Ben senin zihniyetini çok iyi anlıyorum dünyadaki örneklerinide biliyoruz bu zihniyetin hiç bir zaman bişey kazanamıyorlar istikrarlı olarak bknz: Man City,Chelsea .Fakat benim savunduğum zihniyetle yönetilen klüplere bakarsak sürekli istikrarlı başarı kazanıyorlar.Bknz: Dortmun,Porto . Bence sen anlamıyorsun benim demek istediğimi. Ben tamamen Veli Kavlak,Necip gibi oyunculardan oluşan bi takım istemiyorum.Bu benim futbolda en sevmediğim kadro düzeni bknz: Stoke City gibi takımlar. Önemli olan o dediğin tarzda yıldız oyuncuların daha genç haldeyken astronomik ücretler almadan burunları havada değilken onları bulabilmek almak.Bu şekilde genç,yetenekli dediğin gibi 35 metreden gol atan oyuncuların olur. Üstelik onlara az maaş verirsin üstelik onları yüksek fiyata satabilirsin. Porto'yu hiç bilmiyorsun galiba.Benim dediğim şekildeyken oyuncular yıldız oldukları bilinmeyen oyuncuları alıyorlar.Senin zihniyetindekileride gördük. Beşiktaş'ı ekonomik açıdan ne hale getirdiğini hayır bir şey denemişsin olmamış tam tersi negatif bi etkisi olmuş hala onu istemek nedir ben anlamıyorum. Herhalde transfer şampiyonu olmak sizin için daha önemli.Fikret Orman'ın sürekli ekranlara çıkıp ''ıııee ekonomik durumumuz kötü şu transferleri falan yapamıyoruz'' demesini bende sevmiyorum ama bu bi gerçek.Gelecek senede kısmen bitmiş olacak bu durum. Yani gelecek senelerde geçen seneki gibi olmayacak. Bunun sinyalleri Ronaldinho'yu almaya çalışarak veriliyor.