Sayfa 168 / 220 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218 ... SonSon
5,011 ile 5,040 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş, gelecek sezon derbileri Avrupa kupası maçlarını olimpiyat stadında oynaması bekleniyor.

Beşiktaş kulübünün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah beyazlı taraftarların
    Şükrü Saracoğlu stadının localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi.

LİGTV
    Ben bunu paylaşmıştım arka sayfalarda

İyi çözüm bulmuşlar,dün de başkan olumlu konuştu stad konusunda.O şekilde olacaksa ben destekliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlısı olsun. Böyle bir karar alındıysa, ben de destekliyorum. Derbileri ve Avrupa maçlarını Olimpiyat'ta oynamak da, mantıklı. Tek handikap, takımın sürekli olarak farklı mekanlara hareket edecek olması. Belirli ve sürekli bir stad olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnşallah yalan haberdir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Azıcık ondan azıcık bundan saçma olmuş komple tek stad daha mantıklı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ünal Aysal böyle bir anlaşma olmadığını söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düşünsenize hafta sonu Antep deplasmanı,hafta arası Çarşamba günü Türkiye Kupası maçı Arena'da,hafta sonu lig maçı Saraçoğlu'nda,Perşembe günü Uefa maçı Olimpiyat'ta.Allah sabır versin diyorum.

Umarım yönetim onay vermez.Taraftarların böyle bir şeye hazır olduğunu düşünmüyorum.Birde Arena ve Saraçoğlu'da oluşacak zararı Beşiktaş karşılar antlaşması Beşiktaş'ın başını çok ağrıtır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın haftada 2 maçı olacağını düşünürsek aynı şey Galatasaray ve Fenerbahçeiçinde geçerli hangisinin sahasında oynarsak oynayalım haftada 4 maçı kaldırmaz saha , Olimpiyatta 1 sezon sorun olmaz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dortmund modeli diyen arkadaş vardı, bu gidişle 2050'de Dortmund oluruz artık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bizim okul antremanlarını bazen Dikilitaşın sahasında yapıyordu 1-2 sefer gittim onların as kadrosuda mı varmış sadece küçüklerden ibaret sanıyordum bizden de adam istemişlerdi hoca bunlar daha küçük demişti Dikilitaş yakın diye sanırım öyle birşey yaptılar

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Dortmund modeli diyen arkadaş vardı, bu gidişle 2050'de Dortmund oluruz artık.
    Senin gibi boş zihniyetteki milyonerler Beşiktaş'ın yakasından düşerse 3-5 seneye Dortmuntuda katlarız.
    Last edited by berkebjk1 : 24.Haziran.2013 at 06:42

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Media Eye Ltd. tarafından Şirketimiz aleyhine; fazlayı talep hakkını saklı tutarak 28.10.2005 tarihli sözleşme uyarınca 2010/2011 ve 2011/2012 futbol sezonuna ilişkin UEFA havuz gelirlerinin % 10'una tekabül eden 1.741.763 Euro ile aynı sözleşmenin 2.2 inci maddesi uyarııca 1.500.000 USD tutarındaki cezai şart bedelinin tahsili iddialarıyla İstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/145 E. sayılı dosyasından alacak davası açılmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=291552

Bunun hakkında bilgisi olan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de az önce gördüm bunu. Demirören'in vukuatlarından işte. Çıkıyor öyle arada bir yırtık dondan fırlar gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Senin gibi boş zihniyetteki milyonerler Beşiktaş'ın yakasından düşerse 3-5 seneye Dortmuntuda katlarız.
    BAL Liginden oyuncu alarak katlarsın kesinlikle doğru.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

BAL Liginden oyuncu alarak katlarsın kesinlikle doğru.
    Oyuncu almak değil kiralamak için diye biliyorum ama orayada kim gider ki 15-16 yaşındakileri anca yollarız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Oyuncu almak değil kiralamak için diye biliyorum ama orayada kim gider ki 15-16 yaşındakileri anca yollarız.
    Koskoca Beşiktaş 2.ligden pahalı diye takım alamıyorsa bana hikaye anlatmayın abi ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gider o takımlara.Anlamadığım olay o takımlarda parlayan oyuncular mı Beşiktaş'ta bir yerlere gelicek?O lig çok fazla hafif kaçmaz m?
    Cidden Beşiktaş ikinci ligden pilot kulüp arayıpta bulamıyorsa diyecek söz yok.
    Last edited by C h A o S : 24.Haziran.2013 at 16:46 Reason: gereksiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ya arkadaslar ikinci ligden hangi takım ister pilot kulüp olmayı yönetimin istedigi tamamen kendi kontrollerinde olan bir kulüp olsun hangi ikinci lig takımı bunu ister? Bal liginde secilecek takım bizim genc oyuncularımızın gidecegi 1 senelik oynayacagı kulüp olacak. en azından sürekli oynayacaklar ve yasıtlarından daha büyüklerle forma giyecekler. koskoca beşiktaş senin tarzında düsünen insanlardan dolayı bu durumda suanda gelir yok sürekli para sac yıldız oyuncu alıcam de sacma transferlere dünyanın parasını ver göz boyamak icin bunlardan dolayı kulüp bu durumda suanda. o yzden maliyetlerden kısıp birkac sene idare etmemiz lazım stad bir olsun sponsorluklar ona göre degisecektir o zaman yıldız transferleri görücez işte..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'tan bir adamın Dikilitaş'ta, Tekirdağspor'da ne işi var beyler? Bu kadar körü körüne desteklemeyin Allah aşkına! Yanlışa yanlış demeyi bilin! PTT 1. Ligi'ni de geçelim hadi, 2. Lig'den bir dolu takım var pilot takım yapılacak. Bari onları seçseler. BAL nedir abi?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden BAL Ligi'nden seçileceğini dinlediniz mi Önder Özen'den?

