-
22.Haziran.2013, 14:23
@Aydın
Bir ara o dış mihrakların "GÜZEL GÜZEL FAİZLER YÜKSELİYOR" demesini bekledim demedi 
Bu arada Brezilya'daki olaylar hakkında
* Brezilya halkı Dünya Kupası yapılmasına karşı.Stadlara Milyar Euro'lar harcanıcağına o paralar OKUL,SAĞLIIK,GÜVENLİK harcamaları yapılsaydı DİYORLAR.
* Yapılan 20 Centlik otobüs zammı bardağı taşıran son damla olmuş
* Brezilya'da can güvenliğiniz yok.Sokaklarda şehir milisleri geziyor ve her an vurulma tehlikesi içerisindesiniz.Brezilya halkı en çok bunun çözülmesini istiyor.
* Bulgaristan'da yapılan eylemlerde hükümet bir bakan atamasını protesto edildi.Başbakan "BAKANLIK ATAMASINDA HATA YAPTIK KABUL EDİYORUM.BAKANLIK GÖREVİNDNE GERİ ALDIM.İSTERSENİZ İSTİFA DA EDERİM AMA BU ŞU ANLIK ÜLKENİN SELAMETİ ACISINDAN DOĞRU DEĞİL" dedi..
* Brezilya devlet bakanı " 'Ülkemdeki protesto gösterileriyle gurur duyuyorum" "Hükümetim bugüne kadar 40 milyon yoksulun orta sınıfa yükselmesini sağladı, ancak bedava sağlık ve bedava eğitim gibi şeyleri geliştirmek için daha çok şey yapılması gerekiyor" dedi
Ayrıca Türkiye Demokrasi sistemin 3.Sınıf'ta.Totaliter-Demokrosi rejimi karşımı.Dünyada 89 sırada.Bizden sonra gelen 4.sınıf tamamen totaliter rejim.
Last edited by petrol_fb12 : 22.Haziran.2013 at 14:36
Mesaj Yetkileri