Sayfa 145 / 163 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Red Hack Tarım bakanın çıkan Ses kaydının ardından..

http://www.mehdieker.com/ Çökerttiğini duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

orada da durum farklı değil. medya sansürü her yerde..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ Nocna Mora

halklar uyanicak bir sekilde, bu sag sol ideolojisi degil cunku. ama siyaseti yonetenler bunu anlayamadilar. asil mesele refahin esit paylasilmasi, ozgurluklerin her kesime ulasmasi. yonetenler de sermayenin usaklari oldugundan anlamamakta haklilar aslinda. ama bu duzen cok yakinda yikilir. gezi parki olaylari da bunun yansimasi bence, dunyadan aldigi destek de bu yuzden. ama RTE koltugu sallandi endisesiyle nereye saldiracagini sasirmis durumda. hala CHP BDP falan diyor, halbuki karsisindaki grup siyasi parti degil. bakalim onumuzdeki gunler neler gosterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @ Nocna Mora

halklar uyanicak bir sekilde, bu sag sol ideolojisi degil cunku. ama siyaseti yonetenler bunu anlayamadilar. asil mesele refahin esit paylasilmasi, ozgurluklerin her kesime ulasmasi. yonetenler de sermayenin usaklari oldugundan anlamamakta haklilar aslinda. ama bu duzen cok yakinda yikilir. gezi parki olaylari da bunun yansimasi bence, dunyadan aldigi destek de bu yuzden. ama RTE koltugu sallandi endisesiyle nereye saldiracagini sasirmis durumda. hala CHP BDP falan diyor, halbuki karsisindaki grup siyasi parti degil. bakalim onumuzdeki gunler neler gosterecek.
    aynen oyle. imzamı atarım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Otopsi sonucunda kafasindan kursun cikarilan bir ölü.. goruntuler , videolar her sey var ama basbakan cikip polisim mermi kullanmadi diyor. Ayip degil midir bu kadari? Oluye de mi saygin yok be adam??

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Del Piero_10 Misafir

Hâlâ mı otobüs muhabbeti?
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23535497.asp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu videoyu bana birisi aciklasin eyvallah diyecegim. Zaten herkesin bildigi seyler.

http://www.youtube.com/watch?v=fUkP7e0wRqc

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Çok güzel 1.adım gerçekleşmiş. Dogru yapmış IETT.

Anektod: Hani yukarlarda bir yerlerde normal ülkeler demiştin ya normal ülkelerde evine gelip televizyonunun bile faturasını istiyorlar kayıtlı gelirinle mallarını eşleştiriyorlar eğer aşırı çıkarsa hesap soruyorlar bu parayı sen nereden buldun diye. O normal ülkeler işte...
    Şimdi koyun olmayı bırak ve Ak il teşkilatı kolları o parayı nereden bulmuş bunu belgelendirmesi için sorgulamaya başla ne dersin ? Ben yanındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben otobüs'ü kiralayabilir miyim veya BDP, MHP , CHP ? yani parasını verip herkes kiralayabiliyorsa tamam otobüs muhabbeti , kendinize bir sorar mısınız lütfen?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakın RTE'nin ve AKP hükümetinin bölücü teröristler ve suclular olarak lanse ettigi kişiler..

https://www.facebook.com/photo.php?v=148256288697967
    Futbolcu Bilgileri

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben otobüs'ü kiralayabilir miyim veya BDP, MHP , CHP ? yani parasını verip herkes kiralayabiliyorsa
    Evet........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mizahi.. anlayana )
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet........
    Peki benim 1 Milyon kişi toplkamam icap etti.VAPUR VE METROLAR ücretsiz olabilir mi acaba ?

