Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
1 ile 30 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Hybrid View

Avrupadaki puan durumlarınızıda paylaşırmısınız fenerin durumunu merak ettim=)

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Hocam 0 la ilerliyoruz şuan arkadaşları hatırlamıyorum onlar paylaşır bizim durum kötü

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gs nin transferleri ile ilgili capser müthiş olmuşeğer 0 çekerse fener türkiyeye geri dönmesin

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Dün Bursa'yı gezdim gördüm bugün Halil Bursa'yı almış. Zaten Galatasaray'ı alan arkadaşın hali harap, Fener'den ise haz etmem Anadolu devrimi part II gelecek sanırım Cümleten başarılar.

Kesinlikle öyle olacak , rakibimiz olamazlar

Quote Originally Posted by bhll View Post

Bursaspor 3'te 3 yaptı en yakın rakibi Arsenal 4 puanda , şuan işyerinde olduğumdan paylaşamıyorum ama avrupa'da tarih yazıyoruz

Not : Devre arası Pinto'yu kiradan geri çağırıcam , Sestak ile yolları ayırırsak yerli genç bir oyuncu daha var kadroma katmak istediğim , şunun altını çiziyorum çok kısa zamanda çok büyük olacağız , maximum 3 sezon sonra tek rakibimiz kendimiz oluruz , hiç bu kadar iddaalı olmamıştım

Mesaj Yetkileri