Sayfa 167 / 220 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217 ... SonSon
4,981 ile 5,010 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.
    Ben senin zihniyetini çok iyi anlıyorum dünyadaki örneklerinide biliyoruz bu zihniyetin hiç bir zaman bişey kazanamıyorlar istikrarlı olarak bknz: Man City,Chelsea .Fakat benim savunduğum zihniyetle yönetilen klüplere bakarsak sürekli istikrarlı başarı kazanıyorlar.Bknz: Dortmun,Porto . Bence sen anlamıyorsun benim demek istediğimi. Ben tamamen Veli Kavlak,Necip gibi oyunculardan oluşan bi takım istemiyorum.Bu benim futbolda en sevmediğim kadro düzeni bknz: Stoke City gibi takımlar. Önemli olan o dediğin tarzda yıldız oyuncuların daha genç haldeyken astronomik ücretler almadan burunları havada değilken onları bulabilmek almak.Bu şekilde genç,yetenekli dediğin gibi 35 metreden gol atan oyuncuların olur. Üstelik onlara az maaş verirsin üstelik onları yüksek fiyata satabilirsin. Porto'yu hiç bilmiyorsun galiba.Benim dediğim şekildeyken oyuncular yıldız oldukları bilinmeyen oyuncuları alıyorlar.Senin zihniyetindekileride gördük. Beşiktaş'ı ekonomik açıdan ne hale getirdiğini hayır bir şey denemişsin olmamış tam tersi negatif bi etkisi olmuş hala onu istemek nedir ben anlamıyorum. Herhalde transfer şampiyonu olmak sizin için daha önemli.Fikret Orman'ın sürekli ekranlara çıkıp ''ıııee ekonomik durumumuz kötü şu transferleri falan yapamıyoruz'' demesini bende sevmiyorum ama bu bi gerçek.Gelecek senede kısmen bitmiş olacak bu durum. Yani gelecek senelerde geçen seneki gibi olmayacak. Bunun sinyalleri Ronaldinho'yu almaya çalışarak veriliyor.
    Last edited by berkebjk1 : 21.Haziran.2013 at 04:38

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlaşamıyoruz bir türlü. Bakın GS ve FB arayı açtı gidiyor, siz hala stadı bekleyin, ekonomik durum düzelsin bekleyin falan diyorsunuz. Birileri çıkıpta bu yıl şampiyon olacağız diyemiyor, demiyor. Belkilerle, olabilirlerle, sabırlarla rakiplerlerle aramızdaki bu fark daha da açılıp gidecek. Tahammülümüz yok anlayın. Birkaç yıl bekleyin gibi teselli vermeyin, masal anlatıp uyutmayın lütfen. Bu yönetim ile şampiyonluk falan hayal kandırıyorlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yeni teknik ekibimizin böyle olmasını çok isterim:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.odatv.com/n.php?n=carsini...yor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.odatv.com/n.php?n=carsini...yor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.
    Kim onlar yahu, hangi Beşiktaşlılar başbakanla birlikte olan?! Bir de Allah şahit diyor! Allah'ı ne diye karıştırıyorsun? Neyin peşindesin sen, kime hizmet ediyorsun, amacın ne İsmail Cevahir?! İlla sövdüreceksiniz adamı, kepaze herifler!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Orman, Adalı ve Havutçu UEFA'da

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orman ile eski yönetici Serdal Adalı ile birlikte eski teknik direktör Tayfur Havutçu UEFA Merkezi'ne giriş yaptı.

DETAYLAR BİRAZDAN...

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ333197SXQ

Haydi hayırlısı!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Kendi yazdığın mesajları savunmak için inat ediyorsun. Yeni stat tamamlanınca nelerin değişeceğini bende, sende göreceğiz. O zaman yazılanlara belki hak verirsin. Sana ne yazsak boş çünkü bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor. Sen bir taraftar olarak tuttuğun takımdan başarı bekliyorsun, şampiyon olmasını istiyorsun. Bende bunları istiyorum ama birazda bilinçli olmak gerekiyor. Sanki Fikret Orman'ı destekleyenler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyormuş gibi yazıyorsun. Yazdığın mesajlarla sen zaten yeterince adamcılık yapıyorsun. Seçimlerde Fikret Orman'ın yeniden başkanlığa seçilmesi daha hayırlı olacaktı. Onun için Fikret Orman'ın başkan seçilmesini isteyenler çoğunluktaydı. Eğer Serdal Adalı'nın başkanlığı daha hayırlı olacaksaydı Serdal Adalı başkan seçilirdi. Ona bakarsan Serdal Adalı ve Murat Aksu'da tüpçüye hesap soramadı diye Fikret Orman'dan hesap soracaktı sözde. O iş o kadar kolay bir şey değil. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundasın. Yıldırım Demirören denilen adam her koldan desteklenen bir adam. Ha elbet bir gün bedelini öder o ayrı.

