Umarım sade bir konuşma yapar başkan. İstifa ettiğini ama geri adım atmadığını kişisel olarak davasını sürdüreceğini çünkü haklı olan tarafın fenerbahçe ve kendisi olduğunu söyler bırakır. Bundan farklı her tepki kendisine zarar verir. Ben hiç bir zaman Aziz Yıldırım'ı sevmedim. ama son zamanlarda ortam öyleki kendisini savunmam gerekiyor gibi hisse kapılıyorum. En basit örneği ev arkadaşım yıllardır Aziz Yıldırım hayranıydı, o hapisteyken sabahlara kadar Aziz Yıldırım açıklamaları izledi,dinledi,okudu.
Ve şimdi gitse de kurtulsak şu bilmem ne yaptığım diyor. Bu kesin şike yapmıştır ya diye çıkışıyor. Bir çok Fenerbahçe'liye bunu yaşattı süreç. Bunda başkanın payı yok. Zira sevmeyebiliriz, Eskiden severken şimdi nefret edebiliriz ama "bu kesin şike yapmıştır" demek o sezonki fenerbahçe takımına ihanettir. İnsanlar asla şike yapmadık maçlara baksana abi böyle sert geçen maçlarda şike mi olur derken başkanı sevmedikleri için şike yapmışızdır biz eksenine kaydılar,fenerbahçeli taraftarlar da garip.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly