Hahaha konu süper olmuş ya=) Fanatik fotomaç haberleride yer almıyor değil yanlış yanlış haberler=)
Hahaha konu süper olmuş ya=) Fanatik fotomaç haberleride yer almıyor değil yanlış yanlış haberler=)
moutinho kaynamış aradabu arada fernandes diyorum fenerde mi diyorum ama tık yok
![]()
Doğru söylüyosun aslında Moutinho 'yu alsak ekstra olarak yerli bir stoper daha almak zorunda kalıcaz ekstra külfiyet , o zaman transferi kapadık ama sezon sonu için deli bütçe bıraktıkbuna ek olarak kulübün her ay ödediği 1,88 Mn € 'luk kredi de 3 ay sonra bitiyor , çok rahat oyuncu alırım bundan böyle
Başarılargeç oldu ama bilgisayarımı servise vermiştim onunla uğraştım takip edemedim
![]()
Aziz Yıldırım:Fenerbahce Teknik Direktörü Yarın Açıklanacak.
Ben size demedim mi Halil gitti diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şaka bi yana şikeyi Oğuz yaptı , her konuda Halil hocanın adı geçiyor acıyın artık adama![]()
Ne şikesi ? Memleket elden gidiyor !
lesandro parleo da bence kariyere bir takım seçerek katılsın![]()
Ben FM'da Beşiktaş'tan başka takım yönetememBaşka bir zaman Halil Hocam , Oğuz Hocam vs. ile birlikte ortak kariyer açmayı istiyorum , umarım kabul ederler
![]()
Ama yakın bir zamanda yarın veya öbürgün bireysel Beşiktaş kariyeri açıcam şimdiden reklamını yapıyorum , herkesi kariyerime bekliyorumBu kariyer kadar olmasa da çok renkli bir kariyer olacağının sözünü veriyorum
![]()
Parleo netim gelsin FB-BJK yapalım senle![]()