UEFA işi hallolsun hocada belli olur, transferlerde belli olur. Şu an en önemlisi UEFA'dan ceza yememek. Bu iş temizlenince yeni sezonun planlamasına geçilir zaten. Önümüzde koca Temmuz ayı var. Kaldı ki nelerin yapılacağı az çok bellidir ama işte ilk önce bu iş temizlenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

taraftarımız neden bu kadar agresif oldu anlamıs degilim. fikret ormandan 1 yıldı ne yapmasını bekliyorsunuz ki adam calısıyor belli 8 yıldır stad diye uyutulduk ancak adam izinleri aldı yıkıma basladı durumumuz ortada gelir yok takımda sürekli borc ödemek zorunda baskan. serdal adalı gelseydi ne olacaktı para yatıracaktı belki oda 8 senede 1 sampiyonluk yasatacaktı borclar artacaktı biz bunları istemiyoruz..serdal adalı sponsorluk dedi emirates dedi adamlar yalanladı bu durumu fikret orman vodafone yetkilileri ile cıktı acıklama yaptı bence yeterince bu kulüp icin iyi calısıyor kendisi. ne zaman stad gelirlerimiz borclara gitmez kulübün geliri olur o zaman basarılı oluruz. bunun icin de sabretmemiz gerekiyor ayrıca biz bu renklere asıgız sampiyonluk gelir bekleriz..fikret ormana bu kadar yüklenmek bana mantıksız geliyor. YD 8 senede yaptıklarını gördük işte dünyanın parasını harcadı basarı yok dünyanın borcu var bir Beşiktaşlı olarak ben bunu istemiyorum o yüzden fikret orman Beşiktaş icin en hayırlı baskandır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa anlımız ak çıkacağız bu işten biz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/uef...k-saatler.html

Olay buysa zaten sıkıntıya gerek yok. O maçı ne zorluklarla aldığımız ortada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SON DAKİKA: Beşiktaş'ın UEFA'daki duruşması sona erdi.

Serdal Adalı: Duruşmada Beşiktaş-İBB maçını izledik. Toplantı çok verimli geçti. UEFA Disiplin Kurulu, kararını pazartesi günü verecek.

Fikret Orman: Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Haklılığımızı anlattık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O maçın önemli anlarını nereden bulabiliriz?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktasa ceza gelecegini dusunmuyorum, Ibo'nun 1 gol 1 asisti var yanlis hatirlamiyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İzlemiştim canlı ama yine izliyorum. Yazıklar olsun şu maça şike diyenlere.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ben bir gs taraftari olarak FO begeniyorum YD denen sahsin biraktigi enkazi toparlamak icin ugrasiyor,sanki serdar adali gelse cok mu iyi olacakti sadece isi gücü konusmak bu isler öyle konusmayla olmuyor icraatla oluyor.eger iyi bir stadin yoksa sen takimdan transfer,gelir bekleme.biz türkler cok sabirsiz insanlariz hemen takim sampiyon olsun,avrupada basarili olsun mali durum hic önemli degil borc üstüne borc.serdar adali gelse takim borc üstüne borca girecekti belki bir iki sezon sampiyon olurdu takim, ee daha sonrasi?günü kurtarma operasyonlariyla ne türk futbolu ilerler ne de herhangi bir türk takimi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şike varsa versinler ceza ama kupa finalinde şike varsa bende Pele. O maçta şike var diyen varsa gerizekalıdır arkadaş.

Serdal Adalı men edilir ve Beşiktaş ceza almazsa buda kabullenilmemeli. Ne kulüp , nede şahıs ceza almamalı kesinlikle.

Beşiktaş büyük Beşiktaş taraftarına aittir. İstediği kadar parası olsun birinin hiç bir şekilde satın alamazlar. Arada ekonomik fark olduğu doğrudur diğerleriyle ama bu kulübün bütçesi bu ülkedeki diğer takımlara göre kat kat yüksektir. Bunun bin tane örneği var. Herşey para değil doğru yapılanmayla geçen seneki sezonda bile Şampiyon olunabilirdi. Geçen senenin Anadolu klüplerinde oynayan bir sürü yıldızı(Gekas,Ömer Şişmanoğlu,İbricic,Bobo) transfer sezonlarında son güne kadar boş kaldı. Bu futbolcular alınsaydı. Geçen sene büyük ihtimal şampiyonduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kritik gün pazartesi. İBB maçını baştan sona izledilerse, ceza almayacağımıza olan inancım tam. İnşallah, alnımızın akıyla çıkacağız bu işten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceza almayacağız zaten rahat olsun herkes. Tekrar izledim bugün o maçı. O maça şikeli derlerse ben bunda bizans oyunu ararım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ceza almayacağız zaten rahat olsun herkes. Tekrar izledim bugün o maçı. O maça şikeli derlerse ben bunda bizans oyunu ararım.
    sahaya yansımamış yani

beşiktaş ceza yer mi yemez mi bilmem onu da yerse teşebbüsten yer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sahaya yansımamış yani

beşiktaş ceza yer mi yemez mi bilmem onu da yerse teşebbüsten yer
    Bizim olayimiz bence sike falan da degil. Mactan once ibrahim akinla yapilan transfer gorusmesi ama onun bile "kotu oyna , sonra besiktasa gel" olarak ayarlandigi soyleniyordu baslarda. Macta ibrahim akina bakiyoruz kotu oynamak şöyle dursun variyla yoguyla oynadi adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu penaltılarla şansa kazandığımız maç değil mi bu. Bunda da şike varsa artık yazıklar olsun, Beşiktaş'ı bırakırım o gün.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu şike muhabbetinin de arkasında kim oldugu belli oldugu için o maçtan da ceza yersiniz, oynanmamış maçtan da yersiniz her yerden ceza yersiniz.

Artık mantık aramaya gerek yok.

Default Yeni Sezonda Maçlarımızı Oynayacağımız Yer Belli Oldu...!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş, gelecek sezon derbileri Avrupa kupası maçlarını olimpiyat stadında oynaması bekleniyor.

Beşiktaş kulübünün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah beyazlı taraftarların
    Şükrü Saracoğlu stadının localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi.

LİGTV

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi oldu böylesi
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri