1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray tarihinde herhangi bir leke yok, olursa da zaten biz diğer camialara benzemeyiz, yapandan hesabı önce biz sorarız. Yaptıysa da Galatasaray için yapmıştır diye savunmayız yani.
    Bana şu kısmı açıklayabilir misin? Tuttuğun takımın karakterine etki edebileceğini mi söylüyorsun? Böyle genellemen sence doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Bana şu kısmı açıklayabilir misin? Tuttuğun takımın karakterine etki edebileceğini mi söylüyorsun? Böyle genellemen sence doğru mu?
    Karakter ile ne alakası var ? Ayrıca orada kastettiğim sadece taraftar değil, yani oradaki biz vurgusunun içinde taraftar ile beraber kongre üyeleri de var. Başarılıyken bile karışabilen bir kulübüz çünkü ciddi bir muhalefet söz konusu. Bu olayların baş aktörü Fenerbahçe yerine Galatasaray olsaydı bence mevcut başkan kim olursa olsun hapse girdiği an ilişkisi kesilirdi kulüple. Ben hapisteyken diye cümleler kurmasına izin verilmezdi. Sanıyorum senin karakter ve genelleme vurgun taraftar için sadece, öyle bakarsak fark olmaz, sonuçta Galatasaray için yapmıştır diyen elbette çıkar.

Ek olarak Fenerbahçe'nin bugünkü açıklaması tedirginliği gösteriyor, havada ceza kokusu var gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Karakter ile ne alakası var ? Ayrıca orada kastettiğim sadece taraftar değil, yani oradaki biz vurgusunun içinde taraftar ile beraber kongre üyeleri de var. Başarılıyken bile karışabilen bir kulübüz çünkü ciddi bir muhalefet söz konusu. Bu olayların baş aktörü Fenerbahçe yerine Galatasaray olsaydı bence mevcut başkan kim olursa olsun hapse girdiği an ilişkisi kesilirdi kulüple. Ben hapisteyken diye cümleler kurmasına izin verilmezdi. Sanıyorum senin karakter ve genelleme vurgun taraftar için sadece, öyle bakarsak fark olmaz, sonuçta Galatasaray için yapmıştır diyen elbette çıkar.

Ek olarak Fenerbahçe'nin bugünkü açıklaması tedirginliği gösteriyor, havada ceza kokusu var gibi.
    Evet ben taraftar için anlamıştım.Dediğin gibi iş sadece muhalefetten geçiyor fakat 20 yıldır Aziz Yıldırım muhalefet edecek kimseyi barındırtmıyor kulüpte.Bu diğer takımların da başına gelebilecek bir tehlike(Aziz Yıldırım diktatörlüğü) aslında.

Ben de bugünkü açıklamadan sonra ceza bekliyorum.

Mesaj Yetkileri