bu takıma sempatim var hep o şampiyonlar ligi sezonundan sonra gayet de başarılardı o grupta en azından yenilmiyolardıinşallah dönebilirsin o günlere başarılar
bu takıma sempatim var hep o şampiyonlar ligi sezonundan sonra gayet de başarılardı o grupta en azından yenilmiyolardıinşallah dönebilirsin o günlere başarılar
Bende rastgele takım seçe bastım ve ilk gelen bu takımdı kadrosuna da baktım hiç fena değil ligi kazanmamız işten bile değil sakatlık falan vb. şeyler etkilemezse. İlk hedefimiz ŞL'ye katılmak, inşallah diyorum ve teşekkür ediyorum
Valla bütün planlarım Helenius'un üzerineydi ama başkan sağolsun
-- Transfer sezonunu tek transferle kapattık, sağ bekimiz yoktu. O boşluğu belki çoğunuz anımsayabilir mi bilmiyorum ama tecrübe abidesi Melchiot ile kapattık. Umarım uyum sağlar ve defansif olarak arkamız sağlam olur. Helenius'un ucuza gitmesi de büyük bir hayal kırıklığı oldu. Gelecek sezon takımda kalacağını söylemişti ama başkan parayı görünce yolladı güzelim oyuncuyu
Danimarka Süper Ligi 1.Hafta
Evimizde bol gollü bir başlangıç yaptık ama sonradan yediğimiz 2 gol canımızı sıkmadı değil. Haftaya şampiyonluğun en büyük adayı Kopenhag deplasmanına gidiyoruz. Hedef en kötü 1 puan.
Danimarka Süper Ligi 2.Hafta
İnanılması güç bir skor ortaya koyduk ve takımımla gerçekten gurur duydum. Girdiğimiz pozisyonlarda biraz daha becerikli olsaydık tarihi bir farkla da galip gelebilirdik.
Danimarka Süper Ligi 3.Hafta
Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu bu. Çok pozisyon verdik ve sonuç olarak mağlup olduk.
Danimarka Süper Ligi 4.Hafta
Deplasmanda temiz bir galibiyet aldık. Takım form tutmaya başladı ve bu da iyi bir haber bizim için.
Danimarka Süper Ligi 5.Hafta
Deplasmanda bir galibiyet daha aldık. Harika bi sezon bizi bekliyor gibi. Şimdiden umutlarımız yeşermeye başladı![]()
3 de 3 le başlamak mükemmel olmuş deplasmanda bir de bu 3 maçın ikisi kopenhag ve nordsjaelland olunca daha da iyi olmuş![]()
Böyle bir performans beklemiyordum gerçekten peri masalı gibi bir sezon geçiriyoruz
Danimarka Süper Ligi 6.Hafta
*
![]()
Galibiyet serimize devam ettik bu maçla. Bi kaç sakat haricinde as kadromuz sağlam durumda şimdilik
Danimarka Süper Ligi 7.Hafta
*
Galibiyet serimiz bu beraberlikle sona erdi ama oynadığımız futbol son derece iyi ligde ipi göğüsleme şansımız oldukça yüksek.
Dansk Cup 2.Tur Mücadelesi
Kupaya da galibiyetle başladık. Şuana kadar tek sıkıntımız azımsanamayacak kadar çok gol yememiz. Çok pozisyona giriyoruz ama aynı oranda pozisyon da veriyoruz.