Bu kadar cok savunduğunuza göre sormak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Önce otobüsler vs bedava dediler balon çıktı
    Herkes hata yapar ama özür dilemek erdemli insanların harcı
    Özür dileyeceğinize yok parayı nerden buldu yok bi milyon kişi bulsam
    He he ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

mizahi.. anlayana )
    Taylan olaylarin mizahi yonu konusuna koy bunu , goygoyun dibine vuralim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    He he ondan
    basbakaninin secmeni nasil da guzel cumle kurdun sen oyle

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başbakanın özür dileyecek onca şeyi varken bundan özür beklemek çok güzel olmuş. Önce o dört kişinin annelerinden özür dilesinler. Önce Ethem'in arkadaşının attığı taş başına geldi ve öyle öldü diyen, sonra adli tıp raporları ortaya çıkınca iftirası kabak gibi ortaya çıkan Melih Gökçek özür dilesin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    He he ondan
    Peki VAPURLAR,METROLAR ...Olay sadece otobüs ibaret değil.

Madem Brezilya acıklama gelmiş.Dünkü Direnişten.ARTIK ONLAR DA ÖYLE DİYOR.Ayrıca burası artık TAKSİM sözleride va

Last edited by petrol_fb12 : 18.Haziran.2013 at 19:28

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Demokrasinin parçasıdır ve meşrudur; ayrıca gençlere çok yakışıyor." -Brezilya Devlet Başkanı, ülkesindeki protestolardan.bahsediyor.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Peki VAPURLAR,METROLAR ...Olay sadece otobüs ibaret değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu kardeş , sen diğer insanlara ulaşımı kapayıp , sadece tek bir gürüha verildiğinin farkındasın değil mi ?

yani farkındasın , biliyorum insan olarak da görmüyorsunuz bizi ama lütfen be kardeşim azcık Allah korkusu olsun içinizde yalvarırım yani zulüm edenin yanında nasıl duruyorsunuz , ben AKP'yi savunan adamdım bak Allah korkum var , bana bugünleri soracaklar , yapmayın etmeyin , herşey bu dünya değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Fikirden çok mizah ürettiği sürece direniş kalıbı için uygun olmayacak bir ifade. İlk birkaç gün direniş temsili noktasında hedefine ulaşmaya çalışırken sonraki günler tabir-i caizse cılkı çıkmıştır.

Özal döneminin apolitik çocuklarının ve sanal dünya ile büyümüşlerin bir nevî eğlencesi hâline gelmiştir.

Halk devrimi/darbesi her neyse plansız programsız şekilde yapıldığında sonraki süreç kaotik ve sancılı geçer. Milli ve manevi değerlerden çok modernizme hitap eden bu hareket ayakları yere sağlam basmadığı sürece sadece mizahi tarafıyla zihinlerde kalacak buna eminim. Üslup sorununun siyaseten tavan yaptığı bir dönemde üslupları zorlamak kimseye bir şey kazandırmaz.

Asıl olan vatandır. Şahısların hiçbir önemi yok bence. Ben bunları kimsenin düşündüğünü zannetmiyorum. Sorun sistem ise kemalist sistemin omurgasını oluşturduğu sistem sorunludur. Bilhassa buna yoğunlaşmak gerekir. Eylemcilerin kemalist sistemin ortaya çıkardıklarıyla sorunları olduğunu düşünmüyorum. Mevzunun modernizm olduğuna eminim. Maalesef hareket aktif iken düşünce bazında sınıfta kalmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Fikirden çok mizah ürettiği sürece direniş kalıbı için uygun olmayacak bir ifade. İlk birkaç gün direniş temsili noktasında hedefine ulaşmaya çalışırken sonraki günler tabir-i caizse cılkı çıkmıştır.

Özal döneminin apolitik çocuklarının ve sanal dünya ile büyümüşlerin bir nevî eğlencesi hâline gelmiştir.

Halk devrimi/darbesi her neyse plansız programsız şekilde yapıldığında sonraki süreç kaotik ve sancılı geçer. Milli ve manevi değerlerden çok modernizme hitap eden bu hareket ayakları yere sağlam basmadığı sürece sadece mizahi tarafıyla zihinlerde kalacak buna eminim. Üslup sorununun siyaseten tavan yaptığı bir dönemde üslupları zorlamak kimseye bir şey kazandırmaz.

