Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

rakiplerde harbiden Ş.L ayarında porto - chelsea falan

Bu arada hocam birde oyuncularına , antreman veriyor musun mesela finneye bitiricilik gibi yada defanslara markaj falan ben şu antreman işini çözemedim bu seride yarım sezon oldu pek fark yok oyuncularda ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gelen arkadaşları gayet iyi regenide çok beğendim tabii sen biraz hızlandırmalısın o çocuğu ayrıca orta açması da gayet iyi duran toplarda ve kanatlarda da başarılı olabilir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi 1.Eleme Turu 1. Maç

Spoiler: ISTATISTIK 

Aferim çocuklar..Gönül isterdi ki evimizde gol yemeyelim.0-0 olsa daha iyiydi. Orda muhakkak gol atmamız lazım. Elimizden geleni yaptık korkmadan sahaya çıkıp cesurca mücadelemizi verdk. Deplasmanda 0-0a kitleyip olası 1 gol peşinde olacağız macera aramaya gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    rakiplerde harbiden Ş.L ayarında porto - chelsea falan

Bu arada hocam birde oyuncularına , antreman veriyor musun mesela finneye bitiricilik gibi yada defanslara markaj falan ben şu antreman işini çözemedim bu seride yarım sezon oldu pek fark yok oyuncularda ?
    Genç oyunculara tutoring yaptırabileceğin kaliteli adamlar varsa yaptır. çok faydalı oluyor. ben finneye yaptıramadım oyuncum yoktu. Onun haricinde genç yaşta direk tek özellik değilde rol çalıştırdım fırsatçı golcü verdim..defansa pas dağıtan stoper vs gibi. oynadkça gelişiyor oyuncular ara ara durağana bağlıyorlar fazla takılma ha birde antrenörler-tesislerde etkili tabii
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gelen arkadaşları gayet iyi regenide çok beğendim tabii sen biraz hızlandırmalısın o çocuğu ayrıca orta açması da gayet iyi duran toplarda ve kanatlarda da başarılı olabilir
    Amorosonun hızı o kadarda yavaş değil 2şer tık artsa yeter bana..Tekniğini 2-3 tık artırmak gerek. orta açma-pas-uzaktan şut-boy tam komple forvet..ve sistemimde komple forvet-fırsatçı çifti amoroso-finne yakacağuk ortalığu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

söyliyecek söz bulamıyorum porto yu yenecekmişsin neredeyse bi de alabora olur demiştim senin takım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

söyliyecek söz bulamıyorum porto yu yenecekmişsin neredeyse bi de alabora olur demiştim senin takım
    Daha öncede dedim hatta Clde 4de 0 yapıncada dedim takıma güveniyrum ilk 11iimdeki çoğu oyuncu 3 senedir beraber top oynuyolar. takım uyumu güzel ve haddimizi bilerek oynuyoruz porto bizi evinde yense bile kolay olmayacak (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Daha öncede dedim hatta Clde 4de 0 yapıncada dedim takıma güveniyrum ilk 11iimdeki çoğu oyuncu 3 senedir beraber top oynuyolar. takım uyumu güzel ve haddimizi bilerek oynuyoruz porto bizi evinde yense bile kolay olmayacak (:
    o konuda artık eminiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi 1.Eleme Turu 2. Maç

Hüloooğğğğğ Turu atlayan taraf biz olduk. Finne sonunda topu filelerle kucaklaştırabildi. Genç Begic kornerden attığı golle bizi üst tura taşıdı. Çocuklar beni gözyaşına boğdu tarif edilmez bir duygu içindeyiz şuan Rakip tahmin ettiğmiz gibi Chelsea oldu. Gecenin
    bir diğer süpriz ise Kopenhagın Atletico Madridi elemesi oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

önünde saygıyla eğiliyorum her sene efsaneler yaratıyosun

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu saatten sonra chelsea'yi eleyeceğiz ya bu gazla hedef final

Harika gidiyosun Chelsea maçı gazoz kapağı çünkü büyük Chelsea hayranıyım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Portoyu yendik Chelsea neden olmasın dicem ama olmaz be abi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

önünde saygıyla eğiliyorum her sene efsaneler yaratıyosun
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bu saatten sonra chelsea'yi eleyeceğiz ya bu gazla hedef final
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Harika gidiyosun Chelsea maçı gazoz kapağı çünkü büyük Chelsea hayranıyım
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Portoyu yendik Chelsea neden olmasın dicem ama olmaz be abi
    Biz sahaya çıkar mücadelemizi veririz eleriz eleniriz belkide fark yeriz ama terimizin son damlasına dek savaşırız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Avrupadan yorgun döndük en yakın takipçimizle puan farkını korumayı başarıp Chelsea maçı öncesi as oyuncuların bir çoğunu dinlendirdik. Birazdan tarihi bir maçın ilk ayağını oynayacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi 2.Eleme Turu 1.Maç

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir an daha...ilk 10 dakka öyle bir top oynadık ki maç bu tempoyla gitse 5lik yapacaz dedim. 2-0dan hemen sonra 2-1 olunca dortmund maçı geldi aklıma nitekim 2-2 oldu ama bu sefer maçı bırakmaya çekilmeye niyetim yoktu. Finne avrupaya ısındı bizde Chelsea'nin suyunu ıstıttık. Çok büyük bir avantaj değil belki ama avantajlıyız. Chelsa bizi 2 farkla rahat mağlup edebilir ama işleri hiç kolay değil

