1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Her zaman ki gibi memleketimde en çok ben mağdur oluyorum yarışmaları başlamış.Bu ülkede iktidar dışındakiler her zaman mağdur olmuştur çünkü zihniyetimiz kötü.Bizden farklı fikirleri taşıyanlar hep kötüdür.Ateist ise tinerci, dindarsa irticacı, sosyalistse bölücü... bize göre hep böyledir.İşte bunların temelinde demokrasiyi benimseyememek var.Umarım birgün benimseriz artık.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Her zaman ki gibi memleketimde en çok ben mağdur oluyorum yarışmaları başlamış.Bu ülkede iktidar dışındakiler her zaman mağdur olmuştur çünkü zihniyetimiz kötü.Bizden farklı fikirleri taşıyanlar hep kötüdür.Ateist ise tinerci, dindarsa irticacı, sosyalistse bölücü... bize göre hep böyledir.İşte bunların temelinde demokrasiyi benimseyememek var.Umarım birgün benimseriz artık.
    Sen konsepti yanlış anlamaşsın.
    Bu ülkede hep magdur olan muhafazakarlardır.
    Ermeniler Kürtler Aleviler vs. değildir.
    Çogunluk da olsalar iktidar da olsalar hatta dunyayı da ele gecirseler bu ülkede magdur onlardır her zaman.
    Diğer magdur olanlar zaten bunun üzerine pek konuşmazlar çünkü magduriyetlerini anlatabilecekleri bir platform yoktur.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Sen konsepti yanlış anlamaşsın.
    Bu ülkede hep magdur olan muhafazakarlardır.
    Ermeniler Kürtler Aleviler vs. değildir.
    Çogunluk da olsalar iktidar da olsalar hatta dunyayı da ele gecirseler bu ülkede magdur onlardır her zaman.
    Diğer magdur olanlar zaten bunun üzerine pek konuşmazlar çünkü magduriyetlerini anlatabilecekleri bir platform yoktur.
    Konuşmayayım diyorum ama çok ilginç tespitler görüyorum. Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu. Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar. Bu arada kürtler ile dindarları ayırmak doğru olmaz, zira kürtlerin kahir ekseriyeti dindardır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar
    Başbakan sizi evde zor tutuyordu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar.

Biz dindarlar suçlu demiyoruz ki zaten.
    İsteyen dindar olabilir isteyen olmaz fakat dindar olmayana ayyaş,çapulcu gibi tabirlerin yakıştırmaların yapılması çok yanlış.Dindar olmayan kesimi özgür bir ülkede dindar değil diye eleştirirseniz olacağı buydu zaten.Siz ne olmasını bekliyordunuz ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Konuşmayayım diyorum ama çok ilginç tespitler görüyorum. Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu. Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar. Bu arada kürtler ile dindarları ayırmak doğru olmaz, zira kürtlerin kahir ekseriyeti dindardır.
    Şu yazdığını ayıplamak bile az Yahu "Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu" ne demek. Bu nasıl bir bölücülüktür senin yaptığın.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Şu yazdığını ayıplamak bile az Yahu "Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu" ne demek. Bu nasıl bir bölücülüktür senin yaptığın.
    Arkadaşın yazarlığını aldım. Tahriklere kapılmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Arkadaşın yazarlığını aldım. Tahriklere kapılmayın.
    Eyvallah hocam, ülke gergin gelip yazılan hoş değil. Sağol duyarlılık için.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

..........................................

edit: tamamdır yönetim gerekeni yapmış.

Mesaj Yetkileri