1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.
    Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.
    Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.
    aslında a2 takımları direk alt liglerde oynasa daha mantıklı olmaz mı ? castilla gibi barcelona b gibi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Halısaha maçına çıkartsalar daha mantıklı.

Mesaj Yetkileri