"2.Ligden bir takıma daha çok para verip 1-2 oyuncu "belki yetiştiririz" diyeceğimize BAL Ligi'nden daha uygun fiyata anlaşıp kendi takımımızı çıkartmak daha mantıklı geldi" şeklinde bir açıklaması olmuştu Önder Özen'in. Ki bu bana da mantıklı geldi.

Yönetim çok doğru işler yapıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2. Lig'de mücadele edip Beşiktaş'a en yakın takımlar bunlar:

Tepecikspor
    Pendikspor
    Güngören
    Sarıyer
    Bayrampaşa
    Eyüpspor
    Gaziosmanpaşa

----------------------------------------------

Bunlar da, 3. Lig takımları:

Karagümrük
    İstanbulspor
    A.Üsküdar
    Ümraniyespor
    Silivrispor
    Gebzespor
    Altınordu
    Beylerbeyi

Şunların içinden bir takımı pilot takım olarak seçebileceğimizi düşünüyorum ben. Mesela; 2. Lig'den Bayrampaşa ve Tepecik; 3. Lig'den, Üsküdar, Ümraniye, Silivri ve Altınordu kabul edebilir. BAL, altyapıda da olsa Beşiktaş'ta oynayan bir futbolcu için çok alt seviye bir lig bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.
    Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.
    Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.
    aslında a2 takımları direk alt liglerde oynasa daha mantıklı olmaz mı ? castilla gibi barcelona b gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ana hedef kaliteli bir ligde tecrübe kazanmak ama amatör ligde amatör takımlara karşı oynamak bu çocuklara ne gibi tecrübe kazandırabilir ki ? Kirala daha iyi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Halısaha maçına çıkartsalar daha mantıklı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aslında a2 takımları direk alt liglerde oynasa daha mantıklı olmaz mı ? castilla gibi barcelona b gibi
    Mantikli iyi olurdu. Önder Özen A2 ligi degisecek demisti bakalim nasil olacak ama dedigin gibi olmaz.

Ana hedef kaliteli bir ligde tecrübe kazanmak ama amatör ligde amatör takımlara karşı oynamak bu çocuklara ne gibi tecrübe kazandırabilir ki ? Kirala daha iyi.
    Böyle istedigimiz oyuncuyu oynatabilecegiz hem oyuncular birbirlerine'de alisirlar. Oyuncuyu kiraya verdigin takim oynatmayabilir. Üstelik pilot takiminda kendi hocani yerlestirirsin ve sürekli diyalog halinde olurlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle istedigimiz oyuncuyu oynatabilecegiz hem oyuncular birbirlerine'de alisirlar. Oyuncuyu kiraya verdigin takim oynatmayabilir. Üstelik pilot takiminda kendi hocani yerlestirirsin ve sürekli diyalog halinde olurlar.
    Bu dediklerin 2. lig ve 3. lig içinde geçerli olacaktı. Kiraya verdiğin takımla sözleşme yapıyorsun, oraya bu oyuncu atıyorum işte en az 20 maç oynayacak, oynamak zorunda diye işte madde koyarsan oynatırsın.

Bazı oyuncuları orada nasıl oynatacaksın ki, yıldız adayı adam amatörde mi oynar ? 3. ligden, 2. ligden alacağın takımın maliyeti ne olur ki ? Hadi 1. lig pahalıdır da 2. ligden al bari ya da hiç yapma bu işi. Yıldız adayı oyuncular al kiralık ver sürekli yetişsin. BAL Ligide neyin nesi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Her ne kadar size bu proje mantıklı veyahut mantıksız gelebilir. Ama işin içinde Önder Özen varsa sabır edilebilir. Ben kendisinin Beşiktaş'ta mutlaka başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Mutlaka bizim göremediğimiz birşey vardır.

Mesaj Yetkileri