bu sene 10 , geçen senede 9 attık , ayrıca koyduğun sezonda şampiyonuz oldunuz madem neden o tapeler çıktı ve Ş.L' almadılar , böyle şampiyonluk yerine şerefli 8.likler daha iyidir .
Dostum ben forumlarda Siyaset ve Şike teşvik konuşmaktan yana değilim,Tape yapımı kolay önemli olan somut delil! Varmı delil ? Yok! Adı lazım değil x kulübü adına 3 4 tane itiraf var,suclanan yine biz.Neyse bunları konusmayalım.Aksam transfer güncellemeleri gelecek
Dostum ben forumlarda Siyaset ve Şike teşvik konuşmaktan yana değilim,Tape yapımı kolay önemli olan somut delil! Varmı delil ? Yok! Adı lazım değil x kulübü adına 3 4 tane itiraf var,suclanan yine biz.Neyse bunları konusmayalım.Aksam transfer güncellemeleri gelecek
Aynen hocam kariyer dışı konuyu boşverelim , gs-fb muhabbeti açılınca insan gaza geliyor biliyorsun , akşamı bekliyoruz senden iyi transferler bekliyorum
aynen beyler maksat oğuz'u kızdırmakdı , olayın gerçeklikle hiç bir ilgisi yok ,
Fernandes'le - almeida'yı ilk sezon satınca paraya çevirecek adam kalmadı demi
Transfer gelir %5,Sivok 10 m ye gitti 400 bin euro para geldi bana.Pepe satılacak suan sakat diye listeye koyamıyorum.Çok ciddi borç var kulüpte.İnanılmaz paralar kazandırdım yine de azalmıyor malesef.