Su CAS davasi keske geri cekilmeseydi
Su CAS davasi keske geri cekilmeseydi
Orada bir tufaya geldi sanırım yönetim ya da zaten sırf görüntü olsun diye açılmış bir davaydı taraftar kandırıldı. Benim anlamadığım sadece neden 1 yıl almadın sonra aradaki 1 yıl aldın şimdi tekrar men etmek istiyorsun(büyük ihtimalle edeceklerdir). Ertelerler belki cezayı diyeceğim ama zaten bekleyen ertelenmiş bir cezamız var,farklı bir konu ile alakalı da olsa.
Beşiktaş ceza almayacaktır ama bizim takımın sonu kötü. Kaos yeniden kendini gösterecek belli ki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
TFF göndermedi Fenerbahçe'yi (UEFA'nın telkiniyle). UEFA ben almıyorum demedi, "gereğini yapın, yapmazsanız bizim yaptırımımız daha ağır olur" dedi.
TFF de tek basina vermedi o karari, Ali Koc ve Nihat Ozdemir'le gorustukten sonra alindi. Sonra taraftar tepkisiyle tekrar TFF'ye salladilar, Aydinlar da cikti sizinle gorusup bu karari almadik mi dedi.
Yahu TFF veya UEFA çok mu fark ediyor? Ceza kesilmiş sonuç itibariyle değil mi? Avrupadaki benzerlerinde hem ülke federasyonu hem de uefa ayrı ayrı mı ceza kesiyor sanki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Karakter ile ne alakası var ? Ayrıca orada kastettiğim sadece taraftar değil, yani oradaki biz vurgusunun içinde taraftar ile beraber kongre üyeleri de var. Başarılıyken bile karışabilen bir kulübüz çünkü ciddi bir muhalefet söz konusu. Bu olayların baş aktörü Fenerbahçe yerine Galatasaray olsaydı bence mevcut başkan kim olursa olsun hapse girdiği an ilişkisi kesilirdi kulüple. Ben hapisteyken diye cümleler kurmasına izin verilmezdi. Sanıyorum senin karakter ve genelleme vurgun taraftar için sadece, öyle bakarsak fark olmaz, sonuçta Galatasaray için yapmıştır diyen elbette çıkar.
Ek olarak Fenerbahçe'nin bugünkü açıklaması tedirginliği gösteriyor, havada ceza kokusu var gibi.
Evet ben taraftar için anlamıştım.Dediğin gibi iş sadece muhalefetten geçiyor fakat 20 yıldır Aziz Yıldırım muhalefet edecek kimseyi barındırtmıyor kulüpte.Bu diğer takımların da başına gelebilecek bir tehlike(Aziz Yıldırım diktatörlüğü) aslında.
Ben de bugünkü açıklamadan sonra ceza bekliyorum.
Fenerbahçe şike yapıp yapmadığı belli olana kadar ismi geçen yöneticileri klüpten uzak tutmalıydı bence. Fakat artık iş zora girdi. Başkanı sahiplendiler ve suça ortak oldular. Kulüp mutlaka ceza alır. Muhtemelen kişilere ömür boyu men, Fenerbahçe'ye ise 2 yıl avrupadan men verilip TFF'ye de kararı tekrar gözden geçirmesi yönünde bir uyarıda bulunulur. İnşallah kişilerin cezası hemen uygulanır fakat Fenerbahçe'nin cezası ertelenir. Çünkü bu sene Avrupa'da güzel işler yapacak gibi iki ekibimizde... TFF ne ceza verir ya da tekrar dosyayı açmadan geçiştirirmi bilemem...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe'yi TFF göndermedi 2 sezon önce, Uefa'nın tehdidi veya telkiniyle olabilir ama sonuç bu, göndermeyen TFF. Zaten Fenerbahçe'nin Cas'ta açtığı davayı geri çekmesinin sebebi büyük ihtimalle bu, bir şey çıkmayacağını anladıkları için.
Şimdi 2 sene ceza gelirse biz zaten bir senesini çekmiştik demek ne kadar mantıklı olur, soru işareti. Karşılığında biz mi vermiştik cevabı gelebilir. Fenerbahçe'nin dünkü TFF'yi hedef gösteren açıklaması bana bu savunmayı yapacakları izlenimini veriyor, Aydınlar göndermedi, Demirören bu olay kapandı dedi, bir yerde haklı oluyor aslında Fenerbahçe cephesi.