Asıl olan vatandır. Şahısların hiçbir önemi yok bence. Ben bunları kimsenin düşündüğünü zannetmiyorum. Sorun sistem ise kemalist sistemin omurgasını oluşturduğu sistem sorunludur. Bilhassa buna yoğunlaşmak gerekir. Eylemcilerin kemalist sistemin ortaya çıkardıklarıyla sorunları olduğunu düşünmüyorum. Mevzunun modernizm olduğuna eminim. Maalesef hareket aktif iken düşünce bazında sınıfta kalmıştır.
    “Devrim, bir akşam yemeği değildir. Devrim, bir edebi eser değildir. Devrim, incelikle yapılmış bir nakış değildir. Devrim, bir şiddet eylemidir.”

- Burada bir devrim gerçekleştiriyoruz.
    + Devrim mi? Devrim de ne oluyor?
    Sakın bana devrimden söz etme. Ben
    devrimleri ve nasıl başladıklarını çok iyi bilirim. Kitap “okuyan”
    insanlar, kitap “okumayan” insanlara giderler. Fakir insanlara
    “Artık değişim vakti geldi” derler. Böylece fakir insanlar değişikliği
    yapar. Sonra kitap okuyan insanlar büyük, cilalı masalarda oturur,
    konuşur, konuşurlar. Yemek yiyip dururlar. Peki fakir insanlara ne olur?
    Onlar ölmüştür. İşte sizin devriminiz bu! O yüzden sakın bana devrimden
    söz etme! Ben devrim derken neden bahsettiğimi biliyorum. Ya sonra ne olur?
    Yine aynı şeyler yaşanır!

Yabandan Gelen Adam 1973 (İZLEMENİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM)...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Birazcık sonradan yazmış olacağım ancak işten yeni geldiğim için ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.

Bazı arkadaşlar "keşke başka ülkede dinsiz dinsiz yaşasaydınız" gibi cümleler kullanıyorlar ve hatta İslam' ı tek din görüyorlar. İslam dışındakileri DİN saymıyorlar. Sanırım, bu arkadaşlar ilk olarak burada kaybediyorlar. Farklı görüşlere saygı göstermenin en büyük örneği önce İslam' ın tek din olmadığını, başka insanların başka dinlere inanabileceklerini, İslam yerine başka dini tercih edenlerin de muhafazakar, dindar olabileceklerini kabul etmektir.

Eşcinselliğe de saygı duymak gerekir diyeceğim. Ancak bizim ülkemizin daha çooook yolu var onun için. Önce daha basit şeyler ile başlamak lazım sanıyorum.

AKP destekçisi arkadaşlara açık mektup ....

http://eksisozluk.com/entry/34645442
    Last edited by Corpus : 18.Haziran.2013 at 20:12
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi konuyu en başından ele alacağım;

28-29 Mayıs gibi Gezi Parkı için ama ''sadece'' Gezi Parkı için örgütlenmeye başlamadı mı millet ? Orada yaptıkları tek şey,kitap okumak,oturmak,bir şeyler ikram etmekti,polisin cevabı,tazyikli suyla,biber gazıyla oldu.31 Mayıs sabahı sanki yasadışı bir örgüte müdahale eder gibi sabahın köründe 05.00'da sözüm ona ''operasyon'' düzenlendi,bu hamleden sonra Taraftar grupları olsun,çeşitli dernekler olsun,halktan kişiler olsun,Gezi Parkı'na akın etmeye başladılar,bu kalabalığa da orantısız güç kullanıldı,yapılmayan kalmadı.Halk yine sadece yürüyerek ve sözlü bir şekilde protesto etmeye başladı,yine orantısız güç kullanıldı,son zamanlanlarda halkın bu denli kısıtlanması artık bir sınır oldu ve milleti çığırından çıkarmayı başardılar,1 Haziran'dan itibaren bütün şehirlerde protestolar,tepkiler,yürüyüşler düzenlenmeye başlandı,orada ki herkes biber gazına,tazyikli suyuna,polis dayağına göğüs gerdi,Kızılay'da millet polisin katliamından kaçtı,alışveriş merkezlerine kafelere,sığınabildikleri her yere ama polis oraya da girdi,yine şiddetini gösterdi.Sokakta yürüyen adama 3 polisin saldırması,savunmasız bir kıza 10 kızın birden saldırması,sadece sahil yolunda yürüyor diye,polisten tokat yiyen kızlar,sevgilisiyle gestapo gibi dolaşan polisin yanından rahatça geçemeyen adamı bir de güzelce bir ayak üstü sorguya almalar falan,bunlar ne için yapıldı ? Halk bir taşkınlık mı yaptı ? Etrafı mı dağıttı naptı ? Buna rağmen AKP'li il başkanları olsun,milletvekilleri olsun,belediye başkanları olsun,olayları çarpıtmaktan usanmadılar,başta başbakan olmak üzere hepsi milleti provoke etti galeyana getirdi,hakaretler ettiler,tehdit ettiler.

