1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Sneijder İtalyada oynatılmıyordu, üstelik Avrupada vergi olayı var bilmem biliyormusun. Futbolcuların paralarının %40'ı vergiye gidiyor.Sneijder burada imza parası falan derken daha fazla kazandı.Drogba parasını alamıyordu. Kazanacağı en büyük parayı seçti.Tabi gördük ikisinide derbilerde sahadamı dolaştılar oyuncak gibimi oynadılar.Neyse beni fazla ilgilendirmiyor bu oyuncular ve mensup oldukları takım.

@darkkobal123 nerden alıyorsun bu tür sallama istatistikleri? Lig bazında yazdım ben o istatistikleri.Avrupada köy takımlarıyla yapılan UEFA ve hazırlık maçlarını demiyorum.Kendine Beşiktaş'lıyım diyorsan Beşiktaş'lı ol QuaresmaSpor'lu değil . Klübe sürekli ihtarname çeken az bi indirimi kabul etmeyip ondan daha azına Arabistana giden bi adamı bi Beşiktaş'lı nasıl savunuyor anlamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Sneijder İtalyada oynatılmıyordu, üstelik Avrupada vergi olayı var bilmem biliyormusun. Futbolcuların paralarının %40'ı vergiye gidiyor.Sneijder burada imza parası falan derken daha fazla kazandı.Drogba parasını alamıyordu. Kazanacağı en büyük parayı seçti.Tabi gördük ikisinide derbilerde sahadamı dolaştılar oyuncak gibimi oynadılar.Neyse beni fazla ilgilendirmiyor bu oyuncular ve mensup oldukları takım.
    Sneijder ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı yani 4 ay sonra ilk kez çıktı,başka derbide oynamadı.Drogba ise Gaziantepspor ve Gençlerbirliği karşılaşmaları hariç her maç üst düzey oynadı.Gelecek sene de hazır bir halde bu ikili çok can yakacak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post

@darkkobal123 nerden alıyorsun bu tür sallama istatistikleri? Lig bazında yazdım ben o istatistikleri.Avrupada köy takımlarıyla yapılan UEFA ve hazırlık maçlarını demiyorum.Kendine Beşiktaş'lıyım diyorsan Beşiktaş'lı ol QuaresmaSpor'lu değil . Klübe sürekli ihtarname çeken az bi indirimi kabul etmeyip ondan daha azına Arabistana giden bi adamı bi Beşiktaş'lı nasıl savunuyor anlamıyorum.
    ya sen neyin tribindesin anlamıyorum ki vergisiz 6 m € alıyodu sneijder inter de o yatmaya geldiği için şuan imza parasıyla birlikte 4-5 eden bi kontratla geldi dimi bu adamları yarım dönemlik oyunlarıyla eleştiriyosunuz ya ne desem bilemedim biri 5-6 aydır öbürü 2-3 aydır top oynamıyodu ki drogbanın çindeki antrenmanları ne kadar yeterlidir o bile bilinmez ona rağmen şampiyonlar liginde çeyrek final ve real madrid galibiyeti getirdiler hani şu derbilerde ne yapmış dediğin adamlarn ligdede sezonun en dominant futbolunu oynadığımız bölümü sağladılar bu arada derbiler demişsinde sneijder beşiktaş maçında 20 -30 dk oyuna girdi santrafor olarak oynadı 1 kişi eksiktik takım full geri gömülmüştü napıcaktı messi gibi aldığı topla yardırcakmıydı fener maçında zaten sakattı drogbada fener maçında takımın geneline göre iyiydi ki takım o maçtan 1 hafta önce şampiyon olmuştu hiç kimse iyi değildi o maçta eleştircekseniz somut şeylerle eleştirin ki bizim memnun olduğumuz oyuncularımızı böyle saçma argümanlarla eleştirmekte komik oluyo

Mesaj Yetkileri