Yazıyı yazan kişiye özellikle 31 Mayıs,1 Haziran ve 15 Haziran'da ki Türkiye manzarasını gösterselermiş,kim eziliyor,kim hor görülüyor görürmüş,ben burada satırlar boyu yazılar yazdım,gerektiğinde sert gerektiğinde yumuşak ancak fikrimden bir an olsun vazgeçmedim,yanlışa yanlış,doğruya doğru dedim ben bunu 17 yaşında yapabiliyorsam ve üstelik vasıfsız biri olduğum halde yapabiliyorsam koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, 59 yaşında olan İktisat mezunu Recep Tayyip Erdoğan'da bunu yapabilir ancak 10 yıldır kendi kendine cevap verdiği,kendi kendini yalanladığı o kadar çok açıklaması var ki,hiç bir şeyden haberi olmayan biri bu adamı izlese bu kim yahu öyle azınlıkların oy verdiği partinin başkanı mı diye düşünür ama öyle bir duygu sömürüsü ve dini kullanışı var ki bir an ben bile sözlerine kapılıyorum da tokatlayınca kendime geliyorum,kısacası,kendisinin şu an İktidar'da olmasının yegane sebebi hitap şeklidir.Kusura bakmasın kimse ancak toplumumuzun büyük çoğunluğu kitap okumayan,bilgisiz bir kesimdir,beni geçtim benim hiç bir etkim yok şu noktada ancak bir çok kişi Erdoğan'ın bu kuvvetli hitap şekline oy veriyor,gerçekten etkileyici bir konuşması var.Bu arada 147 sayfadan araştırın bakalım,bulun kendimle çeliştiğim mesajları işiniz ne,sırf araştırın diye ''fikrimden vazgeçmedim dedim.''