Halkın yaptığı 3 şey vardı; ''Tayyip istifa'',''Faşizme karşı omuz omuza'',''Her yer Taksim,her yer direniş.''

Bu kadar orantısız zeka onları rencide etti ki o yüzden nefretlerini bütün herkese yaydılar.Yok ''vatan haini'',''çapulcu'',''alkolik'',''camide zina yaptılar'',''terörist'',''camide içki içtiler'' tarzı çirkin ithamlarla sokakta olan milyonları hedef haline getirdiler el birliğiyle,bu millet,AKP'nin %50'si ile beraber bu hükümete fazladır.En yakın zamanda gerçek yüzünü görürler umuyorum,inanıyorum.

Yazdıklarımın hepsinde provokatörleri ayrı tutarak fikrimi belirttim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Birazcık sonradan yazmış olacağım ancak işten yeni geldiğim için ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.

Bazı arkadaşlar "keşke başka ülkede dinsiz dinsiz yaşasaydınız" gibi cümleler kullanıyorlar ve hatta İslam' ı tek din görüyorlar. İslam dışındakileri DİN saymıyorlar. Sanırım, bu arkadaşlar ilk olarak burada kaybediyorlar. Farklı görüşlere saygı göstermenin en büyük örneği önce İslam' ın tek din olmadığını, başka insanların başka dinlere inanabileceklerini, İslam yerine başka dini tercih edenlerin de muhafazakar, dindar olabileceklerini kabul etmektir.

Eşcinselliğe de saygı duymak gerekir diyeceğim. Ancak bizim ülkemizin daha çooook yolu var onun için. Önce daha basit şeyler ile başlamak lazım sanıyorum.

AKP destekçisi arkadaşlara açık mektup ....

http://eksisozluk.com/entry/34645442
    Yok ben onu, dinini daha rahat yaşamak istiyorsan arabistana git diyen arkadaşa yazdım , o anladı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yok ben onu, dinini daha rahat yaşamak istiyorsan arabistana git diyen arkadaşa yazdım , o anladı
    Direk sana yazmadım o yüzden. Sadece o sözden yola çıkarak genel konuştum. Eğer karşıt düşüncelere , diğer dinlere saygın varsa üstüne alınmana gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hala sözümün arakasındayım

Kemalist rejim dediğiniz Cumhuriyet rejimi sevmiyorsunuz.Hemde seviyorsunuz nasıl yapıcaz onu anlamadım gitti

Şöyle diyim "CUMHURİYET REJİMİNİ SEVİYORUZ,LAKİN BAŞTA "MÜSLÜMAN" VE İSLAMCI PARTİ OLDUĞU SÜRECE"..

Ayrıca ben Müslüman olan kişiyi Hristiyan yapmadım Sen yaptın Nasıl oluyor. bana anlatsana ?

Ayrıca Yolcu gibi sana'da son sözüm..

"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz." Tekvir Suresi 29.Ayet

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bunlar hep Kemalist eğitim sisteminin sonuçları

#direnDuranAdam

Mesaj Yetkileri