lig kötü olmuş fener için ama menajerimiz mourinho gibi ikinci seneden sonra coşuyobi de sakatlıkları durdurursak
Avrupa'ya 4 takım gidyor güzel iş başardınız.GS yöneticisini tebrik ederim.
![]()
Galatasaray'ın hocasını tebrik ediyorum ülkemize 2. UEFA kupasını yine GS getirdi.. Darısı bizim başımızaBu arada GS sayesinde ülke puanımız baya bi yükselmiş..
Fenerbahçe Spor Kulübü Açıklama ;
Üzerimize oynandı hesabı sorulacak
İşte Soruşturma'ya tabi maddeler :
'' Bunların Hesabı Sorulacak ''
1.) Galatasaray - Fenerbahçe maçında Moussa Sow ve Bernard ağır darbe alıp sezonu kapattıkları halde ki oyuncumuz Sow'un futbol hayatı bitti , neden hakem sarı kart'a dahi başvurmadı , aynı maçta Mehmet Topal 'da 2 hafta sakatlandı . maçı 9,5 kişi tamamladığımız halde 90+3 'de bitecek maçı 90+4 'e kadar hakem neden uzattı .
2.)Avrupa Liginde oynadığımız FB - BJK maçı hakemi Platini tarafından kasten mi gönderildi ?
3.) Beşiktaş - Gençlerbirliğini içeride 1-0 öne geçmesine rağmen 90+2'de nasıl maç bi anda 2-1 oldu ?
4.) Aynı Beşiktaş Fenerbahçe karşısında 90+3 'de bitmesi gereken bir maçta gene hakem'in uzatma dakikalarınında ki art niyeti ön plana çıktı ve 90+4 'te gol 'de mi tesadüf
4. )Ligin son haftalarında oynanan ve şampiyonluğu büyük oranda etkileyen Kayserispor - Fenerbahçe maçında 2-0 öndeyken nasıl 9 kişi bırakılıp 1 puan'a razı edildik ,
5. ) Steam Tape'leri incelendiğinde Beşiktaş Tek.Dir. Oğuz Muzır , yazışmalarında ;Galatasaray Tek.Direktörüne Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadım dediği somut delil olarak gerekli mercilere sunulacaktır ,
Halil hocam her şey tamam da hesap nasıl sorulacak segaya mail mi atacaksın![]()
ahaha harikasın hocam yürü be oğuza da hiç yakıştırmadımbjk gnçlerbirliği kesin şike var gençlerbirliği mi kazadı
Hesabi ni kisilerden sorucamne sega si bide maksat gündem değistirmek
![]()
"Yukarıda yazılanların hepsi tamamen hayal ürünüdür! Halil Karabulut"un doktora gözükmesini öneriyorum"
Hocam umarım böyle bişey yoktur.. TFF daha ligi tescil etmedi , sonumuz hayrolaŞimdi olaya Sadri Şener'de dahil olur ''kupamızı verin'' diye..
Halil hocam senin ilk işin doktorları ve fizyoterapistleri değiştirmek olsun , daha transferler yapılmadan bu sene ligin favorisi sensin , bu sene intikam alırsın![]()
Fener Ağlamaa Fener Ağlamaabu arada türkiye kupası ne oldu
![]()
Hepsinin kanıtı var
Doktor ve Kondisyonerlerin Hepsini değiştirdim ama genel itibari ile iyidiler , daha iyilerini getirdim bizi asıl mahveden 3 kupa'ya birden saldırmamız oldu GS ve Bjk devre arsını boş geçerken biz Türkiye kupası kapıştık 3 günde bir maç mahvetti seneye türkiye kupasına katılmıycam , yeni sezona harika transferlerle giricez 3 oyuncu geldi Sow'un yerine Sow'dan çok daha iiyisini aldım , bide onun arkasına bi asistci aldım ofansif orta saha ya oda çok çok iyi bu yıl GS ve Bjk 'ye ekmek yok .
Türkiye kupasında eskişehir anlının teriyle eledi helali hoş olsun kupa'yıda aldı ,
Süper Kupayı Eskişehir - Gençler birliği oynayacak
gençler çifte kupa yapacak![]()
TFF'den Açıklama !
Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören,Fenerbahçe Teknik Direktörü Halil Karabulut'un sene sonunda yaptığı açıklamalar'dan dolayı suç duyurusunda bulundu bu durum sonucunda Halil Karabulut TFF'den 5 Maç ceza aldı ve Ceza'da onay'dan geçti Halil Karabulut yeni sezonda takımının başında 5 Maçta olamayacak !
@5267 kardeşim neyse kapatalım konuyu kariyer dışı muhabbeti burada yapmayalım , yoksa halil hoca fırçalıyacak.
Konuyu saptırmayın.