-
30.Haziran.2013, 23:06
Uefa kararının verildiği gün veya ertesi tam hatırlamıyorum Aziz Yıldırım'ı stad önünde protesto eden bir organize hareket vardı. Bunu duyan 12numara akabinde öyle mesajlar yayınladı ki sanırsın Pc başına Aziz Yıldırım geçmiş mesajları o yayınlıyor, ertesinde zaten destek yürüyüşü kararı alındı. Yani Organize edenler ve Aziz Yıldırım için bu yürüyüş tamamen Aziz Yıldırım'a destek yürüyüşüdür, diğerleri içinse masumane biçimde yaşananlara tepki.
Ben 12numara'ya veya Gfb'ye zerre saygı duymam. İnsanların duygu ve düşüncelerini çıkarları karşılığı yönlendiren her oluşumdan nefret ederim, Çünkü emelleri şahısların kişisel tatminiyken, bunu Fenerbahçe adının altında yapmaları kabul edilemez.
12numaranın yapmış organizasyonlar neyi değiştirdi ?
-Şikeci damgası mı yemedin ?
-Mahkemeden ceza mı yemedin ?
-Avrupa kupalarından ceza mı almadın ?
-Veya aklına gelebilecek herhangi bir şey mi gerçekleşmedi ?
Olabilecek durumlar arasında puan silme,küme düşme ve şampiyonluğun alınması gibi durumlarda Federasyon değişikliği akabinde yapılan karar değişikliği sonucunda engellendi. Yoksa senin yöneticilerin federasyon nezninde de ceza almış başka bir Federasyon olsaydı bu cezaları da alırdın. Yani bir durum karşısında yaşanabilecek bütün olası kötü durumlar zaten başına geldi, Yapılan organizasyonlar sadece Aziz Yıldırım'ın hala koltukta oturmasına yarıyor, bu maçta hakem kararı verdikten sonra yapılan itiraz gibi, iş işten geçtikten sonra yapılan şeylerin Fenerbahçe'ye bir yararını görmedim. Aynı anlayışı taşıyan yönetimin de olacakların önüne geçeceğini düşünmüyorum. Tesbih tanesi gibi gelen kötü bir durum bir diğerini getiriyor ve önleyemiyorsun. Ama hala umudu olan insanları görmek de güzel.
Eklemeden geçmeyecem Aziz Yıldırım'ın da bu durumları değiştirebilecek bir açıklamasının olduğuna da inanmıyorum, yok iddianame'yi bekleyelim, mahkeme kararını bekleyelim, uefa'yı bekleyelim, yargıtayı bekleyelim, temyizi bekleyelim, Aihm'i bekleyelim mantığıyla zaten elde bekleyecek bir şey kalmayacak.
Mesaj Yetkileri