Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl?Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.
Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.
Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez.![]()
Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?
Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.
Hırsını kabul ediyorum, belki de bizim taraftarı görünce bu hırs, 2 katına çıkacak; fakat Schaaf, Bielsa, Tuchel, Favre, Renard gibi bir dünya ismin arasından Bilic tercihi ve kariyeriyle alakalı söylediklerim, benim olaya olumlu yaklaşmamı engelliyor. Umarım, haklı çıkan sen olursun ve bu sözlerden ötürü utandırır beni Bilic, eğer gelirse.