
![]()
madridin transfer politikası yakıyor arkadaş iyi para kazanmış soldado da cabası![]()
fernandinho, chamberlain müthiş olmuş. henrik ve hernandez'i iyi satmışız. james rodriguez niye gitti?
valencia noktayı koymuş transferler süper şampiyonluğa oynayacak kadro kurulmuş ama alexis i pek beğenmedim ilk 11 için yetersiz gibi hocam
Yani eğer Finansal fair play olmasyadı , çok daha deli oyuncular getirridim başta Neymar ama böyle oyun daha çok sarıyor , en azından kulube yük olmuyoruz ama deli borç var kulüpte
rudriguez Valencia 'nın yolunu tuttu , Costa listedeydi , para lazımdı . zaten fazla verim alamadım , hayrını görsün![]()
Sevilla yine az öz gelecek gibi duruyor...Hocam forvete Eric Torres'i almasan mı acaba ?birde her gittiğim takımda yaptığım türk takviyesini bekliyorum sevilla'dan kıyalım paraya
![]()
transfer şampiyon bence atletico madrid![]()
A.Madrid'in transferler güzel hakikaten fena kadro kurdu , Sevilla da pek hareket yok yine , Valencia'ya sanki daha iyi oyuncular alınabilirmiş gibi geldi (hele javi için 14+ soldado acayip kazık olmuş bence)ama sezon başlayınca göreceğiz tabi .
Forza Sevilla!
Sezon sonu sıralama aynen dediğim gibi oldu3 - 4 - 5 ama o zaten Allah ın emriydi
![]()
Neyse Sevilla sönük kalmış transferde . .
Sevilla menajeri kasada ki parayı kendi cebine atıyor galiba baksana hiç transfer yok![]()
sigurdsson kolarov chicarito james ooo bir tek david villa eksikhayran olduğum bütün topçuları almışsın sevilla ise obi mikel iyi takviye diğer iki takımın aksine oyuncu fazla satmıyo valencia ve atletico para harcamadan duramadığı için bütün takımı yeniliyo
ama hem valencia nın hem de atletico nun transferleri mükemmel hele devre arası 8 e alıp oynatmadan 28 e satmak büyük kazık tebrik etmek lazım