Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takım Daha Başarılı Olur ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

9 19.15%
  • Fenerbahçe

17 36.17%
  • Galatasaray

21 44.68%
1 ile 30 arası toplam 977 sonuç

Konu: 3 Büyükler / 3 .Sezon / Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    bu sene 10 , geçen senede 9 attık , ayrıca koyduğun sezonda şampiyonuz oldunuz madem neden o tapeler çıktı ve Ş.L' almadılar , böyle şampiyonluk yerine şerefli 8.likler daha iyidir .
    Dostum ben forumlarda Siyaset ve Şike teşvik konuşmaktan yana değilim,Tape yapımı kolay önemli olan somut delil! Varmı delil ? Yok! Adı lazım değil x kulübü adına 3 4 tane itiraf var,suclanan yine biz.Neyse bunları konusmayalım.Aksam transfer güncellemeleri gelecek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Dostum ben forumlarda Siyaset ve Şike teşvik konuşmaktan yana değilim,Tape yapımı kolay önemli olan somut delil! Varmı delil ? Yok! Adı lazım değil x kulübü adına 3 4 tane itiraf var,suclanan yine biz.Neyse bunları konusmayalım.Aksam transfer güncellemeleri gelecek
    Aynen hocam kariyer dışı konuyu boşverelim , gs-fb muhabbeti açılınca insan gaza geliyor biliyorsun , akşamı bekliyoruz senden iyi transferler bekliyorum

Nesil
    2012

aynen beyler maksat oğuz'u kızdırmakdı , olayın gerçeklikle hiç bir ilgisi yok ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Aynen hocam kariyer dışı konuyu boşverelim , gs-fb muhabbeti açılınca insan gaza geliyor biliyorsun , akşamı bekliyoruz senden iyi transferler bekliyorum
    Para yok,Transferde yok malesef
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

aynen beyler maksat oğuz'u kızdırmakdı , olayın gerçeklikle hiç bir ilgisi yok ,
    İftira bunlar,yalan! 90+4de ki gol çok acıttı galiba halil"in canını 1-0 dan mac cevirmek zor olmasa gerek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Para yok,Transferde yok malesef
    Fernandes'le - almeida'yı ilk sezon satınca paraya çevirecek adam kalmadı demi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fernandes'le - almeida'yı ilk sezon satınca paraya çevirecek adam kalmadı demi
    Transfer gelir %5,Sivok 10 m ye gitti 400 bin euro para geldi bana.Pepe satılacak suan sakat diye listeye koyamıyorum.Çok ciddi borç var kulüpte.İnanılmaz paralar kazandırdım yine de azalmıyor malesef.

Mesaj Yetkileri