1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Kendi yazdığın mesajları savunmak için inat ediyorsun. Yeni stat tamamlanınca nelerin değişeceğini bende, sende göreceğiz. O zaman yazılanlara belki hak verirsin. Sana ne yazsak boş çünkü bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor. Sen bir taraftar olarak tuttuğun takımdan başarı bekliyorsun, şampiyon olmasını istiyorsun. Bende bunları istiyorum ama birazda bilinçli olmak gerekiyor. Sanki Fikret Orman'ı destekleyenler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyormuş gibi yazıyorsun. Yazdığın mesajlarla sen zaten yeterince adamcılık yapıyorsun. Seçimlerde Fikret Orman'ın yeniden başkanlığa seçilmesi daha hayırlı olacaktı. Onun için Fikret Orman'ın başkan seçilmesini isteyenler çoğunluktaydı. Eğer Serdal Adalı'nın başkanlığı daha hayırlı olacaksaydı Serdal Adalı başkan seçilirdi. Ona bakarsan Serdal Adalı ve Murat Aksu'da tüpçüye hesap soramadı diye Fikret Orman'dan hesap soracaktı sözde. O iş o kadar kolay bir şey değil. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundasın. Yıldırım Demirören denilen adam her koldan desteklenen bir adam. Ha elbet bir gün bedelini öder o ayrı.

UEFA işi hallolsun hocada belli olur, transferlerde belli olur. Şu an en önemlisi UEFA'dan ceza yememek. Bu iş temizlenince yeni sezonun planlamasına geçilir zaten. Önümüzde koca Temmuz ayı var. Kaldı ki nelerin yapılacağı az çok bellidir ama işte ilk önce bu iş temizlenmeli.

Mesaj Yetkileri