Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
6+2+0 yerine 6+0+4 yapmalarının nedeni iyice yabancıya yönelimin azalması için. Milli takıma yararı dokunacağı kesin bunun. En çokta Anadolu klüplerine yarayacak yaramaya başladı bile 1.5 milyon € edecek adama 5 istemeye başladılar. Böyle paraları Beşiktaş falan verirse Anadolu klüpleride üç klübe yaklaşmaya başlar.Tabi alacakları bu parayı düzgün kullanırlarsa.

Bence yararlı bu Avrupada kimsenin vermeyeceği bizim ve sadece Arapların vereceği paraları verip burda 3-4 senelik kontratlar yapıyoruz ve hiç yararları dokunmuyor bu oyuncuların çoğu tatil için geliyor zaten Örnek: Quaresma,Krasic,Meireles,Drogba,Sneijder.
Git istatisiklere bak bakayım kim tatile gelmiş, bol keseden sallamak kolay. Quaresma'ya performans anlamında laf etmek körlükten başka birşey değil.