Teşebbüsten ceza alan yöneticiler var, şikeden ceza alan İbrahim Akın var, ülke içinde bir şekilde geçiştirildi bu konu ama Uefa seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası verecek kadar katı bir tutum sergiliyor.
Bence Beşiktaş ceza almaz, alsa bile ertelenir. Fenerbahçe ceza alır, seneye Avrupa Kupalarında oynayamaz. Bunun lige etkisi olmaz ama, Trabzonspor Uefa kararlarını da cebine koyarak şampiyonluğu istemeye devam eder ama yargıtay mahkeme kararlarını onasa bile artık iş işten geçmiş gibi duruyor. Her adımında saçma sapan yönetilen, tutarsızlıklarla dolu bir süreç bakalım nasıl bitecek, kapalı kapılar ardında neler döndüğünü çok merak ediyorum. 8-10 sene sonra şimdiki aktörler kitap falan yazsa da, öğrenebilsek bari.
Son açıklamalardan sonra ceza olmaması çok zor 1 sene gidemeyiz büyük ihtimal ama anlamadığım deli gibi transfer yapıyoruz, biraz kafa karıştırıcı.
transfer yapması eğer ceza 1 sene gelecekse mantıklı çünkü şampiyon olup ŞL'ye direk katılmak istiyor Fenerbahçe.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Beşiktaş Eski Yöneticisi Sinan Vardar, "Yıldırım Demirören duran adamdır. Rüzgar nereden eserse oraya gider" dedi.
#direndemiroren
2 yıl ceza gelirse birini çektik olayı zaten olacak olan. Tartışmaya açık değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
her olayda spekulasyon yaratmayi cok seviyoruz![]()
bu oyle dediyse kesin su olacak... bunda bir bit yenigi var, yoksa oyle konusmazdi... sonu gelmiyor hic. karar ne olacaksa aciklansa da gundem bos yere isgal edilmese bu abuk subuk konularla. beklentim herkesin hakettigini bulmasi. UEFAnin ceza vermesi halinde davanin uzayacagini tahmin ediyorum, aksi durumdaysa dava tamamen kapanmis olur.
Bugün savunma günü.
Karar ne zaman verilecek?
Eğer Lyon maçı ve Belhanda'nın kenara yaptığı işaret savunma olarak kullanılırsa,UEFA'nın ''Bakın sadece biz yapmadık,başkaları da yaptı.'' tarzı algılayıp ceza verme olasılığını yüksek buluyorum,o yüzden o maçları göstererek savunma yapmak aptallık olur.
Haydi bakalım hayırlısı,iki takım da alınlarının akıyla çıkarlar umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
@mpkaker66
Karar pazartesi günü belli olacak. Beşiktaş savunmasını dün verdi ve Fikret Orman, pazartesi günü karar verilecek dedi.
@europeanconquer
Savunmanın bu şekilde verildiğini sanmıyorum. BJK-İBB maçını da izlediler zaten. O maçta aykırı bir durum olmadığını Metin Şentürk bile görür.
İnşallah aklanırız pazartesi günü ve artık hocamızla transferlerimiz netleşmeye başlar. Çok vakit kaybettik.
Ben Fenerbahçe açısından dedim zaten,Beşiktaş'ın iddaa edilen maçı seyrettirmesi yeter.
Karar bugün açıklanmayacak mıydı ?
öğleden sonra fax ile bildirilecekti. 1-2 saate bomba patlar
Beşiktaş ceza almaz,Fenerbahçe alırsa Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne katılacak değil mi ? Kayseri de UEFA'ya katılacak.
İnşallah iki takımda ceza almadan atlatır bu süreci.
Bjk kararı bugün 16.00'da, Fenerbahçe kararı da yarın açıklanacakmış deniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii.
Feridun Niğdelioğlu diyor ki, Fenerbahçe'ye soruşturma ile ilgili mektup 1 ay önce geldi.
Ondan sonra Ünal Aysal nereden biliyor, Trabzonlular nasıl öğreniyor diye kıyamet kopuyor..
16.00 nereden çıktı yahu?![]()