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

24.Hafta

Chelsea rövanşı öncesi rotasdyon yaptık özellikle devre arası aldığım yedek Arthur müthiş verimli oynuyor. Ligde kopenhag geçen yıl ki gibi ilk devre ensemizde ama 2.devre dağıldı.Ligde rahatladık şimdi tamamen avrupaya odaklıyız. Hele birde chelseayi elersek ortalık bayram yeri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi 2.Eleme Turu 2.Maç

Who am i ? i'm a Champion !!! Çeyrek finaldeyiz çeyrek..Portodan sonra bir dünya devi daha diz çöktü karşımızda..İngilizlerin başkentini hüzne boğdu Bard Finne..Clde 6 maçta gol atamasa da hep savundum ve yüzümü kara çıkarmıyor benim gol makinam teşekkürler evlat Şimdi Rakip Celta Vigo..Biz portoda çıksa san marino ekibide çıksa aynı ciddiyetle oynamak mecburiyetindeyiz. Elediklerimiz güçlü ekipler ama şu aşamada dürüst olmak gerekirse çeyrek finaldeki tüm takımlar bizden daha güçlü..elediklerimizden ötürü kendimizi asla şimartmadan sahaya çıkıp yine mücadelemizi vereceğiz nereye kadar gidebilirsek artık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

senin 11 inanmış vikingliyi bunların durdurması çok zor tarih yazıyosun kadro uyumu kaçtaydı bu arada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Danimarka Kupası Çeyrek Final

25.Hafta

26.Hafta

Arthur Arthur Arthur..tek handikapı sakatlık meyili normalde satmam ama sakatlık meiylinden ötürü sezon sonu iyi fiyata okutmaya çalışacağız. Sırada Celta maçı var...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

senin 11 inanmış vikingliyi bunların durdurması çok zor tarih yazıyosun kadro uyumu kaçtaydı bu arada
    Şuan %86 civarı..Takım elinden geleni yapıyor belkide dağılırız ama buraya kadar gelerek tüm övgüleri haketti gençler (:

Bu arada ben devre arası oyuncuların profilleri koymuşum ama fiyatlarını vs unutmuşum devre arası transferlerimiz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam takımı çok iyi yerlere getirmişsin ama yetmez önce Uefa'yı sonrada Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Celta zayıf bir takım tabiki küçümsememek lazım Chelsea galibiyeti sürpriz olmuş Celta yı geçersek Galatasaray veya Anji gelecek geçeriz diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

o kadro uyumu ve 11 inanmış vikingli celta ya futbolu öğretir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maç

Çıldırın çıldırın çıldırıııın..İspanyadan avantajlı dönüyoruz 10 dakika daha dirensek neredeyse turu alıp dönecektik. Danimarkada savunma yapmadan pres ve atak başlayıp afallatmaya çalışacağız..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Başarılar hocam takımı çok iyi yerlere getirmişsin ama yetmez önce Uefa'yı sonrada Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz
    İnş ama zamanla şuan burada olmamız bile bizim için müthiş bir başarı (:
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Celta zayıf bir takım tabiki küçümsememek lazım Chelsea galibiyeti sürpriz olmuş Celta yı geçersek Galatasaray veya Anji gelecek geçeriz diye düşünüyorum
    o kadro uyumu ve 11 inanmış vikingli celta ya futbolu öğretir
    Aslına bakarsanız sadece ismen diğerlerine göre zayıf gibi duruyorlar ama değiller kadrodaki oyuncu profillerine bakınca çeyrek finale şans eseri gelmedikleri anlalışıyor oldukça dişli bir ekip ama biz yüreğimizle oynuyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

27.Hafta

Ligde puan kaybetmişim kaybetmemişim önemsemiyorum ama takıma moral olarak kötü yansıdı uyum azaldı ardından birde sakatlık peri masalından uyanmamıza sebep olabilir. Umarım Celta maçını kazasız atlatabiliriz :F

hocam takım cok saglam ve gaetan cok iyi ben besiktasada almıstım onu cok saglam başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi Çeyrek Final 2.Maç

Maalesef korkttuğum başıma geldi uyum biranda çakıldı. İlk yarının son 10dakikasında inanılmaz saçmaladık. Sanırım benim aşırı heyecanlanmam bu sonucu hazırladı. Takımın bi nevi ismine yenildik. O kadar iyi takımları eleyip ismen daha güçsüz takıma elenme korkusu başımıza geldi. Bu kadar yaklaşmışken elenmek koymadı desem yalan olur. Yapacak bişey yok seneye takımdan bir çok oyuncu yollayıp yeni bir yapılanmaya gidicem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by oguzhan96 View Post
    hocam takım cok saglam ve gaetan cok iyi ben besiktasada almıstım onu cok saglam başarılar
    teşekkür ederim. Monacellodan memnunum finne ile iyi bir ikili oluşturdular. Huyum kurusun iyi fiyat gelirse affetmez satarım ama (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

rakibi küçük gördük diye mi oldu acaba
    O kadar porto'yu chelseayi yen gel vigoya elen off

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri