Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabi canım kesin sallama istatistiktir. İstatistikler ortada hala konuşuyorsun. Ligde dökülmesinin sebebi bizim kasaplar, dünyanın tekme tokadını yiyordu adam. Sen ben yesek o kadar tekmeyi 1 hafta hastahaneden çıkamazdık.

Sende Beşiktaşlıyım diyorsan Beşiktaşlı ol, YÖNETİMSPOR'lu değil. Sizin neyinize Quaresma, oturunda Olcay'ı izleyin siz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma'nın 73 maçta 18 gol ve 27 asistlik performansı var Beşiktaş'ta. Ancak darkkobal123 kardeşim senin Q7 konusunda yaptığın hata olaya istatiksel olarak bakman. Quaresma'ya sırf istatistik olarak bakmak büyük hatadır. Çünkü istatistikler sadece "skor" odaklıdır ancak başarıyı sadece bu getirmez. Q7 fazlasıyla başına buyruk olan, canı istediğinde oynayan bir futbolcu portresi çizdi hep. Zaten gittiği devlerde tutunamamasının temel sebebide bu. Quaresma'nın ezdiği topların, harcadığı pozisyonların istatistiği tutulsa zaten sıkıntı belli olur. Yani Ronaldo yeteneğinde bir adamın Türkiye'de bu sayıları yapması pek kabul edilebilir bir şey değil. Çıkarttığı sorunlarda cabası.
    Screw you guys, I'm goin' home

Biz kimsenin yanında değil Beşiktaş'lıyız Beşiktaş'ın yanındayız. Sanada bunu tavsiye ederim. Sallama değilse nerden aldığını yaz bu istatistiği kaynağın yoksa bu sallama demektir.

Beğenmediğiniz Olcay hertürlü istatistikte yaptığı katkı olarak Quaresmanın önünde.
    Konu nereden nereye gitti.

Sneijder ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı yani 4 ay sonra ilk kez çıktı,başka derbide oynamadı.Drogba ise Gaziantepspor ve Gençlerbirliği karşılaşmaları hariç her maç üst düzey oynadı.Gelecek sene de hazır bir halde bu ikili çok can yakacak
    Drogba'nın üst düzeyi Chelsea'de oynadığı futboldur. Bi dahada o düzeyi yaklayamaz. Gelcek senede pek birşey yapacaklarını sahada düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Drogba'nın üst düzeyi Chelsea'de oynadığı futboldur. Bi dahada o düzeyi yaklayamaz. Gelcek senede pek birşey yapacaklarını sahada düşünmüyorum.
    İşte bu Drogba bile Türkiye'nin en iyi santraforu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kendi adına söyledin sanırım.

Yabancı sınırı çok saçma bence bu yüzden Avrupa da başarılı olamıyoruz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Drogba o haliyle santrafor sıralamasında en fazla 6. 7. gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Kendi adına söyledin sanırım.

Yabancı sınırı çok saçma bence bu yüzden Avrupa da başarılı olamıyoruz.
    Kim ? Sow mu ? Sow'dan başka kıysanabilecek oyuncu yok Drogba ile,Sow'mu Drogba'mı tartışması da yapamayacağım valla gelecek sezon hep beraber izleyeceğiz.

@berkebjk1

Say bakalım ilk 5'i.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Tabi canım kesin sallama istatistiktir. İstatistikler ortada hala konuşuyorsun. Ligde dökülmesinin sebebi bizim kasaplar, dünyanın tekme tokadını yiyordu adam. Sen ben yesek o kadar tekmeyi 1 hafta hastahaneden çıkamazdık.

Sende Beşiktaşlıyım diyorsan Beşiktaşlı ol, YÖNETİMSPOR'lu değil. Sizin neyinize Quaresma, oturunda Olcay'ı izleyin siz.
    Senin kafan Yıldırım Demirören kafası. O da takım yıldız dolsun iyi futbol oynansın istiyordu ama bu işler böyle olmuyor. Quaresma istatistikle-maaş orantısını tabiki eleştiririm. Bu sene Olcay'ın verdiği katkıyı vermedi, üstüne de Q7 takımı bölüyordu. Bana göre disiplinsiz topçudan bir şey olmaz, olmadı da Katar'da sürünüyor. Hak ettiğini aldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Senin kafan Yıldırım Demirören kafası. O da takım yıldız dolsun iyi futbol oynansın istiyordu ama bu işler böyle olmuyor. Quaresma istatistikle-maaş orantısını tabiki eleştiririm. Bu sene Olcay'ın verdiği katkıyı vermedi, üstüne de Q7 takımı bölüyordu. Bana göre disiplinsiz topçudan bir şey olmaz, olmadı da Katar'da sürünüyor. Hak ettiğini aldı.
    Geçen sene gördük bu senede göreceğiz takımın halini hadi bakalım kim neyin kafası göreceğiz.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Geçen sene gördük bu senede göreceğiz takımın halini hadi bakalım kim neyin kafası göreceğiz.
    Tamam sene sonunda gel bana hesap sor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen başkan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin kararıyla ilgili Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kendisini aradığını, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal ile de görüştüğünü belirtti.

