1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sıkıntın ekmek parası ise gel vereyim ekmek paranı.Ne işin var Almanya'da.Ha 1860 yerine yerine Bandırma kariyeri açaydın sana Banvitte iş bile bulurdum ekmeğin yanına et paran bile çıkardı.
    geç oldu ama biri bandırma mı dedi

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Filip transferi güzelmiş Türkiye Çeyrek Final oynamış
    Djuricic ilk haftalarda çok kötüydü ama yavaş yavaş asistleriyle alkış toplamaya başladı 9 MN €'ya alabileceğiniz en iyi orta saha kesinlikle.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Türkiye'yi yenen takım şampiyon olmuş burdan yola çıkarsak bizde şampiyon olabilirdik
    Senden önceki parayı bol bulmuş azıcık şundan azıcık bundan transfer ediyim demiş
    Boşuna demiyorum açlıktan ağzım kokuyor diye

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    geç oldu ama biri bandırma mı dedi
    Bandırmalıyım (:

Capital One Cup

Açıkça söyleyeyim bu kupada fazla ileriye gitmeyi istemiyordum. En önemsiz kupa, zaten FA Cup yeter de artar bile.

İngiltere Premier Lig 1.-10. Haftalar

Malesef en önemli oyuncumuz Michu Chelsea maçında sakatlandı ): Bu sakatlığı atlatabileceğini sanmıyorum. Tüm özellikleri düşecek :/

İlk 10 hafta çok önemliydi. Takıma geç katıldığım için adapte sıkıntıları olacaktı. Yine de minimum kayıpla bu dönemi atlattığımızı düşünüyorum. 10. hafta maçında Chico 84. dakikada kendi elleriyle galibiyeti Wolves'a verdi. Golü görseniz oyunu siler 3 ay boyuncada açıp oynamazsınız (: Buna rağmen maçın adamı Chico seçildi

Mesaj Yetkileri