-
19.Haziran.2013, 18:23
Sidik yaristirmaya gerek yok bence , ikiniz de kendinize gore hakli oldugunuzu iddia edip duracaksiniz.
@redrum
kardesim yazdigin yazi cok guzel , sikilmadan okudum ve emin ol aslinda bizim de bunca zamandir anlatmak istedigimiz seylerden bahsetmissin.
Ben de kesinlikle "akpye oy veren soyledir boyledir , her oy verenin bir cikari var" vs denmesine karsiyim. Onceki mesajlarimda bulabilirsin , benim tepkim her zaman bakar körlük yapanlara oldu. Haksizlik karsisinda inadina susanlara oldu ve eminim cogumuzun boyle.
Kazlicesme mitingi basli basina fiyaskoydu bana kalirsa. Daha birkac saat onceki mesajimda yazdigim gibi "sen kendisi gibi dusunmeyen herkesi ama capulcu ama serseri ama bilmem ne efendim bunlar zaten birseyden anlamazlar" vs vs diye yaftalayip duran basbakanina şak şak yaparsan insanlar da senin o halinle sabahlara kadar dalga gecer. Yanlisa yanlisla karsilik vermek diyeceksin evet belki de oyle ama herkesin sabri deneniyor basbakan tarafindan. adamlar sirin gozukmek ocin çArşı bayragi bastirip dagittilar yahu oy kaygisinin bu kadar ucuzu artik
o yuzden demem odur ki bunca seyi yapan insanlar karsi taraftan samimiyet beklemesin. Bir devlet adamina asla yakismayacak uslup da ve karakterde , surekli agresiflik surekli karsi tarafa yuklenme dusuncesi icindeki birine KOSULSUZ SARTSIZ alkis tutanlar gelip burada mazlumu oynamasin. Yok hakaret ediliyor yok eziliyoruz. Hikaye.
Sozum meclisten disari bu arada.kardesim seni tenzih ediyorum.
Mesaj Yetkileri