Yarın veya 24 Haziran Pazartesi günü TFF ile görüşmeye çalışacaklarını ifade eden Cavcav, "Görüşmeyle ilgili TFF'den aksi bir karar gelmesi durumunda olağanüstü genel kurul için şartları yerine getirmeye çalışacağız. TFF'nin yabancı futbolcu konusunda aldığı karar değişmezse, federasyon değişecek. Türkiye'de Fenerbahçe ne diyorsa o oluyor" diye konuştu.
    İlhan Cavcav, dün yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında, yabancı oyuncularla ilgili bir karar alarak, TFF'ye sunduklarını söyledi.

Cavcav, "On yabancı futbolcu konusunda, 2'si yedek kulübesinde olsun şeklinde bir yazı hazırladık ve TFF'ye sunduk. Onsekiz kulüp içinde sadece Fenerbahçe'nin muvafakat etmediğini öğrendik. Bu, düşündürücüdür. Fenerbahçe'nin transferde yabancı oyuncuları kadrosuna katmakla ne yapmak istediğini de anlamadık. TFF toplanarak, yangından mal kaçırır gibi son karara imza attı. 'Ben yaptım doğrudur' anlayışı doğru değildir. Bu federasyon nasıl bizim oylarımızla geldiyse, göndermesini de biliriz. Yıldırım Demirören'in bunu anlaması lazım." dedi.

Yabancı oyuncu konusunda alınan kararla, milli takımların başarısının artaracağının iddia edildiğine dikkati çeken Cavcav, "Milli takımda Fransa, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinden oyuncularımız oynuyor. TFF; İngiltere ve Almanya gibi ülkeleri mi, yoksa Sırbistan ve Slovakya gibi ülkeleri mi örnek alacak " diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Madem altyapı senın ıcın önemli sayın Demierören sormazlarmı adama BJKde başkanken kaç Türkle oynadın altyapıdan adam çıkarttın diye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adamin cok uzerine gitmeyin

U14 ve u15 finallerine giden ilk baskanmis

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Sneijder İtalyada oynatılmıyordu, üstelik Avrupada vergi olayı var bilmem biliyormusun. Futbolcuların paralarının %40'ı vergiye gidiyor.Sneijder burada imza parası falan derken daha fazla kazandı.Drogba parasını alamıyordu. Kazanacağı en büyük parayı seçti.Tabi gördük ikisinide derbilerde sahadamı dolaştılar oyuncak gibimi oynadılar.Neyse beni fazla ilgilendirmiyor bu oyuncular ve mensup oldukları takım.

