Dk.65 Hasan solda kafasını kaldırdı ön direğe doğru koşan Burak'a, Burak tek vuruş ama yandan dışarıya 2-1
![]()
Dk.65 Hasan solda kafasını kaldırdı ön direğe doğru koşan Burak'a, Burak tek vuruş ama yandan dışarıya 2-1
![]()
...
Dk.73 Ceza alanında Burak kaleciyle karşı karşıya vuruşu Mandanda'dan döndü geriden gelen Hasan Ali boş kale ama dışarıya vuruyor 2-1
![]()
...
Dk.81 Savunma arkasına kaçan Nasri bir anda kaleciyle karşı karşyıa kaldı şutunu kaleci çok güzel çıkardı net bir pozisyondu 2-1
![]()
...
ukrayna uçmuş rakibimiz fransa gibi kalan 4 haftada minimum 10 puan lazım![]()
...
Güvenimiz tam o gruptan çıkacağımıza=)
...
Güncelleme lütfenHeycanlandım
![]()
...
Hazırlık Maçı
Romanya'yla deplasmanda oynadığımız hazırlık maçında golsüz berabere kalıyoruz. İlerideki takvimde 4 tane hazırlık maçı ayalama hakkımız vardı, 4 hakkımızı da kullanıp 4 tane hazırlık maçı ayarlıyoruz.
Teknik Ekip Yenilendi
Kayserispor'un yeni teknik direktörü belli oldu
...
eskileri toplamışsın milli takımı
...
Başarılar.
...
A Milli Takım Aday Kadrosu
Nijerya hazırlık maçı için 23 Kişilik Aday Kadromuz açıklandı. Bu oyuncular takımın iskeletini oluşturacak ve bizim turnuvalara katılmamız için yardımcı olacak. Mevcut durumları diğer Ulusal takım düzeylerine göre yerinde ve iyi. Şuanlık eksik veya zayıf bir noktamız bulunmuyor. Yeterki oyuncular kendi takımlarında süre alsın ve oynasın. Olası sakatlık durumlarına karşın elimizde alternatifli bir havuz var. Geriye sadece bu zenginliği değerlendirmek kalıyor.
Onur Kıvrak - İnter
Cenk Gönen - Beşiktaş
Erhan Candemir - Kayserispor
Semih Kaya - Galatasaray
Sezer Özmen - Kayserispor
Ömer Toprak - B. Leverkusen
Koray Günter - B. Dortmund
Gökhan Gönül - Fenerbahçe
Alparslan Öztürk - Kayserispor
Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe
Özgür Çek - Kayserispor
Nuri Şahin - Manchester City
Okay Yokuşlu - Kayserispor
Salih Uçan - Kayserispor
Gökhan Töre - Rubin Kazan
Jem Karacan - Kayserispor
Soner Aydoğdu - Valencia
Serdar Gürler - Kayserispor
Kerim Frei - Kayserispor
Mehmet Ekici - W. Bremen
Arda Turan - A. Madrid
Burak Yılmaz - Galatasaray
Samed Yeşil - Kayserispor
...
off off off kadro fena serdar salih nuri soner gökhan arda orta saha inanılmaz
...
Milli Takımın yeni kaptanı Arda Turan (A.Madrid) ikinci kaptanı ise Nuri Şahin (M.City) oldu.
...
kayserispor takımıba taraflı davranıyorsun diyor haberde türkler pek sevmez bir takım ğaırlıklı kadroyu benden söylemesi![]()
kayseri ne yapmış öyle yav kimleri almış jem karacan salih fln![]()
Hazırlık Maçı
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=3FgS6uNtWlU"]1-0[/YOUTUBE]
...
kayseri deki taktikle oynuyosun hep o taktikle mi devam etcen milli takımda
Basın abartıyor, Taraflı davransaydım en az 14-15 oyuncu rahat çağırabilirdim takımda o potansiyel var : ) 2 taktik üzerinde duracaz biri Kayseride de kullandığım klasik varyasyonlu 4-5-1'im diğeri ise Milli Takım için geliştirdiğim 4-4-2 onu genellikle iç saha maçlarında, ilk yarısı berabere veya mağlup geçen maçların 2. yarısında kullanmayı düşünüyorum.
Benim bebelerim onlar, ben aldım : )
...
1 Haftalık aradan sonra biraz oyuna devam edelim : )
...
Et etbekliyoruz
Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı
...
Baldemir: 2 Maçı da kazanmalıyız
Ukrayna ve Litvanya hazırlıklarını sürdüren Milli Takımımızda antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Baldemir "Ukrayna grup lideri ve bizim maçımızdan galibiyetle ayrılık işini sağlama almak isteyecektir. Bunu en iyi şekilde kullanıp kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışacaz, önceliğimiz bu maç " diyerek, kendilerine olan güveni ifade etti. Daha sonra basın toplantısına geçen Baldemir basın mensuplarının sorularını yanıtladı ;
...