@darkkobal123 nerden alıyorsun bu tür sallama istatistikleri? Lig bazında yazdım ben o istatistikleri.Avrupada köy takımlarıyla yapılan UEFA ve hazırlık maçlarını demiyorum.Kendine Beşiktaş'lıyım diyorsan Beşiktaş'lı ol QuaresmaSpor'lu değil . Klübe sürekli ihtarname çeken az bi indirimi kabul etmeyip ondan daha azına Arabistana giden bi adamı bi Beşiktaş'lı nasıl savunuyor anlamıyorum.
    ya sen neyin tribindesin anlamıyorum ki vergisiz 6 m € alıyodu sneijder inter de o yatmaya geldiği için şuan imza parasıyla birlikte 4-5 eden bi kontratla geldi dimi bu adamları yarım dönemlik oyunlarıyla eleştiriyosunuz ya ne desem bilemedim biri 5-6 aydır öbürü 2-3 aydır top oynamıyodu ki drogbanın çindeki antrenmanları ne kadar yeterlidir o bile bilinmez ona rağmen şampiyonlar liginde çeyrek final ve real madrid galibiyeti getirdiler hani şu derbilerde ne yapmış dediğin adamlarn ligdede sezonun en dominant futbolunu oynadığımız bölümü sağladılar bu arada derbiler demişsinde sneijder beşiktaş maçında 20 -30 dk oyuna girdi santrafor olarak oynadı 1 kişi eksiktik takım full geri gömülmüştü napıcaktı messi gibi aldığı topla yardırcakmıydı fener maçında zaten sakattı drogbada fener maçında takımın geneline göre iyiydi ki takım o maçtan 1 hafta önce şampiyon olmuştu hiç kimse iyi değildi o maçta eleştircekseniz somut şeylerle eleştirin ki bizim memnun olduğumuz oyuncularımızı böyle saçma argümanlarla eleştirmekte komik oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyla belki alakasız olacak ama, derbilerde sahada dolaştı dediğiniz Sneijder ve Drogba, başka bütün oyuncuların eli ayağına dolaşacağı Real Madrid maçında, bütün dünyanın ve Real Madrid taraftarının hayranlıkla izlediği ve takdir ettiği Varane'ı tabiri caizse folloş etmiştir. Maç özetini izleyebilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam Sneijder'le Drogba o en iyi bildiğimiz zamanlarında değiller ama sırf rakip takımın oyuncusu diye de adamları itin bi tarafına sokmaya gerek yok. Gayette iyiler hatta şu halleriyle bile hem süper ligde hemde şampiyonlar liginde direk fark yaratabilen isimler boş yere sallamanın alemi yok. Ayrıca burası Sneijder'i Drogba'yı tartışmanın yeri değil, konu amacı dışına saptı, uzatmayalım şu olayı lütfen.

Ben burada objektif konuşuyorum. İyi olan oyuncuyu överim zaten. Rakibin oyuncusu diye kimseyi boş yere kötülemem. Kimsenin tribe falan girdiği yok. Sadece rakibin oyuncusu değil bizim geçmişte aldığımız oyuncuyuda söyledim. Onun yüzünden kendi rektaşımlada tartıştım. Tribe girmek için bi sebep yok.Zaten benimde pek ilgilendiğim oyuncular değil. Ben konuyu kapatmak için uğraşıp mesaj atmadıkça siz uzatıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu kararlardan sonra Avrupada başarı beklemek hayal olur. Aklın yolu birdir. Adam gibi oturup milli takımda oynama sınırı getirsenize yabancı transferine.ingilterede ok güzel kurallar. hiçbir avrupa ligini incelemeden mi alındı bu karar ? ilk 18 kişilik Kadroda altyapıdan yetişme X sayıda oyuncu bulundurma kuralı geitirip türk futbolunu geliştiremezmiydin ? Yıldırım Demirören yerine acilen kafası çalışan bir başkan gelmeli...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

#ÇareHalukUlusoy

Şaka bi yana Haluk Ulusoy'da tartışmalı bir başkan olmuştur ve olacaktırda ancak her zaman mantık çerçevesinde, doğru düzgün kararlar vereceğini düşünüyorum hemde bu koltuğu tanıması onun için büyük avantaj olacaktır.

Nesil
    2006

Konu burası değil mi bilmiyorum da, Türk futbolu olarak 2 yıldır futbol dışında her şeyi konuştuk, Allahtan bu sene Galatasaray ile Fenerbahçe bir şeyler başardı da lig dışında heyecan oldu.

Artık futboldan o kadar soğudum ki umurumda bile değil. Benim gibi çok insan var ve görün bu tribünlere de yansıyacak.

Ama yabancı sınırlamasında ya AB düzeni gibi olacak ya da sınırsız yapıp ilk onsekizde 7 veya 8 oyuncu denecek. Bu kadar zor olmamalı. Kulüplerimize zorla tribünde oyuncu oturtturma getiriliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

berkebjk1 arkadaşın yazdığı mesajları okudum. Kendi görüşüdür tabi katılan olur katılmayan olur. Ama arkadaşı özel mesajla forumdan atılacaksın diye tehdit etmek neyin kafası ? Ben yazdıklarında kışkırtma görmedim. Arkadaş bana özelden yazdı sanırım kulüp üyelerini forumda görevli sanıyor. Yinede bunları yazmama engel değil. O mesajı yazan arkadaş kendini biliyor. Şikayet butonunu kullanabilirdin özelden tehdit etmek yerine. O zaman kararı forum yöneticileri verirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burada uzun uzun tartışan bendim ancak öyle bir özel mesajım olmadı.

Açıklama ihtiyacı hissettim,yanlış anlaşılmasın diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yok sen değil. Tartışma olur elbet ama zat forumdan atılacaksın diye tehdit etmiş.

Yok tehdit falan umurumuzda değil . Bazılarının kendilerini mod gibi görüp böyle mesajlar atınca modların adına konuştuğu için arkadaşa bildirdim.Haberiniz olsun diye yani. Zaten ben kendisine gerekli cevabı verdim özelden.
    Last edited by berkebjk1 : 20.Haziran.2013 at 21:04

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

TFF'den geri adım!

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta yabancı oyuncu sınırlaması konusunda aldığı karardan geri adım atmaya hazırlanıyor. TFF'nin geçtiğimiz sezon uygulanan 6+2+2 sistemine geri dönüş yapacağı belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta yabancı sınırlaması konusunda aldığı karardan geri adım atmaya hazırlanıyor.

6'sı maç kadrosunda olmak üzere 10 yabancı kararıyla ilgili kulüplerin tepkileri artarken, federasyon yetkilileri başkanlar ile bir araya gelerek yabancı sınırlamasını yeniden masaya yatıracak.
    Alınan kararın ardından Süper Lig kulüplerinin ardı ardına gelen sert açıklamaları ve gelen tepkiler nedeniyle 6+0+4 kuralından vazgeçmeyi düşünen Futbol Federasyonu'nun hafta içerisinde toplantı yaparak geçtiğimiz sezon uygulanan 6+2+2 sistemine geri dönüş yapacağı belirtiliyor.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...fden-geri-adim

Doğru karar. Bundan da geri adım atmasalar bari.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Anlamadığım biz Alpere boşuna mı o kadar para saydık niye değişiyor şimdi ? en iyisi sınırsız yabancı açık net.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

6+2 esasında sınırsız yapılmayacaksa güzel bir sistem ama kulüplerimizin yabancı sayısı fazla olduğu için 6+2+2'de şu an en mantıklısı gibi duruyor. Bir yenileme,kısıtlama gelecekse 2-3 yıl sonrası için bu plan yapılabilir. Mevcut 6+2+2'yi bir kaç çatlak ses dışında herkes kabul edecektir. Anadolu takımları sınırsız yabancı istemez, 6+0+4'de çok gereksizdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Anlamadığım biz Alpere boşuna mı o kadar para saydık niye değişiyor şimdi ? en iyisi sınırsız yabancı açık net.
    11 tane alper oynatıcaksanız heralde ki alperi aldığınızda statü uygulanmamıştı bile bu arada fenerbahçede 11 bizde 10 beşiktaşta 6 yabancı var şuan en çok yabancıya sahip olan kulübün yabancı sınırının daralmasını istemeside ne kadar garip

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Facx View Post
    11 tane alper oynatıcaksanız heralde ki alperi aldığınızda statü uygulanmamıştı bile bu arada fenerbahçede 11 bizde 10 beşiktaşta 6 yabancı var şuan en çok yabancıya sahip olan kulübün yabancı sınırının daralmasını istemeside ne kadar garip
    yahu yapıcı olalım diyoruz da bir yere kadar football manager 2013'e bile yeni statü yansımıştı değil mi? Yani 2012-2013 sezonu başlarken sonraki sezonlarda yabancı sayısının daralacağı belirtilmişti. Hala 3 maymunu neden oynuyorsunuz?

Ayrıca Fenerbahçe'nin yabancı sayısı Fenerbahçe'nin sorunudur. Biz kalksın istiyoruz dersiniz olur biter,takım kıyaslamasına girmeye ne gerek var. Çoğunluk sınırsız yabancı istiyorsa çoğunluğun dediği olur zaten. Ama çok net bir şey var ki anadolu takımları sınırsız yabancıyı istemez. Dünya Galatasaray'ın üzerine kurulmadığına göre en olası yöntem mevcut sistemin devamı olabilir. Öyle de olmalıdır, her ne kadar 1 SEZON ÖNCESİNDEN DEĞİŞİKLİK İLAN EDİLSE DAHİ.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Facx View Post
    11 Alper de oynar ama işin espirisi olsun,gerçekten yabancı sınırlaması olmayınca'da çok uçuk fiyatlar çıkıyor işte gözüken o ayrıca AB'ye girersek sınırlama olmuyor diye biliyorum .

Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri